Samsunsporda Futbolcular YÖnetime ve Samsun Halkına İsyan ETTİ!!!!

Başlatan cenkturgut, 11 March 2008, 16:50:09

« önceki - sonraki »

tolga

kardeşim üzme kendini bunları yazanlar isim ver korkma ya onlar veriyorya önemli değil şafak gedikoğlunun yardakçıları takma kafana herkesei kasdetmiyorum onlar kendini biliyorlar

celebi

Tolga sen kimin yardakçısısın.istersen senle başlayalım mı?sen kimin yardakçısısın nesin neyin nesisin falan.

cenkturgut

Celebi  bana karşı yopgun bır sekılde hakaret  sacma elstırı yopneltılıyor.Yoneltenlerde  coluk cocuk.Bunlar yokken  bız samsunsporun ıcındeydık .ben 87-90 ları  bılırım bu kulupte cogu kısıyede  sahsen tanırım. kımlerımı?

Kasım,Ercüment,Bünyamin,Bİrol,Zafer,Hasan şengün....   bir cogunu

Bunlar kımde benı neyın yardakcısı olarak ıfade edıyorlar .Kendılerı acıklasınlar ılk once kımın yardakcısı olduklarını?Insanları karalamak cok basıt.

milinkoviç55

arkadaşlar günaydın aslında artık nedim bilmiyorum ama artık birileri neler oluyor çıkıp anlatsın yani başkanımız hergün başka birşeyler yazıyo gazetelerde ben birde büyük samsunspor taraftarına sesleniyorum arkadaşlar gazetede demeç vermişsiniz iyi hoşta inşallah yine eskiye dönmeyiz hani o bir ayda beşdefa kongre  olan günlere  ben asıl ondan korkuyorum yoksa o gelmiş bu gelmiş hiç önemli değil  çünkü söz konusu samsunsporumuzsa gerisi tefarruattır fakat ben bişey hatırlatmak istiyorum taraftarlarımıza neden bu takım küme düştünde adnan ölmez ve yönetimine bu kadar tepkide bulunmadınız şaşıyorum hani derizya hep bizim ortak noktamız samsunspor diye  kişiler diye artık inanasım gelmiyor hiç birşeye çünkü artık olaylar kişiselleşti galiba o yüzden beklicez ve göreceğiz neler oluyor bize diye ...... :-[

SaMsUnSpOr 55

bu akşamda sezgin gümüş yöneticileri felan topluyor toplantı var yani  '' belkide istifa edebilir ''

celebi

Alıntı yapılan: cenkturgut - 13 March 2008, 11:34:07
Celebi  bana karşı yopgun bır sekılde hakaret  sacma elstırı yopneltılıyor.Yoneltenlerde  coluk cocuk.Bunlar yokken  bız samsunsporun ıcındeydık .ben 87-90 ları  bılırım bu kulupte cogu kısıyede  sahsen tanırım. kımlerımı?

Kasım,Ercüment,Bünyamin,Bİrol,Zafer,Hasan şengün....   bir cogunu

Bunlar kımde benı neyın yardakcısı olarak ıfade edıyorlar .Kendılerı acıklasınlar ılk once kımın yardakcısı olduklarını?Insanları karalamak cok basıt.

BEN SANA BİR ŞEY DEMEDİM BU 1.      2.Sİ TOLGADAN HERKES NEFRET EDİYOR VE HAZZETMİYORLAR GİBİME GELİYOR.   3. BİLİYORSUN Kİ SENDE SÖYLEDİKLERİNDEN RAHATSIZ OLDUKLARININ FARKINDASIN.     4. SEN BUNNLARI BANA SÖYLEMEKLE TOLGAYI KORUYORSUN GİBİME GELİYOR. 5. KİMSE KİMSEYİ KARALAMIYOR. SADECE SİNİRLENİYOR GİBİME GELİYOR.  VE SON OLARAKTA BUNLARI BANA DEĞİL DE ADMİN GRUBUNA SÖYLEMEN GEREK.

NEDEN BANA SESLENDİN ONU ANLAYAMADIM. BEN SADECE TOLGAYA YAZDIM.

körfez55

bence hepiniz defolup gidin bu siteden.yönetim bölünmüş şafakçılar.imrancılar şimdide aykutçular.buna taraftarı alet etmeyin lütfen.zaten yönetim birlik içinde olsaydı bu durumlara düşmezdik.bence hepsi suçlu şafak imran sezgin gümüş başgöl.şimdi bırakıp gitsinler yanlarında serkan ve celili de alsınlar...gelip kocaeli yönetimine baksınlar onlarda genc onlarda parasız.kocaelisporlu futbolculara bakın bi defa para için ağladıklarını duymadık.her maç yürekleriyle oynuyolar.yazık para için oynamayan samsunlu futbolculara herşeylerini samsunspor a borclu olan futbolculara.

