Samsun Basket Kulübü 2007/08

Başlatan Cagdas Ünver, 04 November 2007, 00:28:48

« önceki - sonraki »

celebi

eksiğimşiz yok fazlamız var mesela onların rengi bordo mavi bizim kırmızı be ;D ;Dyaz

hakan55

bir sonrakı mac ne zaman

yönetici

AlıntıSBK'DA YÜZLER GÜLÜYOR

Haftayı Antalya Koleji galibiyetiyle kapatan Samsun Basketbol Kulübü (SBK)7nde moraller yerinde. Keskindemir, iyi oynadıklarını ve sonuca gitmekde zorlanmadıklarını söyledi

SBK 2. SIRADA
Türkiye Bayanlar Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Samsun Basketbol Kulübü, deplasmanda Antalya Koleji'ni üstün bir oyun sonrası 78-51 yenerek, haftayı galibiyetle kapattı. Ligde Tarsus Belediyespor'un ardından 2. sırada bulunan SBK'da yüzler gülerken, bu hafta oynanacak olan Yahya Kaptan İlköğretim Okulu maçı için hazırlıklar bugün başlayacak.

DİSİPLİNLİ OYNADIK
SBK Antrenörü Cantuğ Keskindemir, "Antalya Koleji bizim ayarımızda bir takım değil. Ancak böyle karşılaşmalarda da bazen sürpriz bir sonuç yaşanabiliyor. Biz bu duruma düşmemek için baştan sona disiplini elimizden bırakmadık. Bunun sonucu olarak da rahat bir galibiyet aldık. Bu hafta Yahya Kaptan'ı da yenip, seriyi sürdürmek istiyoruz" dedi.

berusa55

kızlarımızı tebrik ederim... acımızı hafifletmeye bunlar yeter mi bilmiyorum ama güzel haberlere ihtiyacımız var artık! :-[

ibocan_55

Arkadaşlar,

Takımımız yarın Kocaeli Yahya Kaptan ile oynuyor... Takım kaptanımız Belgin Sarıgedik sakatlığı nedeniyle bu mücadelede oynamayacak... Ancak benim sizlerden özel bir ricam olacak... Bu karşılaşma için lütfen Yaşar Doğu Spor Salonu'na gelin... Biz sizin desteğinizi her zaman arkanızda hissediyoruz... Ancak sevgili kardeşim Timofte için organize ettiğimiz törene ailesi de gelecek... Oğullarının ne kadar sevildiğini göstermek için yarın hepimiz Yaşar Doğu Spor Salonu'nda olmalıyız...

cembaba

arkadaşlar takımımız 116-65 gibi farklı bir skorla maçı kazandı :) bunlarda çektigim resimler..
doqru görmüşssün debocum :)

jean

rahmetli teoman abinin pankartida dikkatimi cekti arkadaslar organizasyon nasildi ailesi falan geldimi

Kadir ÇELEBİ

Takımımız Gayet guzel gidiyor boyle anlamlı bir gundede galibiyet hediye etmeleri beni cok sevindirdi inşallah kocaelispor macındada galip geliriz..

only55

İki grup wardı yine ayrı ayrı bağırdılar.Yok böle bişe yaa, sadece Samsun'da oluyo bu olay yazık ...

mehmet yılmaz

03 February 2008, 22:59:19 #249 Son düzenlenme: 04 February 2008, 00:29:38 samsuni
Bu organizasyonda benim kadar hatta benden çok emeği geçen arkadaşlarımız var. Esas teşekkürü onlar hak ettiler. Öncelikle İbrahim Canbulat; yani sitemizdeki ismiyle İbocan55. Bir dediğimizi iki etmedi, Teoman'ın iyi bir arkadaşı idi zaten. Ayrıca Samsun Bk ve başkan Hüseyin Tayıncı Beye de çok teşekkür etmek lazım, maddi-manevi. Forumdan Lucapicola, Edmontdante, Merkez, Maraton ve forum dışından Av. Tevfik Koç'a... Halk Gazetesine, Hakkı Yeşilyurt'a... Orada Teoman için bulunan ve tezahürat yapan herkese.

Çok fazla diyecek birşey bulamıyorum. Duygu dolu anlar yaşadık. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Ailesine Samsun Basket Kulübü ve Samsunspor.biz adına birer plaket verildi. Taraftarın bestesi muhteşemdi bence; "başka diye soranların inadına Samsunspor.... Teoman Taş, duy bu sesi, terk etmedi sevdan bizi... "

Takımlar sahaya onun pankartıyla çıktılar. Ayrıca Samsun BK ısınırken Timofte tişörtleri giydi. Ailesi çok memnun oldu. Tabii ki biz de...

Unutmadık seni kardeşim, unutmayacağız...

bengülü

emeği geçen başta sbk olmak üzere sayın samsuni ve salondaki taraftarlarımıza tşk ederim resimlerde harika ama teoman kardeşim keşke yaşasaydıda bu görüntüler keşke  olmasaydı....

CeLL-O

cembaba

resimler ve videoler için teşekkürler.. gerçekten çok duygu dolu anlar yaşadık. tekrar başımız saqoLsun.

ozkan17

ınsallah cıkıcaz bırıncı lıge bayan baskaet takımıyla boyle gıderse..

yaman55