Samsun Basket Kulübü 2007/08

Başlatan Cagdas Ünver, 04 November 2007, 00:28:48

« önceki - sonraki »

T-Mac

Şundan artık eminim ki bu sitenin basketbol forumu bölümünü takip edenlerin bir kısmı Selvinci geri kalan diğer kısmı da Tuğba(Ziro) cu. Egosu kuvvetli iki oyuncu seviyorlar mı acaba birbirlerini.
     Benmi neciyim. Ben ne Selvin'ci ne de Ziro cuyum. Ben bu takımda en çok ''Küçük Kardeş'' Hanife ÇAKIR'I seviyorum. Tanımazsınız belki geçen yıl bu takımın guard'ı idi. Önce Fadime'nin gelişiyle yedek kaldı daha sonrada DENİZ BOZ'un alınmasıyla iyice benç e mahkum oldu. Seneye durumu ne olur o da meçhul.
    Ya bi takıldık gidiyoruz selvin Tuğba diye .Şimdi düşünüyorumda geçen yılın yıldızlarını ne kadar çabuk unuttuk. Oysa bir Cansu vardı . Hala var ama pek süre olamıyor. Bu gün Deniz ne ise geçen yıl da o öyleydi. Şimdi unutuldu gitti. Ama daha çok genç ilerde çok iyi bir oyuncu olacak eminim. Bir Tuğçe vardı Geçen yılın Selviniy di oda. çok maç kazandır dı o zaman ki adıyla Namık Kemal Lisesine. Ve Derya YAZAR VARDI. aSLINDA İYİ BİR OYUNCU. Eğer daha fazla süre alabilmiş olsaydı çok daha iyi olabilir di. Yazık... koca bir yıl kayıp bir yıl  oldu onun için.
   Ve bir Hasan YAŞAR vardı . Takımın yüreği hırsı kazanma azmi idi. O da yok artık....
     Selvin'mi Ziro'mu muhabbetlerine gömülmüşken bu değerli kardeşlerimi hatırlamak ve size de hatırlatmak istedim.

T-Mac

Arkadaşlar Galatasaray Bayan Basketbol takımında 55 numaralı formayı giyen Esra ŞENCEBE diye bir oyuncu var. Bilen varmı bu kız Samsun'lumu?

BEYAZ

malatya doğumlu olup.eskişehirde büyümüş bir oyuncudur.

BEYAZ

bravo t-mac tebrikler çok farklı bir konuya daha parmak bastığın için!bununla ilgili yorumları bende merak ediyorum.ama bunun böle olmasındaki sebebler neler acaba?ligin çok ii takımlardan ve oyunculardan oluşmasımı yani 1.lig tecrübesi olan oyuncuların bu sene 2. ligde oynaması etkilimidir?sonuçta geçen yıl 3.ligde oynamıştı bu takım!bu arada sanki izmir maçını izlemiş gibi konuştun!dikkatimi çekti.

ugly

egolarının kuvvetlı olup olmadıgını nerden bılıyosun? ustelık bırbırlerını sevıp sevmedıklerını nerden cıkardın? arkadasım sen bu kızları tanıyosun gıbı gelıyo bana... ama sunda katılmıyorum sana ben ne selvincıyım nede tubacı ben SAMSUN BASKETBOL KULUBU TARAFTARIYIM.....ve goruslerım her zaman bu yonde olcaktır....

ugly

ayrıca o kişiler hakkında yorum yapamıcam cunku gecen sene takıp etmemıstım. ama gecen sene 3.lıgde olduklarını ve gelen transferlerınde ıyı oyuncular oldugunu unutmayalım. eger transferlerden ıyı olsalardı cantug hocamız onlara muhakkak kı haklarını verırdı kı gecen sene sampıyon yapmıslar takımımızı... herneyse antrenor ısıne karısılmaz ama bu konu bıraz bılgı edınılmesı gereken konu bence....

jean

abiler benim pek umudum yok ciksakta lige katilamayacak nedense samsunun kaderi bu oldu son yillarda

Pergani 55

Samsun BK'ye başarılar diliyorum. bu sefer aynı şeyin yaşanacagını sanmıyorum çıkarsak ligden çekilmeyiz gibime geliyor

sbc_emo

Biz SöğütlüBahçe  Olarak Elazğıa Gidiyoruz..

Kızlar İlk Önce Samsunspor..Gönlümüz Sizinle...

yönetici

Alıntı yapılan: jean - 06 March 2008, 15:51:50
abiler benim pek umudum yok ciksakta lige katilamayacak nedense samsunun kaderi bu oldu son yillarda

Jean, basketbol konusunda sürekli aynı cümleyi yazıyorsun. Var mı yeni birşey?
Takım çıksın katılır merak etme.

ugly

evetttttttttt SAMSUNSPORUMUZAA BAŞARILARRRRR..... gonlumuz sızınle (kalanlar olarak)! allah yardımcımız olsun yenınde gelın hayırlısıyla... SBK maçına gıderım galıba kuzeyin perileri destan yazar ınsallah. jean arkadaşım eger lıge cıksalarda kapatılacaksa ndn yatırım yapıp 1.lıg hedefını secmıslerkı! yapma arkadasım! hele bı maçları tamamlasınlar bakalım neler olcak... aynı seylerı yazıp durma...

