Samsunsporda Futbolcular YÖnetime ve Samsun Halkına İsyan ETTİ!!!!

Başlatan cenkturgut, 11 March 2008, 16:50:09

« önceki - sonraki »

tolga

Alıntı yapılan: cenkturgut - 12 March 2008, 09:54:01
ben ercüment coşkundereyim.BEn mazhar başoğluyum.Ben Serkanım  BEn Celilim.
ADım açık şekilde  yazıyor.

BEN SAMSUNSPORLUYUM. ;)

aynen kardeşim ben hakkıyım ben kenanınım ben canerim baen samsunsporum ama asla  şafak gedikoğlu ve sezgin gümüş  değilim

celebi

Alıntı yapılan: tolga - 12 March 2008, 10:27:48
aynen kardeşim ben hakkıyım ben kenanınım ben canerim baen samsunsporum ama asla  şafak gedikoğlu ve sezgin gümüş  değilim

bak tolga sen şafak gedikoğlu dan daha beter bir adamsın. o yüzden fazla bu şekilde millet hakkında atıp tutma istersen.yazmana b,r şey denilmiyor. ancak söylediğin kişiler bazı kişiler gibi kaçıp gitmedi.hoş şimdi diyeceksin gitsinler zaten bir şey yaramıyorlar. ama bazı satıcılar gibi ortada bırakıp gitmediler.

samsunmania

Arkadaşlar bu kadar eleştiriyorsunuz da  kim gelecek ne yapacak? Onu da söyleyin de biz de fikirlerimizi söyleyelim. Bu yönetim de giderse ne olacak? Durum ortada. Biraz yapıcı olup çözüm üretiniz lütfen. Tamam ortada yanlışlıklar var ama bu şehrin dinamikleri ne kazandırdı ki takıma? Uyanık Başkan son umut gibi geliyor bana. Bu yönetim diğerleri gibi yüz üstü bırakmadı en azından. Şimdi istifa etseler takıma bu durumda kim sahip çıkacak?

celebi

eminim ki tolganın önereceği kişi veya kişiler vardır. ancak ne hikmetse sürekli eleştirmekten öenerecek kişi bulamadı henüz. ama yakında birilerini önerir sanırım.

samsunmania

Çelebi sana katılıyorum kardeşim. Gerçekten bir şeyler yapmak istiyoruz ama hep tek taraflı eleştirmekle olmuyor. Sanki çok alternatif varmış gibi konuşuyorlar burada. Yönetim istifa ederse alternatif eylem planı ne? Buna cevap istiyorum. Yönetimin de bir yerde eli kolu bağlı. 32 trilyon borç az mı?

celebi

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 12 March 2008, 10:46:42
Çelebi sana katılıyorum kardeşim. Gerçekten bir şeyler yapmak istiyoruz ama hep tek taraflı eleştirmekle olmuyor. Sanki çok alternatif varmış gibi konuşuyorlar burada. Yönetim istifa ederse alternatif eylem planı ne? Buna cevap istiyorum. Yönetimin de bir yerde eli kolu bağlı. 32 trilyon borç az mı?

sana aynen katılıyorum. ancak benim sitemim orada tolga.tolga dediğin gibi sürekli eleştirmekte ancak alternatif yok ortada. ancak alternatif benim düşüncem de de yok. olduğu zaman paylaşırım.

samsunmania

Alıntı yapılan: celebi - 12 March 2008, 10:50:25
sana aynen katılıyorum. ancak benim sitemim orada tolga.tolga dediğin gibi sürekli eleştirmekte ancak alternatif yok ortada. ancak alternatif benim düşüncem de de yok. olduğu zaman paylaşırım.

Ben de o arkadaşlara söylüyorum zaten. En azından burada bir şeyler söylesinler. Biz şu anlık alternatif düşüncemiz olmadığı için var olanı destekliyoruz. Çünkü takım ortada kalır desteklemediğimiz zaman.

tolga

işini yapana layıkıyla yapana kimsenin söz etme hakkı yoktur zorunuza gidiyorsa bilemem kimsin onuda bilmem kime destek veriyorsun  elini kıprdatmayan yattığı zaman yatağına ne futbolcusunu  ne çalışanını düşünmüyorsa bir insan  ben kim olursa olsun eleştiririm zamanında da söylemedimmi sahip çıktığı zaman desstek vermedikmi hep verdik ama samsunsporda başkanlık yapmak zor iştir çünki bir markadır o markayı taşıyamıyorsan her zaman eleştiririm ne hallere düştük elazığı takım yeniyor havaalanında karşılıyoruz düştüğümüz durum beni kahrediyor çelebi senin için normalse bişi diyemem

tolga

sayın başkana alternatif olmaya veeya başkalarını göstermeye gerek yok başkan olmazsa bile bu takım bi şekilde sahayada çıkıyor maçınıda oynuyor parasızda gidiyor başkan varkende böyle olmazsada böyle şekil ortada

celebi

tabii kide benim için normal değil fakat sen farklı amaçla yazıyorsun. ve yaran varmışcasına yazıyorsun. çok sert olmanın bir alemi yok.ve alternatif üret ve o şekilde eleştir birde öyle dene bakalım.

