Samsun Basket Kulübü 2007/08

Başlatan Cagdas Ünver, 04 November 2007, 00:28:48

« önceki - sonraki »

cembaba

yaa biri birine laf atıyo gRup ayrılıyor.. böyle saçma şey görmedim yaa acayip sinirlerm bozuldu :@

55cagod55

mactaydim.takimimizn perfonmansi cok iyiydi gercekten.insallah 1.lige cikarlar da samsunumuzun adini duyururlar!

sbc_emo

Tartısmayı şirinlerden biri tasın üstüne cıkıp.bu ön taraf bagırıyor (şirinler) arka taraf (biz) nie Bagırmıyor dedi.sanki biz oraya mac izlemeye gittik.bu durum böyle giderse çok kötü vukuatlar olur,her tasın üstüne cıkan adam sanmasın kendini.tabiki banazlı ve diğer abilerimiz hariçç ;)

körfez55

uzatmanın anlamı yok bence.orda olan oldu yatıştırdık.sorun halledildi.tribünlerimizi bundan sonra hiçbir güç ayıramaz.

55cagod55

Su an da SAMSUN'A GORE BASKETBOLLA SEHIRIMIZI TANITMAYA CALISIYORUZ AMA BU BOYLE GITMEZ SEHIRIN REKLAMINI YAPACAK SPOR FUTBOLDUR...

celebi

kızlarımzı bir kez daha tebrik ederim fakat bu tip tartışmalar lütfen olmasın uzatmamak gerek.

55cagod55

barca'ya gidecekmis Samsun'a nasil geldi anlamiyom ya?

celebi

BENCE BARCA ALMAIŞTIR ONU YADA KULÜP YETKİLİLERİ İYİ PARA VERMİŞTİR.

onurbas

BASKETTE SOGUTLUBAHCE BUNDAN SONRA TEK BİRLESME YOK CUNKU KAVGA OLUYOR KİMSE BİZİ YANLIS ANLAMASIN ARKADASLAR

körfez55

futbolda ayrı gayrı yokk ama dimi??sanmıyorum statta böyle sorun çıkcağını

celebi

Alıntı yapılan: onurbas - 21 January 2008, 13:29:29
BASKETTE SOGUTLUBAHCE BUNDAN SONRA TEK BİRLESME YOK CUNKU KAVGA OLUYOR KİMSE BİZİ YANLIS ANLAMASIN ARKADASLAR

STADDA BU AYRILMA KESİNLİKLE OLMASIN ARKADAŞLAR :-[

onurbas

arkadaslar stadyumda tek yurek ama korfez kardesim sende gordun olayları orda biz cok kavga ederiz o yzuden sogutlubahce stadyumda birdir basket maclarında bır degildir saygılarımla

körfez55

gördüm zaten yatıştırdık olayı problem olmadı.fazla üstünde durmamakta fAyda var KARDEŞİM.ortak noktamız SAMSUNSPORUMUZZ...

Tribün_ali

Arkadaşlar bunlar gelir gecer tek hedefimiz SAMSUNSPOR rakımımız kötü oldugu için böle isyankarlıklar oluyor çünkü cigerimiz yanıyor sadece uzatılmasın

ozkan17

barcadan ne eksiğimiz var murat abi ;D