Samsunsporda Futbolcular YÖnetime ve Samsun Halkına İsyan ETTİ!!!!

Başlatan cenkturgut, 11 March 2008, 16:50:09

« önceki - sonraki »

tolga

ben vaatte bulunmadım samsunspora sahip çıktık efsaneyi uyandıracağız  bakıyorumda bana karşı yazılan yazılar hep kaynakları belli neredn oldukları fazla söze ne hacety  adres belli ve kimse sayın gümüşün yakasına yapışmadı cesaret örneği gösterdi sahip çıkılsın dedi benim sıkıntım madem sahip çıkılmıyor bırk başkan sen yapmak istedin kimse yardım etrmiyor  ee o zaman daha ne bekliyorsun ben bunu anlatamıyorum ama bakıyorum ki ben bunları söylerken bazı ç.evreler zorlanıyor  ne yapabiklirim ki

34 SS 1965

Alıntı yapılan: tolga - 12 March 2008, 11:37:49
o zama sende başkanın kim bilir yanında birisin Allah bilir kardeşim şu ortama ses çıkarmıyorsa futbolcusunun başkanını istemediği bir ortam da  sessiz kalıpta  başkanının icraatlerini eleştirmiyorsan kusura bakma ya sendedn de ben şüphe ederim sevgili kardeşim ama inanıyorum ki iyi bir samsunsporlusun

tolga arkadasım ben yonetımden kımsenın yanında degılım sadece onların cesur yureklerı sayesınde sempatı duydum hıc kımse takıma sahıp cıkmadıgında takım kayyuma kalacaktı bu ınsanlar cesur yureklerıyle bu takımın basına geldıler geldıklerınde herkes onları alkısladı helal olsundedıler sımdı eger taslarını yerıne tam olarak oturtamadıysalar bundan dolayı onların sucu ne samsunsporuzmuzun ustunde cok oyunlar oynandı en kolay maclarda hep hakem hatalarından dolayı yenıldık.bırde sen benım samsunsporluluguma laf atamazsın ben gurbette ıstanbulda yasıyorum burda uc buyuklerden bırınıde tutabılırdım ama tutmadım ogrencıyım ve gıdebıldıgım butun maclarına deplasmanda ıcerdekı butun maclarına gıtmeye calıstım oğrencıyım dedım anca bu kadar gelıyor elımden keske paralı bırı olsamda su yonetıme yardım edebılsem o tasın altına bende elımı koyabılsemm sen bılırmısın deplasman oykulerını yolda kardeslıgın nasıl oldugunu bı sımıtı sen hıc paylastın mı 3 kısı yada bı barda sudan uc kısıyle hıc ıctın mı acık trıbunde donuna kadar ıslandın mı polıs jopu vurdugunda hıc acıdan sızlandın mı nezarete gırdın mı adın cıktımı karakollarda bırde maglup geldıgınde o deplasman yolunun hıc bıtmedıgı oldumu bız cok cefa cektık cunku bız tarafatarız tolga efendı senın gıbı ucaklarla 1 saatlık deplasman yapmadık senın samsunsporluluk anıların seref trıbunlerınde elınde proyla yada en sık hızmetle gecmıstır bu kadar yonetımı ıyı tanıdıgına gore sende samsun sosyetesıyle mac ızlıyosundur sanırım saygılarımla tolga efendı

celebi

Alıntı yapılan: tolga - 12 March 2008, 11:37:49
o zama sende başkanın kim bilir yanında birisin Allah bilir kardeşim şu ortama ses çıkarmıyorsa futbolcusunun başkanını istemediği bir ortam da  sessiz kalıpta  başkanının icraatlerini eleştirmiyorsan kusura bakma ya sendedn de ben şüphe ederim sevgili kardeşim ama inanıyorum ki iyi bir samsunsporlusun

sende iyi bir samsunsporlu musun.tolga

METE

abıler arkadaslar bırakın sımdı tolgayla molgayla konusmayı ılgılenmeyı SAMSUNSPORUN basına neler gelıo sız nelerden bahsedıonuz demı cözum yolu laternatıfler bseyler konusun sunun ...burada bızım sıteyı safak baskanımız okuo yagnı belkı bırımızın dedıgı aklına yatarda yaparız bseyler yaa bu arada tolga cıdden braz sakın ol tartısmalara hıc gerek yok burda...