cem 55

sbk ye basarılar bu aralar samsunsporumuzun durumu bizleri cok üzdügü için baska seylere cok fazla kafa yoramıyoruz ama sbk nin aldıgı her galibiyet bizleri sevindiriyo gecen hafta bolu macı sonrası otobüste hepimiz sbk ne yaptı bu hafta acaba diye soruyoduk kızlara sonuna kadar güveniyoruz bu hafta tarsus macından sonra yanılmıyorsam kocaelinde yahya kaptan macı var ve istanbul gruptaki arkadaslarımla konusup gelebilecek olanlarla birlikte sbk i haftaya desteklemek istiyoruz insallah bi aksilik olmazsa haftaya kocaelinde oluruz bu haftada kızlardan  ligin yenilgisiz takımı tarsus karsısında galibiyet bekliyoruz bol sanslar kızlar.

T-Mac

Alıntı yapılan: ugly - 06 March 2008, 13:01:03
egolarının kuvvetlı olup olmadıgını nerden bılıyosun? ustelık bırbırlerını sevıp sevmedıklerını nerden cıkardın? arkadasım sen bu kızları tanıyosun gıbı gelıyo bana... ama sunda katılmıyorum sana ben ne selvincıyım nede tubacı ben SAMSUN BASKETBOL KULUBU TARAFTARIYIM.....ve goruslerım her zaman bu yonde olcaktır....

UGLY her yazdığım mesaja cevap verme ihtiyacını niye hissediyorsun bilmiyorum ama
madem ki böyle bir yola girdin o zaman bende senin anlayacağın cümlelerle basit ve yalın bir ifade tarzıyla anlatayım.
     Şimdi kardeş 'KARİNE' denen bir kavram var bilmem hiç duydun mu. Yani bilinen bir olgudan bilinmeyen bir olgunun çıkartılması.Senin tahmin ettiğinin aksine onları hiç tanımamama tek kelime konuşmuş olmamama rağmen tanık olduğum bir kaç olaydan ben onların öyle olduklarını düşündüm.
     Daha iyi anlaşılması için karineyle ilgili bir örnek daha vereyim sana. Mesala bir adam önce iyiki Selvin'i eleştirmişsin senin sayende çok iyi oynadı deyip daha sonra sırf sayı atamıyor diye selvin'e bu kadar yüklenilir mi derse bu bizim için bir karine teşkil eder ve en basit tanımıyla bu adama tutarsız diyebiliriz.
    İkinci olarak birbirlerini sevmiyorlar demedim seviyorlar mı acaba dedim. Bu ikisi çok farklı şeyler.
      Üç. Senin neci olduğun beni zerre kadar ilgilendirmediği gibi sana böyle bir sorum da olmadı.
       Dört. Esasında anlayamadığım beni eleştirmen değil. Tabi ki herkesin aynı düşünceleri paylaşması düşünülemez. Ama bunu yaparken karşımdakinden daha seviyeli bir uslup ve daha bilgiye dayalı tartışma ortamı beklemek hakkım. Değilmi UGLY KARDEŞ.

T-Mac

Alıntı yapılan: ugly - 06 March 2008, 13:39:22
ayrıca o kişiler hakkında yorum yapamıcam cunku gecen sene takıp etmemıstım. ama gecen sene 3.lıgde olduklarını ve gelen transferlerınde ıyı oyuncular oldugunu unutmayalım. eger transferlerden ıyı olsalardı cantug hocamız onlara muhakkak kı haklarını verırdı kı gecen sene sampıyon yapmıslar takımımızı... herneyse antrenor ısıne karısılmaz ama bu konu bıraz bılgı edınılmesı gereken konu bence....

Arkadaş benim yazdıklarımın hilafına(aksine) illaki bir görüş beyan edecek ya. Ama gelin görün ki o arkadaşları tanımıyor. Tüüüh ne yapsak acaba. Ters bir şey söylemese  içi rahat etmeyecek. ONLAR VAR YA O SENİN DEDİKLERİN İYİ OLSALARDI HOCA OYNATIRDI YAAA.
    Benim Ahde Vefa gereği bu takımı ikinci lige çıkaran oyunculara yaptığım Teşekkürü Bir sporsever olarak onlara duyduğum saygıyı nasıl da farklı anlayıp nerelere çekmiş arkadaş.
(Aslında suç onda değil bende. Hep diyorum kendime bu kadar Uzun cümleler kurma diye ama...)Antröner işine karışılmaz evet. Bir forum üyesinin ne yazacağına ve nasıl yazacağına da karışılmaz.
       Bilgi edinmek mi dedin UGLY. Gel o zaman bilgi edinmeye şurdan başlayalım. Bu takım geçen yıl 3. ligde oynamadı. Bölgesel ligde oynadı.
        Ya aslında ben bu gün Ülkü ile ilgili bir şeyler yazacaktım ama... artık o da başka bir mesaj konusu olsun.

cem and naz55

eğerki tarsusu yenersek 100de 90 1.ligi göğüsleriz arkadaşlar ancak pazar günü ilk başta güzel bir atmosfer oluşturulması gerek