Samsun Basket Kulübü 2007/08

Başlatan Cagdas Ünver, 04 November 2007, 00:28:48

« önceki - sonraki »

MeL_55

cem and naz55

maçtan şimdi geldim uzatmada yenildik maç bitimine 20 saniye kala 3lük attık ve maçı uzatmaya getirdik yanlız 1 kere bile öne geçemedik o kadarda fırsat geçti elimize tarsus iyi 3lük atıyor latasaha 20nin üstünde sayı atmasına rağmen kritik yerlerde basket atamadı bu arada maç sonun tarsuslulara pet ve bozuk para yağdı tarsusun malzemecisi hareket yaınca trübünlere asahaya daha çok şeyler yağdı ve adamı kaçırdılar yanlız bu takım 1.lige çıkar arkadaşlar merak etmeyin

edmontdante

SENİ SEVMEK,HAYAT DEMEK

SaMsUnSpOr 55

resimler çok güzel edmontdante ellerine sağlık ama birde galibiyet olsaydı

HoliganSamSunLu

edmontdante

Alıntı yapılan: 16 SS 1965 - 09 March 2008, 20:50:39
resimler çok güzel edmontdante ellerine sağlık ama birde galibiyet olsaydı

Sende sağol kardeşim.

Kızlar süper mücadele ettiler.Bizde SAMSUNSPOR'un galibiyetinin verdiği  keyif ve heyecanla tribündeydik.Hiç öne geçemedik ama  Tarsus bu sefer maçı kaybedebileceğini düşünmüştür maç içinde.

Bir gerçek var bu arada Tarsus bizden daha iyi bir takım.Basketboldan fazla anlamasamda  bizim takımın  bazı eksiklerini görebildiğimi düşünüyorum.

Herşeyden önce yedekler  yetersiz.Dolayısıyla  kadrodaki 6-7 kişi sürekli oynuyor buda takımın gücünü düşürüyor.Diğer bir nokta pota altında uzun bir oyuncumuz yok.Ribaunt alamıyoruz  ve perdeleme yapamıyoruz böyle olunca.Bunların dışında şut pozisyonu bulan bazı oyuncular bu sorumluluğu almıyorlar ve sürekli latasha'yı arıyorlar.Bunun epeyce örneğini gördük bu maçta  2 sayılık alandan 10 larca boş pozisyon bulduk ama şut kullanmadık.Bazılarında da atamadık.

Tarsus 'da ise hemen her  oyuncu bu sorumluluğu aldı ve çoğu skora katkıda bulundu.BU  arada  Tarsus'lu oyuncular çok ballılardı.Tabir  yerindeyse karpuz gibi salladıkları  toplar girdi.Bizim 4-5 tane iyi şutumuz çemberin içinden çıktı.

Herşeye rağmen süper bir maç oldu.Takım iyi mücadele etti.Ufak nüanslarla maçı kaybettik.Maçın sonlarında birkaç pozisyonda hata yapmasak maçı alabilirdik.Herşeye rağmen bu takımın bir üst lige çıkacağına inanıyorum

Bu arada TUBA 'yı tebrik ediyorum.Ondaki hırs SAMSUNSPOR'daki 5 kişide olsun takım şampiyon olur

Sadece Samsunspor

şimdi beni az bilgilendirin playoff yine gruptamı geçiyor elemelimi grupsa kaçıncıyız daha kaç maç var bunları öğrenmek istiyorum ?

berusa55

4 takım play-off oynuyor sevgili tugberk. samsun bk tarsus izmir bb ve kocaeli yahya kaptan...cift devreli lig usulü oynanacak maclardan sonra ilk iki sırayı alan takım tbl 1.ligine cıkıyor. samsun bk su anda 1g ve 1m almıs durumda.kaldı 4 mac...büyük bi ihtimalle de 1.lige cıkacak olan takımlar samsun bk ve tarsus olacak.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: berusa55 - 09 March 2008, 22:18:02
4 takım play-off oynuyor sevgili tugberk. samsun bk tarsus izmir bb ve kocaeli yahya kaptan...cift devreli lig usulü oynanacak maclardan sonra ilk iki sırayı alan takım tbl 1.ligine cıkıyor. samsun bk su anda 1.g ve 1m almıs durumda.kaldı 4 mac...büyük bi ihtimalle de 1.lige cıkacak olan takımlar samsun bk ve tarsus olacak.

sağol anladım şimdi inşallah çıkacak samsun basket kulübü

mehmet yılmaz

Sadece Samsunspor

AlıntıSamsun'da Basketbol Maçında Olaylar Çıktı

Türkiye Bayanlar Basketbol 2. Ligi Final Grubu 2. hafta karşılamasında Samsun Basketbol Kulübü (SBK) ile Tarsus Belediyesi Basketbol Kulübü arasında oynanan maçın ardından olay çıktı. Maçın bitiş düdüğünü çalmasıyla birlikte ev sahibi takımın taraftarları, Tarsus Belediye Basketbol Takımı oyuncularına pet şişe yağdırdı. Polis olaya müdahale ederken, atılan bazı pet şişeler oyuncuların kafasına isabet etti.

Samsun Yaşar Doğu Kapalı Spor Salonu'nda oynanan Türkiye Bayanlar Basketbol 2. Ligi Final Grubu 2. hafta karşılamasında Samsun Basketbol Kulübü (SBK) ile Tarsus Belediyesi Basketbol Kulübü arasında oynanan müsabakada ev sahibi takım sahadan 72-82 mağlup ayrılınca olay çıktı. Samsunspor taraftarları, kendilerini tahrik ettiklerini iddia ederek Tarsus Belediyesi Basketbol Kulübü oyuncuları ve teknik heyetin üzerine pet şişe yağdırdı. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekipleri olayları daha fazla büyümeden önlerken, atılan piş şişelerden bazıları oyuncuların başına isabet etti. Misafir takımın oyuncuları sahadan kaçarak ayrıldılar.

T-Mac

HERKESE HERŞEYE BOZUĞUM.
-  Oyunculara bozuğum şu Tarsus'u bir türlü yenemeyip her maçdan boynu bükük ayrıldıkları için.
-  Hocaya bozuğum son Tarsus maçından hiç ders almayıp hala Deniz ve Fadime'yi aynı anda oynatıp Tarsus'un yabancı oyuncusunu Tuğba ile tutmaya çalıştığı için.
   -  Selvin'e bozuğum istikrarsız bir görüntü çizip bu gün sahada ruh gibi dolaştığı için.
  -Seyirciye bozuğum bükemediğin bileği öpeceksin anlayışını bir türlü kabul edemedikleri için.
   Tarsus'un teknik ekibine bozuğum tahrik edici ve prokovatif olmayı adet haline getirdikleri için.
   -Hasan Hocaya bozuğum bu takımı her ne sebeble olursa olsun yarı yolda bıraktığı için.
   - Ve kendime bozuğum bu takımın hala Tarsus'u yenebileceğini düşündüğüm için.

SaMsUnSpOr 55

önümüzde daha 4 maç var  onları düşünelim

BEYAZ

açıkcası ben çok umutluydum ve dünde sölemiştim içimde bir heyecan var diye,ama yine olmadı olmadı işte!