Samsun Basket Kulübü 2007/08

Başlatan Cagdas Ünver, 04 November 2007, 00:28:48

« önceki - sonraki »

ibocan_55

Belgin'den açıklama

Arkadaşlar takım kaptanımız Belgin Sarıgedik, benim aracılığımla Samsunspor.biz forumundaki taraftarlara mesaj gönderdi.

İşte kaptan Belgin'in açıklaması...

"Değerli taraftarlarımız;

Sezon başladığı günden bu yana takımımıza gösterdiğiniz ilgi için öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Benim gibi Samsun dışından gelip bu takıma transfer olan 7-8 arkadaşım burada olmaktan dolayı inanılmaz mutluyuz. Sizin her maç bir öncekine göre daha da artan desteğiniz bizi sevindirmekte. Ancak bir yanlış anlamayı buradan düzeltmek istiyorum. İzmir Basketbol Kulübü ile oynanan müsabaka sonrası arkadaşlarım sizin tezahüratlarınızı duymadan soyunma odasına gitti. Karşılaşmanın son bölümündeki kötü oyun nedeniyle moralleri bozulan arkadaşlarımız o anki psikolojik durumlarının etkisiyle sizin davetinize icabet edemediler. Menajerimiz forumda sizin bu olayla ilgili yazdıklarınızı bizimle paylaşınca tüm takım arkadaşlarım bu olaya çok üzüldü. Bunu bilmenizi istiyorum. Bu açıklamayı yaparken, pazar günü oynayacağımız karşılaşmada tüm takıma destek olmanızı, sahip çıkmanızı temenni ediyorum. Son sözüm şudur. Bu takım Samsun'un. Bu nedenle sahip çıkmak, destek olmak bir görevdir. Saygılarımla." 

celebi

ya bizim takımın taraftar ortalamasından daha fazla ortalaması olan var mı acaba maçlarda.eğer varsa bile bundan sonra ortalamalar alt üst edilecektir. ;D

ibocan_55

İkinci Lig'in sayı kraliçesi: Latasha Byears

Arkadaşlar, İkinci Lig'in sayı kraliçesi kim biliyor musunuz? Samsun Basketbol Kulübü'nden Latasha Byears. Amerikalı oyuncumuz, şu ana kadar oynadığı maçlarda 26.4 sayı ortalaması yakaladı ve sayı kraliçeliğinde ilk sıraya yerleşti. Latasha'yı Tarsus Belediyespor'dan Vanessa Nicola Gidden 21.9, Antalya Koleji'nden 19 sayı ortalamasıyla Özga Yavaş takip etmekte.

Diğer sporcularımızdan Selvin Türkmen 18.1 sayı ile sıralamada dördüncü, Ülkü Tuncel ise 12.7 ile 12. durumda bulunmaktadır.

celebi

latashanın kumaşı çok iyi ya.1. lige çıkarsak yaşı problem olur mu bilemem ama tecrübesinden faydalanılmalı bence.

sbc_emo

s.B.ç-Şirinler-Mekansızlar Olarak Yerlerimizi Alıcaz İnşallah  ;)

ibocan_55

Ribaunt istatistiklerinde ilk 20 sıra içinde 4 sporcumuz bulunmaktadır. Latasha Byears, 10.4 ortalama ile dördüncü, kaptanımız Belgin Aktan 8.8 ortalama ile yedinci, yeni transferimiz Tuğba Kılınç 6.5 ile 12., Ülkü Tuncel ile 5.9 ortalama ile 15.sırada bulunmaktadır.

ibocan_55

Asist listesinde de dört sporcumuz bulunmakta.

Selvin Türkmen 3.1 ortalama ile beşinci
Fadime Binbuğa 3 ortalama ile
Ülkü Tuncel 2.2 ortalama ile 15.
Belgin Sarıgedik 1.6 ortalama 19. sırada yer almaktadır. 

körfez55

öncelikle Belgin'e burdan özel selamlarımı gönderiyorum.oyun tarzı ve kişliğini çok beğendim.kendisi taraftarımızın davetine karşılık tribüne kadar geldi.bu hafta antalya maçımız var inşallah başka bir maça.ayrıca şunu belirtmeliyim ki biz samsunla ilgili herşeyde varız.kişiler bizim için önemli değil.meselaa gecen sene samsunsporumuzun yönetimini istemiyoduk ama bütün maçlarına gittik.sonuc itibariryle sözkonusu samsun ve samsunun başarısı ise kişilerin tavır ve düşünceleri bizim için engel teşkil etmez.

cem and naz55

Alıntı yapılan: ibocan_55 - 14 January 2008, 21:38:09
Sevgili dostlar;

Bir sonraki maçımız 20 Ocak 2008 Pazar günü... Rakibimiz bizi ilk yarıda mağlup eden iki takımdan biri olan Urla Belediyesi... Yaşar Doğu Spor Salonu'ndaki karşılaşmanın başlama saati 14.00... Herkesi tribünlere davet ediyoruz.
evet ilk mağlubiyeti urla dan almıştık ilk yarının son haftasında ise tarsus tan şimdi hesap göreceğimiz ilk takım urla pazar günü yaşar doğudayız
ikinci hesap ise tarsus onlara samsun u dar edeceğiz

sbc_emo

eğer antalyaya organizasyon olmazsa söğütlübahçe olarak.bizde ordayız allahın izniyle ;)

ozkan17

emo ınsallah antalyaya org. olur  bızı orda yalnız bırakmayın  ;)

cembaba

bence biz bu hafta basket maçındayız.. cunku antalya hem uzak hemde yollar karlı o yuzden cok zor olur. antalya'ya otobüs kalkacagını sanmıyorum. bu hafta basket maçındayız ıns. ;)

Tribün_ali

Pazar günü bir aksilik olmassa gelecem

hakan55

takımdan son derece gurur duyuyoruz butun oyunclarmızı sevıyoruz gercekten hak edıolar ve ellerınden gelenı yapıolarlar butun oyuncularımızı kutlyorum sirinler.s.b.ç mekansılzar olrak ordayız

Alemci İsmail

Basketbolda tekrar başarıyı yakalamak istiyoruz.