pitbul055

kardeşim futbolcuların alayı YÖNETİMİ İSTEMİYORUZ dediler.daha bunun açıklaması olmaz.bunu futbolcular diyorsa herşey bitmiş demekdir.sezgin başkanı ve yönetiminin artık gitmesi anlamına gelir bu.bu açıklamadan sonra hala o koltuklarda oturuyorlarsa YUHH olsun.cenkturgut ve tolga arkadaşlarımın yönetim konusundaki eleşdirilerine artık hak veriyorum.artık, kimse sahip çıkmadı sezgin başkan çıkdı,kayuma kalacakdı muabbetlerini bitsin.futbolcularının bu açıklamasından sonra bu yönetimi savunmak samsunspor düşmanlığıdır.özkan17 kardeş işine gelmeyen konuları kitleyin muhabbetinide bırak istersen.burda ortak nokda samsunspor sevgisidir.bu klüp tarihinde transfer yapamadan ikinci yarıya başlamışsa,tarihinde ilk futbolcular çıkıp yönetimi istemiyoruz diyorsa ( daha bunlar gibi birçok sorun ) hala yönetimin suçu yok deniyorsa yazık çok yazık

ultra55

bozacı ve şıracı veya cenkturgut ve tolga.Farkındasınız dimi bu sitede kimse size itibar etmiyor.Sanki Hüseyin Başgöl ve Aykut Çepni'nin maaşlı personeli gibisiniz.Sürekli mevcut yönetimi kimi zaman açıkca tepki alıncada çaktırmadan eleştiriyorsunuz.Şimdi ki yönetim bizim çok paramız var diyerekmi geldiler bu yönetime? hayır. Kulüp elden gidiyor yok olmasın diye mecburen geldik dedilermi? evet.Geldiklerinde ayakta alkışlamadıkmı? evet.Şehirden veya herhangi bir yerden doğru düzgün kimse destek oldumu onlara? hayır.Neredeyse sezon bitecek Serkan efendi kaç maç oynadı? Bilmem kaç maç oynamışta o maçlarda kazanmışızda ee tabi gayet normal bu Serkan gol kralı olmuş bir adam oynasında kazanalım bi zahmet.Samsunspor'un bu durumunda siz futnolcu olsanız ya arkadaş biz kazanalım yukarılarda olalımda o zaman destek olur insanlar bizde para alabiliriz o zaman para alamıyorsak kazan kaldırırızmı derdiniz yoksa para alamayacağımızı düşündüğümüz için antremana çıkmadık maç oynamadık versinler oynalım mı derdiniz? Bu mu Samsun çocuğu olmak bu mu vefalı davranış.Sezon başında parasızda oynarım diyen Celil aga cevap versene.Aylar sonra bir elazığ maçı aldık hemen arkasından çıkıp verdikleri beyanatlara bak.Oynuyor takım işte kardeşim siz olmadan da.Zaten bir var beş yoksunuz.Bide malum arkadaşlar varmı başkan adayınız.Hadi bu başkan bıraktı gitti diyelim.Varmı birileri varsa söyleyinde bizde bilelim.Aman sakın Başgöl demeyinde:)

s_uzunkaya

sayın tolga ve cenkturgut;

