Samsun Basket Kulübü 2007/08

Başlatan Cagdas Ünver, 04 November 2007, 00:28:48

« önceki - sonraki »

T-Mac

Veis yukarıda ki 2 oyuncu aynı kişimi yani Tuğma mı değil mi sence.

veis

bence degil çünkü yukarıdaki daha estetik topla resmen dans ediyor .ama yanılıyor olabilirimde

ugly

arı koleji cankaya unıversıtesındekı fotosu oooooo........ ama dıgerı tuba deıl sevgılı t-mac

ugly

sevgılı wox sana tamamen katılıyorum.. tubanın kotu oynaması sadece atamadıgı sayılaramı baglı ki! kaldıkı cok kere selvını yerden yere vuran t-mac arkadasımız onun ıcınde sadece sayı atamadı dıyemı kotuydu yaniiii

BEYAZ

sevgili t-.mac!fotolara dikkatlice baktım o tuba değil!basketbolla ilgilenenlerin burada bi şekilde bişeyler paylaşıyor olmaları çok güzel!bu arada wox arkadaşımızında dediklerine katılıyorum bayan basketbolunda her an herşey olabiliyor!oyuncuların hepsi aynı istikrarda oynamayabilir.!istatistiklere gelince tam sağlıklı olduğunu düşünmüyorum evet genel olarak doruları yansıtıyor ama basketbol sadece istatistikle oynanan bir oyun değil.basketboldan tam olarak anlamayan kişilerin sadece sayıya bakmalarıda gayet normal bi bakış açısı bu yüzdende  kimseyi yanlış anlamamak gerekiyor.bayan basketbolunun daha ii yerlerde olabilmesi için samsun gibi anadolu takımlarının başarıları çok önemli!bu yüzdende desteğimizi vermeye devam edicez.kızlarda umarım bu sayfada yazılanlardan kötü etkilenmezler ve perfonmanslarını dahada yukarıya çıkarırlar.sonuçta herşey samsun basketbol için!

T-Mac

WOX Sana hiç ama hiç katılmıyorum kardeşim . Sen benim yazdıklarımı ya iyi okumamışsın yada hiç anlamamışsın.
    Şimdi bir kere istatistiklere baktım diyorsun. Bakmışsın ama kardeşim sen o istatistiklerden işine geleni almışsın. Üstelik bir bilgi yanlışlığı da var.Tuğba(Ziro) o maçda 5 top çalmamış. 5 top kaybetmiş.
    Dünyanın neresinde ve hangi basketbol anlayışın da ''ne olacak canım diğer oyuncular nasılsa bol bol sayı atmışlar o da atmayıversin ne olmuş yani '' gibi bir anlayış var onu da ilk senden duydum.
    Bak senle bir konuda anlaşalım. Ben Tuğba(Ziro) kötü oyuncudur demedim birkere. Bırak bunu ben onu bu takımın gerçek bir yıldızı olarak gördüğümü daha önce bir kaç kere beyan ettim.
Ama kardeşim o zamana kadar yaklaşık 15 sayı ortalamasıyla oynayan iyi savunma yapan bir oyuncu son İzmir maçında yüzde 33 le sadece 6 sayı atıp oyunda ancak 27 dakika kalarak 5 faulle oyun dışı kalırsa o oyuncu o maçda kötü oynamıştır. Bu bu kadar basit. Üstelik de Tuğba(Ziro) için öyle çok kötü ve yıkıcı bir eleştiride olmamıştır bu maç sonrası.E maçı seyredemediğimize göre ister istemez ölçümüz istatistikler olacak. yoksa ölçü olarak neyi alacağız. Taktığı ilginç küpelerimi renkli gözlerinimi(Tuğba KARDEŞ ne olur sende bu lafıma takma şimdi ikinci bir selvin vak'ası yaşamayalım.)
   UGLY kardeşim senin ne demek istediğini ben anlayamadım. Bir gün önce iyi ki Selvini eleştirmişsin sayende kız ne güzel oynadı diye beni överken bir gün sonra kız sayı atamıyor diye onu yerden yere vurduğumu söylüyorsun.
     BEYAZ . Kardeş basketbolun sadece istatistiklerle oynanan bir oyun olmadığı görüşüne katılmakla birlikte basketbolda istatistiğin çok önemli bir unsur olduğunu düşünüyorum. Hatta takımların sadece istatistiklile ilgilene istatik tutan adamları vardır. Senin dediğinin tamtersine basketboldan anlamayan adamlar değil basketbolu bilen adamlar istatistiksel verilerden faydalanarak taktik geliştirir yorum yaparlar.
    Yazılanlardan kötü etkilenirler mi..... Valla daha yazılanları okuyorlar mı onu bile bilmiyoruz. Ama bu yazdıklarımızı biz kötü niyetle yazmıyoruz ki. herkes kendi bilgisince düşencesini açıklıyor. AMA ORTAK AMAÇ SBK'NIN BAŞARILI OLMASI.
     Ben oyuncular sizin yazdıklarınıza ne derler bilmem ama okusalar bile benim yazdıklarımı ciddiye alıp bunlarla morallerinin bozulacağını hiç zannetmiyorum. Öyle ya hayatında basketbol topunu bir kez olsun potaya atmamış bir koltuk imalatı ustasını kim niye ciddiye alsın ki.