milinkoviç55

arkadaşlar bırakın şafağı ,ahmedi,mehmedi, benim adım samsunspor deyin kişiselleştirmeyin olayı lütfen ya allah aşkına birde sevgili tolgaya birşey demek istiyorum sevgili tolga kimsin bilmiyorum ama iyi bir samsunsporlu olduğun ve  bazı eski yada yeni yöneticileri tanıdığın belli o önemli değil ama şafak gedikoğlundan ne istiyorsun anlamadım gitti unutulmamaliki onu tanıdığımız kadarıyla fanatik bir samsunlu ve samsunsporlu herşeyden önce birde geçen yıl gazetelerdende okuyorduk spor 55 programındada izledik taraftar guruplarına  kocaelinde,kasımpaşada,hatta ligden düştümüz sene samsuna kargoyla koli koli gönderdiği samsunspor kaşkolları,bereleri,dişortleri,yağmurlukları,bunlara nedemeli beyler ya malatyaya otobüs kaldırması son maçta bunları ben değil açın samsunspor bizi orada var resimleri,bunu tüm samsunlular biliyor bunları niye yaptı hiç bir çıkarı yokken sadece samsunlu ve samsunsporlu olduğu için yaptı samsunspor tarftarı yücelsin diye yaptı halada yapıyor sevgili tolga şimdi şafak gedikoğlu ne benim babamın oğlu nede abim sadece değer verdiğim samsunsporlu beyler hemde öyle bir samsunsporluki trabzonspor küme düşse arabasını üstüne samsunspor bayrağı asıpda istanbul sokaklarında havaya silah sıkıp trabzon kümeye diye bağıracak biri..... ;)

cenkturgut

Celebi kardeş  kusura  bakma  sana  dertl  yakındım bnapım .Baksana  hakkımda  yazılanlara.Sımdıde basgolcu aykutcu olduk.Ben   SAmsunsporluyum dıyorum kımsenın yanında degılım dıyorum anlamıyorlar.Ne dıyeyım.Senı kafama denk buldum sana yakındım yoksa tolgayı koruma gıbı bır amacım yok.HErkes kendını koruyabılecek yasta ve duzeyde dıye dusunuyorum.Tolga arkadasımda  bu ozellıklerın bır coguna  haız.Benım bır zamanşar ugrastıgım gıbı ugrasmaya calısıyor. :-\

celebi

tamamdır cenk kardeş. ancak bu yazdıkalrın gerçektende yanlış anlaşılmalara sebebiyrt veriyorum eğer gerçektende bildiğin bir şey varsa yaz ve bizde bilelim. ancak tolga gibi sürekli yıkıcı eleştirmeden yapman gerekli bu işi.

milinkoviç55

arkadaşlar artık bitsin bu çile gelin birlik olalım yarın çok geç olmadan nedemişler söz gümüşse sükut altındır yani herşey ama her şey samsunsporumuz için sakın bir birinizi kırmayın asıl samsunsporumuz için ne yaparız onu düşünelim kişileri değil,çünkü kişiler gider biz kalırız bakın eski yöneticilerden kimsenin çıtı çıkmıyor  nerdeler  bu takım süperligdeyken rant yapanlar bu takım üzerinden nedense efsanemiz, ismail başkanımız hariç o zaman fazla söze gerek yok allah bu kötü günlerden hep beraber kenetlenerek çıkmayı nasip etsin bize yoksa ajans spordada okuyoruzki  diğer takım taraftarları bizimle kafa yapıp dalga geçiyor özelliklede ordulular lütfen dikkat diyorum lütfenn.... :-[

pitbul055

Alıntı yapılan: milinkoviç55 - 13 March 2008, 12:46:17
arkadaşlar artık bitsin bu çile gelin birlik olalım yarın çok geç olmadan nedemişler söz gümüşse sükut altındır yani herşey ama her şey samsunsporumuz için sakın bir birinizi kırmayın asıl samsunsporumuz için ne yaparız onu düşünelim kişileri değil,çünkü kişiler gider biz kalırız bakın eski yöneticilerden kimsenin çıtı çıkmıyor  nerdeler  bu takım süperligdeyken rant yapanlar bu takım üzerinden nedense efsanemiz, ismail başkanımız hariç o zaman fazla söze gerek yok allah bu kötü günlerden hep beraber kenetlenerek çıkmayı nasip etsin bize yoksa ajans spordada okuyoruzki  diğer takım taraftarları bizimle kafa yapıp dalga geçiyor özelliklede ordulular lütfen dikkat diyorum lütfenn.... :-[
çok haklısın kardeş.bu çağrına herkesin kulak vermesi gerek.çapulcuları kendimize güldürmeyelim

cenkturgut

GÜMÜŞ BIRAKSIN
Şirinler ve Canikli Mekansızlar taraftar grupları futbolculara destek verdi...
13 Mart 2008 Perşembe 11:36
Samsunspor taraftar gruplarından Şirinler ve Canikli Mekansızlar'ın başkanları 'Bundan sonra ne yönetim ne de başkan istiyoruz' diyen futbolculara destek verirken "Başkan Sezgin Gümüş bıraksın. Biz Samsun halkı olarak bu takıma sahip çıkarız" dedi

FUTBOLCULARA DESTEK
Kırmızı- Beyazlı ekipte çığ gibi büyüyen maddi sıkıntılar için önceki gün futbolcular bir basın toplantısı yaparak, "Bize bu zamana kadar maddi ve manevi destek vermeyen yönetim kurulunu bundan sonra da istemiyoruz. Samsun halkı bize sahip çıksın yeter" demişlerdi. Bunun üzerine dün de Şirinler Taraftar Grubu Başkanı Murat Aktürk ve Canikli Mekansızlar Taraftar Grubu Başkanı Kenan Karpuzoğlu, bir açıklama yaparak futbolcuların yanında olduklarını söylediler.