bir takım ucuz çıkarların, menfaatlerin ve makam-ı mevki heveslilerinin sopacılığını yaptığınız aşikar. tamam kabuldür, başkan parasızlıktan ve bence sadece ve sadece bu parasızlığın verdiği çaresizlikten dolayı işi beceremiyor, burada hem fikiriz. sizin samimiyetsizliğiniz ve baştaki sıraladığım suçlamalarıma mahsar olabilmenizin sebebi ise küme düşmemek için gayret sarfeden bir takımı daha fazla karıştırmaya çalışarak adeta fırsattan ganimetlenme ye çalışmanızdır. ortada bir hasta var ve diyosunuzki imam gelsin, pamuk tıkasın bu hasta ayağa kalkmaz. insan sevdiğini hasta yatağında bu iyileşmez diye bırakırmı? elinden geleni yapmazmı? önce bir hasta bi kefeni yırtsın sonra varsa gücün al başkanı ve dalkavuklarını(!) aşşağa kime hizmet ediyosan alenen koy desteğini ve aslanlar gibi göğsünü gere gere yönet takımı... ama şimdi ortalığı iyice bulandırmanın, bu puslu havada çakallık yapmanın, fırsattan ganimet kapmanın hesabını başta samsunsporumuza ve dolayısiyle sonrada bize ihanet olarak değerlendiriyor ve sizi aklı selime davet ediyorum.

ultra55

Bu beyanatları verenlere bir bakalım.Para problemi hiç bitmeyen Celil ve sakatlığı hiç geçmeyen serkan.Ayrıca bu arkadaşların el altından bir iki yöneticiden para aldığı duyumları da var.Celil, Aykut Çepni nin akrabasıymış!!!Basın açıklaması; bu başkanı ve yönetimi istemiyoruz.Başgöl ve Çepni yanımızda idi onlarda istifa etti.Herşey yalan dolan senaryo tiyatro.Birileri birilerini kullanıyor hemde paranın gücüyle.Arada olan canımmm Samsunspor'a oluyor.Bence bu yönetim sezon sonuna kadar durmalı şurda zaten kaç maç kaldı ki.Sonrasında da para ile adam satın alanlar aday olsun satılanlarda desteklesinler olsun bitsin bu iş.

cenkturgut

Alıntı sahibi: ozkan17 üzerinde Bugün  10:23
klavyenin agzı bol anasını satim nasıl olsa..cenkturgut ve tolga..sizlker ole atığ tutmusunuz serkan aykutuz messiiyiz ronaldinhoyuz mourinhoyuz ercüment c.dereyiz falan filan..ya zaten şu sitedekiler sizlere cevap veriyosa bunlara sevinmelisiniz..sizin ahmet istifa etsin mehmet bavulunu alsın defolsun sözlerınıze varya sokakdaki ...lerin ulamasından daha degersiz goruyorum burası her ne kadr degerli samsunsporlulardan olussa bile..havlayan köpek ısırmaz degerli samsunspor.biz büyükleri,küçüğünüz olarak sizden ricam;bu tür ortamı karıstırıcı sözlere cevap vermezsek zamanla susacaklardır..zamanında cevap verılmeyen cenkturgutun eski nicki spectre olayında oldugu gibi.

Samsunsporluyum derken bir gram tüyleriniz diken diken oluyormu cok bilen cenkturgut ve stajeri tolga..

34 SS 1965 kardesim sunlara cevap yazma lütfen!!!

Bilgi sahibi olmadan fikir  sahibi olunmaz sayın kardeşim.Burada  yoetım gıtsın dıyen ben degılım ben yonetım kalsın dıyorum.Yazdıklarımı nasıl okuyorsunuz onu bılemem ama benı bu kadar ucuz  karalayamazsınız.Ben yazımda futbolcular ıstemıyor dıye yazımı yazdım .Ama  bakıyorumkı sankı futbolcular dememıste  Cenk Turgut ıstıfa demıs gıbı algılanıyor..Yonetım gorevıne  devam dıyorum

''YONETIM  GOREVINE  DEVAMMMM.YONETIMI  DESTEKLEYELIM SONUNA KADAR.''

