Samsun Basket Kulübü 2007/08

Başlatan Cagdas Ünver, 04 November 2007, 00:28:48

« önceki - sonraki »

T-Mac

ugly

hahahahahahahahhhhhhh
sen çok komıkmışşın ya KARDEŞİMMMMMMMMMMMMMMM

T-Mac

BEYAZ. Arkadaşım yarın ki maç hakkında ne düşünüyorsun. Sence maç ne olacak. alabilecekmiyiz.

BEYAZ

hahaha:)sen beni güldürdün allahta seni güldürsün kardeşim t-mac!süpersin yine her zamanki performansın devam ediyor!bencede afiş aslında hoş duruyo dikkat çekici ve benimde benzetmem şuydu:çarli ve melekleri!nasıl sence?saygılar!

BEYAZ

Alıntı yapılan: T-Mac - 09 March 2008, 00:02:02
BEYAZ. Arkadaşım yarın ki maç hakkında ne düşünüyorsun. Sence maç ne olacak. alabilecekmiyiz.

t-mac'im bu maç bence çok farklı bir maç olucak!sbk bu maçı kazanmak istiyor ama sanırım tarsus için namalup çıkmak çok önemli!burdaki tarsus maçında yapılan hatalar yapılmaz ve ekstra bir oyun çıkarırsa kızlar bu maçı kazanırız.aslında çokda  yorum yapmak istemiyrum nedense içimde bi heyecan var umarım bu hayırlı bir heyecandır!sence t-mac?

T-Mac

Kardeş ben bu maça biraz hissi bakıyorum. Burada ki son Tarsus maçını onların benchinin tam arkasında setrettim . Bilirsin Erdal YEĞİN diye bir koç ları var. Adam öylesine kibirli öylesini provakatif ki. Benim bu maç için tek beklettim bu herifi buradan süngüsü düşmüş bir vaziyette süklüm püklüm gönderebilmek.
    Bu kızlar bu takıma şimdiye kadar 3. kez kaybettiler. İnşallah ''HEP KAYBEDEN'' psikolojisi içerisin de değillerdir.
    Bizim şutörlerimiz eğer olağanüstü bir günde olmazlarsa biz bu maçı ancak iyi savunma yaparak kazanabileceğimizi düşünüyorum. Ve bu yüzden son maçlarda sakatlığı sebebiyle hiç faydalanamadığımız Belgin'in oynamasını çok önemsiyorum. Ayrıca Latashanın bu maçda sadece hucumu değil aynı zamanda savunmayı da düşünmesi gerektiğine inanıyorum. Çünki karşısın da bu ligin en çok ribaund alan ve Latasha'dan sonra en çok sayı atan ikinci oyuncusu var. Umarım Cantuğ hoca buna önlem olmuştur. Birde Latasha ve Tuğba'nın erken faul problemine girmesi beni korkutuyor. NEe diyelim ALLAH YARDIMCILARI OLSUN.

BEYAZ

bence yenlme korkusu olduğunu düşünmüyorum kızlarda!sanki ii bir hava var ama bu umarım bir rehavet yaratmaz maçta.tarsusun koçu içinde aynı şeyi düşünüyorum onun bu maçtan sonra yenilgiyi tadarak bazı şeyleri anlamsını istiyorum.onların en büyük avantajı ciddi bir yabancı oyuncu faktörü lataşadan ii olduğunu düşünmüyorum sadece lataşadan daha çok kendini ispatlama arzusu olduğunu gördüm.burdaki maçtada oyuna girdiği anlarda bizi yıkan oyuncuydu.yani anlıycan yarın tek çare savunma seninde dediğin gibi!benimde kendi çapımda taktiksel düşüncelerim var ama burda bunlardan bahsetmeyi kendimce (yanlış anlama yapana saygım sonsuz!:)açıklamayı uygun görmüyorum sonuçta bi taraftar olarak ne desemde bi faydası olacağını düşünmüyorum ve şuna eminimki yansekte yenilsekte bu kızlar 1. lige çıkıcak diye düşünüyorum.yenmek elbette çok daha zevkli hale getirecek bu ligi.tarsusla oynanacak son maç daha bi anlam kazanacak.umarım kazanırız ve burda çok güzel anlar yaşarız.yarın akşamda bu galibyeti burdan kutlarız.herkese başarılar diliyorum.

T-Mac

Benim sürekli eleştiren hata arayan ortamı geren tavrıma karşılık sen daha orta yolu bulan daha aklı selim yorumlar yapıyorsun. Aslında böylecede bir denge oluşuyor. Bak ben latasha ve saz arkadaşları demişim alaysı bir ifadeyle sen Çarli ve Melekleri. Birde zannedersem potanın prensesleri demişler. Ben bu forum da daha önce KUZEYİN PERİLERİ diye bir şey duymuştum bence o daha hoştu.(Ya bak yine eleştiri yaptık)

BEYAZ

aslında senin tarzında benim hoşuma gidiyor ne yalan söleyim sırf ne yazdığını merak ettiğim için girmeye başladım foruma:)sonra bende kendimce yazmaya başladım.yazdıkların beni eğlendiriyor.ama bazen aşırıya kaçıyosun belki buda bazı arkadaşlarımızı rahatsız ediyor.sonuçta herkes kendinden sorumlu burda yazdıklarımız bir süre sonra unutulup gidicek.biz kendimize eğlence arıyor gibiyiz.ama şu konuda hem fikiriz basketbol ve samsuna destek!bu afiş konusundada sadece gülelim diye öle bir yorum yaptım.ama aslında gerçekten güzeldi yani sonuçta afişi konuşuyoruz buda demek oluyorki amacına ulaşan bir afiş olmuş tebrikler kim düşündüyse.burdaki afiş konusunu büyütmeyelim yapan arkadaşlarda alınmasınlar sadece küçük bir enstanteneydi bizimki.arada eğlenceli konuşmalar ortamı yumuşatmak için yapmak gerek!herkese saygım sonsuz!eleştiriler insanları kırmıycak derecede yapılırsa ve yapılan eleştilerde art niyet yoksa problem yok bence.hoşgörü ve saygılarımla!

ozkan17

keske samsunda olsamda o maca gıdebılsem yaa off su uzakda olmanın varya taaa....

King Of The North

Sadece Samsunspor

SaMsUnSpOr 55

SaMsUnSpOr 55