Samsun Basket Kulübü 2007/08

Başlatan Cagdas Ünver, 04 November 2007, 00:28:48

« önceki - sonraki »

ozkan17

Alıntı yapılan: yaman55 - 04 February 2008, 17:41:17
maç ne oldu?

ana sayfada skor yazmıyor ama samsunbk farklı kazandı yazıyo

cembaba

116-65 gibi farklı bir skorla dewirdik kardeşim :)

melih

yeni transferlerden tuba kılınç her ne kadar buz gibi ve kendini ziyadesiyle begenmiş bir kız olsada basketbol fundamanteli çok saglam. her haliyle ben basketbolcuyum diyor. bilerek oynuyor. bilekleri çok iyi fazla şut kullanmıyor belki ama yüksek yüzdeyle oynuyor. yine çankaya üniversitesinden de takım arkadaşı olan Deniz Boz la çok iyi bir uyum içerisindeler. Her topta birbirlerini arıyorlar. Amerikalı ikinci lige fazla geliyor. T- Mac havalarında dolaşıyor. biraz ağır savunmaya gelene kadar akşam oluyor. bu takım için çok önemli bir oyuncu olduğunun farkın da o yüzden kimseyi tınlamıyor.wnba de sıradanın sıradını bir oyuncuyken burda kral oldu o da haklı. Takım ruhuna pek uygun bir oyuncu değil. Ama bu takımın ona fazlasıyla ihtiyacı var. eeee artık samsun basket dereyi geçene kadar latashaya dayı diyecek. ve Selvin.. Samsun seyircisi bu kızı çok seviyor. ilk geldiğin de tam bir artisti. takımda kimseyi özellikle de eski takım oyuncularını hiç beğenmeyen halleri vardı. yeni transferlerle birlikte biraz havası söndü. Ama iyi basketci. bi kere çok hızlı. fast breakler de ona çok ihtiyaç var. son maçda biraz tutuk du. olur o kadar onun her zaman bir kredesi var. N e yapalım sevdi bu kızı bi kere samsın seyircisi. Belgin o bir kaptan . iyi bir kariyeri var fazla söze gerek yok.Hanife Çakır: Ben bu kızı bir ayrı seviyorum. bölgesel ligden birinci lige çıkarken çok emeği geçti.

T-Mac

Samsun Basketin gerçek kimliğini İzmir büyükşehir ve Tarsus maçlarında göreceğiz . o maçlarda bu kadar rahat olamayacaklar. onun için basketboldan çok fazla anlamayan fakat iyi bir seyirci olan bana göre savunmaya biraz daha önem vermeleri gerekiyor. onun içinde belgin ve latasha çok önemli. belgin uzun ve kalın bir oyuncu(kalını sadece bir basketbol terimi olarak kullanıyorum) hem hucumda hem savunmada bu maçlarda çok önemli işler yapabilir. Latashadan ise fazla umutlu değilim. cantuğ hoca bu kıza zor savunma yaptırır.Cantuğ Hocam sen bu kızı Müzikle motive et. Kız bizdeki romanlar gibi Kapı gıcırtısına oynuyor. Faydalan hocam bu durumdan.Kocaeli gibi sıradan bir takımdan 70 sayı yediniz hocam. lütfen savunmaya biraz daha dikkat. Ben bir samsunlu olarak bu takımın birinci lige çıkmasını burada galatasarayi beşiktaşı fenerbahçeyi izlemeyi çok arzu ediyorum. İnşallah sen ve talebelerin bunu başarırsınız hocam. ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.

sbc_emo

Alıntı yapılan: şirinler_1965 - 05 February 2008, 01:12:56
Maçda yaşanan olaylarda oyle bir hava estiriliyor ki sanki Şirinler Grubu salonda veya dışarda dayak yemiş havası var.Alkol alıp maça gelen insan Şirinler Sögütlübahçe 55 gençlik meskenler grupları ile senelerce maça gitmiş bir kişidir.O anda bizim yanımızda yer almıştır.Aldıgı alkolun etkisi ile istenmeyen olaylar yaşanmıştır.Alkol almış bir insana 25*30 kişi, vurmanın bir delikanlılıga degil insanlıga yakışacak hiç bir yanı olamaz.O arkadaş yaptıgı olayda haksızdır ve Abi dedigimiz insanlarda gerekli cezayı ona vermiştir.