King Of The North

Celil ve Aykut Çepni akrabadır hatta çok da iyi arkadaştır eskiden beraber takılırlardı özellikle bekarken.
Ama takımda papazlık yapılıyorsa ne Serkan ne Celil takıma zarar vermekten başka bişey yapmıyorlar demektir.
Samsunsporumuzun menfaatleri doğrultusunda kim ne yapırsa yeridir ama klubü babasının malı gibi görenleri de,papazlık yapanları da,ne futbolcu ne yönetici ne de basın istemiyoruz.Bu kadar borçla başedemezken bir de böyle alengirli işlerle gündemi meşgul etmek doğru değil.
Samsunspor formasına yakışan kişilerle yolumuza devam etmek dileğiyle.

yaman55

ya tam 1 galibiyet almışız karıştırıyolar klubü kalmış 9 maç bitsin ne konuşcaksınız öyle konuşun

ss

Alıntı yapılan: ultra55 - 12 March 2008, 13:45:17
bozacı ve şıracı veya cenkturgut ve tolga.Farkındasınız dimi bu sitede kimse size itibar etmiyor.Sanki Hüseyin Başgöl ve Aykut Çepni'nin maaşlı personeli gibisiniz.Sürekli mevcut yönetimi kimi zaman açıkca tepki alıncada çaktırmadan eleştiriyorsunuz.Şimdi ki yönetim bizim çok paramız var diyerekmi geldiler bu yönetime? hayır. Kulüp elden gidiyor yok olmasın diye mecburen geldik dedilermi? evet.Geldiklerinde ayakta alkışlamadıkmı? evet.Şehirden veya herhangi bir yerden doğru düzgün kimse destek oldumu onlara? hayır.Neredeyse sezon bitecek Serkan efendi kaç maç oynadı? Bilmem kaç maç oynamışta o maçlarda kazanmışızda ee tabi gayet normal bu Serkan gol kralı olmuş bir adam oynasında kazanalım bi zahmet.Samsunspor'un bu durumunda siz futnolcu olsanız ya arkadaş biz kazanalım yukarılarda olalımda o zaman destek olur insanlar bizde para alabiliriz o zaman para alamıyorsak kazan kaldırırızmı derdiniz yoksa para alamayacağımızı düşündüğümüz için antremana çıkmadık maç oynamadık versinler oynalım mı derdiniz? Bu mu Samsun çocuğu olmak bu mu vefalı davranış.Sezon başında parasızda oynarım diyen Celil aga cevap versene.Aylar sonra bir elazığ maçı aldık hemen arkasından çıkıp verdikleri beyanatlara bak.Oynuyor takım işte kardeşim siz olmadan da.Zaten bir var beş yoksunuz.Bide malum arkadaşlar varmı başkan adayınız.Hadi bu başkan bıraktı gitti diyelim.Varmı birileri varsa söyleyinde bizde bilelim.Aman sakın Başgöl demeyinde:)

aman sakın basgol dmeyın demıssın de zaten basgol baskan olmayı dusunseydı teee yazın bu kulup kırk kongrede baskanını bulamamısken kayyuma gıderken takımın basına gecerdı adam ıstemıyor bellı kı ıstıfada ettı bakalım ne olacak onumuzdekı gunlerde gorecegız ıns samsunsporumuz ıcın hayırlısı olur.

veis

öncelikle okumuş insan tolga sakın burda taraftarlıkları sorgulama kaldıki grup istanbul 55 üyesi mesutu helede samsunsporlulugunu hiç sorgulama.biz bugüne kadar ne yaptıysak cebimizden kesemizden yaptık.sen koltukda maç seyrederken insanlar yollarda sefalet çekiyor.bunları düşünerek başkan yanlısı diye yazı yazma.mesut bizim grubun üyesidir.ve çekilen cefaları bizzat yaşayan bir arkadaşımızdır.bırak yönetimin bize yardımını biz yönetime yardım yapıyoruz buda kapak olsun ibreti aleme.

cenkturgut

sen nasıl bana yardakcı dersın ben hangı yonetımın yardakcılıgını yapmısım kımı savunmusum  bu sıtede??    ben sadece kuluptekı gelısmelerı ve kendımce  yorumlarını yazıyorum.Zorunuza  gıdıyoprsa  sız  onu yazın arkadaslar.burada   bazı cevrelerın  adamları oldugu cok asıkar adamlar  var  art nıyetlı sahıslarvar bunlar neden gormezden gelınıyor.BIr yonetımıde  bu kadar savunmayın  bır yonetım gıder dıgerı  gelır  sız merak etmeyın.BIr futbol kulubude  buından kottu yonetılmes