ozkan17

klavyenin agzı bol anasını satim nasıl olsa..cenkturgut ve tolga..sizlker ole atığ tutmusunuz serkan aykutuz messiiyiz ronaldinhoyuz mourinhoyuz ercüment c.dereyiz falan filan..ya zaten şu sitedekiler sizlere cevap veriyosa bunlara sevinmelisiniz..sizin ahmet istifa etsin mehmet bavulunu alsın defolsun sözlerınıze varya sokakdaki ...lerin ulamasından daha degersiz goruyorum burası her ne kadr degerli samsunsporlulardan olussa bile..havlayan köpek ısırmaz degerli samsunspor.biz büyükleri,küçüğünüz olarak sizden ricam;bu tür ortamı karıstırıcı sözlere cevap vermezsek zamanla susacaklardır..zamanında cevap verılmeyen cenkturgutun eski nicki spectre olayında oldugu gibi.

Samsunsporluyum derken bir gram tüyleriniz diken diken oluyormu cok bilen cenkturgut ve stajeri tolga..

tolga

hiç farklı amacım yok nedenkabullenmiyorsunuz ben bunu nanlamış değilim başarısız bir sonuç ve başkan var yalan mı? neden o zaman bir taraftar olarak gereken eleşrilerinizi yapmıyorsunuz  başka insanları eleştirdiniz ben kimsenin maşası  değilim ben samsunspor taraftarıyım ve gurur duyuyorum başarısız bir ortama var kılını kıpırdatmayan bu zaman kadar kum çakıl diye insanları çalışanları futbolcuları kandıracaksın 25 maç geçmiş insan en azından 5 maç başı verir başkan uğraşıyor Allah razı olsun o  imajı verir eee sen ne yapıyorsun kulübün mal varlığı olan arabaları sattırıyorsun  iş yerin gibi kukllan maç kazandığımızda o haftayı samsunsda geçir kaybettiğimizde istanbukda ya bırak çelebi kardeşim Allah aşkına ban savunmayın ya

34 SS 1965

Alıntı yapılan: tolga - 11 March 2008, 17:42:29
sende bu takımın bir şekilde sahibisin neden yönetmeyesin ki bksana yönetetenlere kimse bedava kahramanlık yapmasın paran varsa başkan olursun bu iş böyle profesyonel hayatta buparaya dayalı

dün akşam kanal  s  de sayın şafak gedikoğlunu dinledim  atilla sordu  personel 5 aydır maaş almıyoor bir ödeme planınız varmı diye   açıklaması şüöyle aynen para olsa ödeme planı çıkarmak kolay  olmayan paraya ne ödeme planı çıkartacam ki  eeeeeeeeeee  sayın gedikoğlu  para olsa herkes öder  önemli olan o parayı bulabilmek  proje çok ama  hayata geçiremedikten sonra  zor buda insanların güvenmesine bağlı o güveni veremediniz

paran varsa yonetıcı olursun demıssın bu olay sadece turkıyede var avrupada avukatlar doktorlarda baskan oluyolar ama mesela barcelona baskanı avukat ve bunun gıbı bır cok kısı bunlar avukat maaslarıyla mı o takımı yonetıyolar hayır bunlara katkıda bulunan ıs adamları sen cok cesur konusuyosun tolga paran var galıba yardım et ozaman kulube yada topcuların paralaroını sen ode

tolga

o zama sende başkanın kim bilir yanında birisin Allah bilir kardeşim şu ortama ses çıkarmıyorsa futbolcusunun başkanını istemediği bir ortam da  sessiz kalıpta  başkanının icraatlerini eleştirmiyorsan kusura bakma ya sendedn de ben şüphe ederim sevgili kardeşim ama inanıyorum ki iyi bir samsunsporlusun

ozkan17

Alıntı yapılan: ozkan17 - 12 March 2008, 11:23:13
klavyenin agzı bol anasını satim nasıl olsa..cenkturgut ve tolga..sizlker ole atığ tutmusunuz serkan aykutuz messiiyiz ronaldinhoyuz mourinhoyuz ercüment c.dereyiz falan filan..ya zaten şu sitedekiler sizlere cevap veriyosa bunlara sevinmelisiniz..sizin ahmet istifa etsin mehmet bavulunu alsın defolsun sözlerınıze varya sokakdaki ...lerin ulamasından daha degersiz goruyorum burası her ne kadr degerli samsunsporlulardan olussa bile..havlayan köpek ısırmaz degerli samsunspor.biz büyükleri,küçüğünüz olarak sizden ricam;bu tür ortamı karıstırıcı sözlere cevap vermezsek zamanla susacaklardır..zamanında cevap verılmeyen cenkturgutun eski nicki spectre olayında oldugu gibi.

Samsunsporluyum derken bir gram tüyleriniz diken diken oluyormu cok bilen cenkturgut ve stajeri tolga..
34 SS 1965 kardesim sunlara cevap yazma lütfen!!!