T-Mac

RESİMDE GÖRÜLEN OYUNCU ZUZANA ZIRKOVA. SLOVAKYALI. AMA NE KADAR BENZİYOR DEĞİL Mİ.

ozkan17

Alıntı yapılan: T-Mac - 05 March 2008, 02:39:20
RESİMDE GÖRÜLEN OYUNCU ZUZANA ZIRKOVA. SLOVAKYALI. AMA NE KADAR BENZİYOR DEĞİL Mİ.

auahahah sonunda pes ettın tmac ;D ne zamandır bu yazıların ne zaman son blacagını beklıyordum ;D

veis

sevgili t maç ama bu tarzını sevmiyorum açıklıkla söyleyeyim.ya mobilya ustası olabilirsin sorun degilki ve seni sitede niye takmasınlarki sonuçda basketbol bilgin üst düzey bu bir aşikar.usta onu bunu bırakda tugbaya niye ziro diyorsun.

BEYAZ

sevgili t-mac!sen hep diyorsunya beni yanlış anladınız sanırım bu defa sen benim ne demek istediğimi anlamadın!ben istatistikler önemli değil demedim 2. ligde bunları tutanların tam anlamıyla doruyu yansıtamadıklarını yazdım.aynı zamanda maçı izlemedende o maçla ve kişilerle ilgili yorumlarımızı daha dikkaitli yapmalıyız demek istedim.şimdi ben maçı izlemedim ve yorum yapıyorum ne kadar doru sence?belki yüzde 60.diğer yüzde 40da önemli bence.neyse tartışma konusu istatistiklerse eğer evet öenmli ama doru yapılıyorsa önemli bunuda ancak izleyenler yada oynayanlar biliyor.birde maçta yapılan savunma önemli rotasyon ve bunun sonucunda birinin top kapması bunları iststistikte görmessin yada ii bir screen sonunda diğer oyuncunun  boş bir turnike atması yani istatistiğe girmyen bi çok şey var bunlarıda ancak izlerken görebilirsin bu durumda sıfır sayı atmış birine kötü oynamışda diyemessin bazen basketbolda farkında olmadığın kahramanlar vardır.buda takımı oluşturur işte.sbk bence bu maçın öenmini bilerek farklı bi galibiyetle takım olduğunu gösterdi.teşekkürler kızlar.hepinizi sevgi saygıyla selamlıyorum.

T-Mac

ugly

bak arkadasım t-mac, benım anlatmak ıstedıgım seyı beyaz arkadasımız tamamıyle dogru anlatmış. kesınlıkle katılıyorum ve dusuncelerımın aynısını yazmış beni tanıyo gıbı. kişi olarak kaç sayı attı deıl takımın takım gıbı oynamsı gereklı. bende senın gıbı tubanın ıyı oyuncu oldugunu dusundugum ıcın ıstatıstıklerı kotu gorunsede kesınlıkle takım defence' i ve offence'sine önemlı olcude katkı yapmıstır. cunku bu kızlar bu macın ehemmıyetının farkındalardı emınım.... o yuzden kımın kac sayı attıgı deıl (onemlı olsada) takımın sonucta eze eze kafalarını kesmelerı önemlı olan! basketbol basketbol dur. bıreysel deıldır, takım sporuysa takım gıbı oynamalılardır ve bence bu mac bunu yaptılar tebrık edıyorum kızları... ınsallah bu psıkolojıyle play-off ların son macına kadar gıtmelerını temenni edıyorum... hepınıze saygılar... nacizane dusuncelerımı dınledıgınız ıcın saolun....

samsunengelligücü

T-Mac

Ne sayı ne defense ne de offense. hiç bi şey yoktu. o maçta ziro adeta bir zero idi.

ugly

bu arada ben zuzana ıle tubayı cok benzetmedım, anımsatıyo bıraz ama senın kadar cok benzetemedım...