YÖNETİM HAYAL KIRIKLIĞI
Şirinler Gurubu Başkanı Murat Aktürk ve Canikli Mekansızlar Gurubu Başkanı Kenan Karpuzoğlu, "Biz Futbolcusuna ve personeline sahip çıkmayan bir yönetim istemiyoruz. Bu zamana kadar onların boş vaatlerine bizlerde kandık. Görevi bıraktıkları zaman maddi sıkıntıları çözer, Samsunspor'u istediğimiz noktaya taşır diye destekledik. Ancak görülüyor ki, bizlerde yanlış yapmışız. Sezgin Gümüş yönetimi Samsunspor'u kaldıramadı. Başkan Sezgin Gümüş bizleri olduğu gibi tüm Samsun kamuoyunu hayal kırıklığına uğrattı" diye konuştu.

MARDİN MAÇINA KADAR SÜRE
Gümüş'ün en kısa süre içerisinde istifa etmesini istediklerinin de altını çizen Aktürk ve Karpuzoğlu, "Evimizde oynayacağımız ilk karşılaşmadan itibaren başkan Gümüş'ün istifa etmesi yönündeki baskılarımıza başlayacağız. Mardinspor maçı itibariyle Sezgin Gümüş'ü başkan olarak görmek istemiyoruz. Kendisine Mardinspor maçına kadar süre veriyoruz. Bu zamana kadar iyi düşünsün, taşınsın ve görevi bıraksın. Artık ne Samsunspor'un, ne de bizlerin ona dayanacak tahammülümüz kalmadı" dedi.

TAKIM SAHİPSİZ KALMAZ
Samsunspor'un hiçbir zaman sahipsiz kalmayacağını söyleyen Aktürk ve Karpuzoğlu, "Sezgin Gümüş takımı bıraksın, gerekirse biz Samsunspor'a sahip çıkarız. Samsun halkı takımını ve futbolcularını yalnız bırakmaz. Elbet birileri çıkıp bu takıma sahip çıkacaktır. Biz Samsunsporluyuz ve ölene kadar öyle kalacağız. Gerekirse bu takıma biz sahip çıkarız. Bu kulüp bizlerin. Samsunspor'un kaderi ile kimse oynayamaz. Oynayanlar bizleri karşısında bulurlar" diye konuştu.

Hüseyin Başgöl'ün bu zamana kadar takıma hep sahip çıktığını söyleyen Aktürk ve Karpuzoğlu, "Samsunspor'a göreve geldiği günden bu yana Hüseyin Başgöl ve Aykut Çepni sahip çıktı. Eğer Başgöl ve Çepni, bu desteğini sürdürecekse onların arkasındayız. Bizim için isim değil, Samsunspor önemli. Bu takıma kim destek verirse, o kişiyi her zaman destekleriz. Yeterki, bizim yıllardır özlemini duyduğumuz Süper Lig'e kavuştursunlar" dedi.

BİZ DESTEK VERİRİZ
Aktürk ve Karpuzoğlu sözlerini şöyle tamamladı: "Gerekirse bizler devreye girer ve futbolcu kardeşlerimize elimizden geldiği kadarıyla yardım ederiz. En kötü ihtimal bir futbolcumuzun adına hesap açıp, tüm Samsun halkının oraya destek vermesini isteriz. Toplanan parayı da futbolcularımıza dağıtırız. Taraftarlar olarak bizler bunu yapmaya hazırız. İşadamlarından ve şehrin önde gelenlerinden bir beklentimiz yok. Onlar zaten ellerini cebine atmıyorlar, bize Samsun halkının desteği yeter." Selçuk KAYA 

bakalım taraftar gruplarının açıklamasından sonra bu sitedeki arkadaşlar ne diyecek.?

celebi

tamam taraftar grupları bunu yapabiliyorsa yapsın derim ancak yine herzamanki gibi yanlız kalırlar gibime geliyor.öyle zannedildiği gibi işlerin kolay olmadığını düşünüyorum.

55erhan55

BIRAK ARTIK SEZGİN BAŞKAB BU İŞ SENLE OLMUYO OLMAYACAKTA SEN BU TAKIMA HİÇ BİR ŞEY VEREMEDİN VEREMESSİNDE LÜTFEN BU TAKIMI ARTIK BIRAK SAMSUNSPOR BU KAOSTAN KURTULSUN