Burda kimse falan filan yazmasın ŞİRİNLER Grubu ile maça gelen bir kişiye haklıysa herhangi bir grup degil herhangi bir Samsunsporlunun yanlışı olamaz.O arkadaş yaptıgı y6anlışın cezasını abilerdende çekmiştir.Şirinler grubunu bu tatsız olayın içine çekmesin kimse.ŞİRİNLER grubuna yapılan bir yanlış olursa kralının kralına karşlııgı verilir.

Tekrar yazıyorum o arkadaş alkollüydü gereken cezayı abilerde vermiştir.Şirinler Grubuna bir saldırı olmuş gibi kimse zikredemez burda.Kimin kimle işi varsa gider halleder .Burda işi başka yönlere kaymasın.

1.Biz Şirinler Grubuyla Kavga Ettiğimizi Dile Getirmedik Zaten...Bunu ilk önce Aklına Sok..Hepimiz Samsunsporluyuz Ve Kardeşiz..

2.Doğrdur O Şahıs s.b.çyle şirinlerle 55 genclikle Maçlara gidip Bagırmıstır..

3.'Alkol almış bir insana 25*30 kişi, vurmanın bir delikanlılıga degil insanlıga yakışacak hiç bir yanı olamaz.'
Biz Bu Arkadaşımıza Hiçbirşey Yapmak İstemedik Salonda Çözmeye Çalıstık Sorunu.Ordaki Ana Bajı Muhabbeti Tek Bir Kişiye Değil Tüm SöğütlüBahçeye Gelmiş Sayılır.1 Birayla Kafa Yapıpta Bize Kimse Bulasamaz..Sende Sanrım Anana Bajına Küfür Gelmesini İstemezsin..!

4.Bizim Samsunsporlu olsun Ve Şirinler Grubuyla Olsun Hiç Bir Sorunumuz Yoktur.Hepimiz Samsunsporluyuz ve Kardeşiz..Şirinlerle Kavga Ettik Falan Filan Diye Dile Getirmiyoruz Zaten...

cembaba

arkadaşlar uzatmanın alemi yok.. abilerimiz arasında o olay tatlıya baglanmıştır. zaten şirinlerle söğütlübahçe arasında olmadı o olay. grupların ismini karıştırmanın alemi yok. alkollü bi insanla 2 arkadaşımız tartışmıştır. gurupların isimlerini karıştırmanın alemi yok. ewet hepimiz hep beraberiz. bu olay kapanmıştır. tartışıp büyütmenin alemi de yok ;) herkese teşekkürler. ben bir söğütlübahçeli olarak, olay oldugu zaman atlamayı sewen arkadaşlarımız war doqrudur. ama buna grup ismini karıştırmayalım. her neyse olay olmuştur- bitmiştir. bu kadar. bazı insanların da akıllarını karıştıramayalım. yalan yanlış tartışıyoruz. arkadaşlar :(

sbc_emo

SöğütlüBahçe ile Şirinler Arasında Sorun Yoktur Zaten..! ;)

CurvaSudSamsunspor

samsun basket maçında da ya banazlı yada ümit tatar başa geçmasi lazım yoksa gene bu olaylar olur söyleyin şimdi banazlı başa geçse ve ya ümit tatar bu olaylar kolay kolay olurmu çünkü onları herkes abi gibi sörüyor ve onlara saygı gösteriyoruz....

mctlçy

maçlara zaten abiler gelior..fakat dışardan takip ediolar...kimse hoşgörülü olmasa bu olaylar kaçınılmaz olacaktır.evet o şahıs bu konuda haksızdır fakat sbç den birinin çıkıp atar gider yapması onun kadar ayıptı..grupların genel olarak sorun yok ama herhfta olay oluor. bu sorunun çözlmesi gerekir.ŞİRİNLER..

GERÇEK TARAFTAR

Basketbol taraftarı  nasıl olunur bunu bilmiyoruz. stad da değiliz aillerin geldiği bir ortamda ortamı germek çok yanlış  samsun basket maçlarında sürekli böyle hırcın taraftarlar gelirse üst tabaka dediğmiz kültür sevİyesi yüksek kaliteli insanların maca  geleceğini sanmıyorum. tanığım bazı aileler bile çoçuklarıyla bir daha asla gelmeyi düşünmüyor.

cembaba

arkadaşlar ewet başımızda abilerimiz bagırtmadıgı zaman olay oluyor bu bu kadar uzatmanın alemi yok.. olmuştur bitmiştir olay. o kadar dahada büyütmeyelim..

T-Mac

ya kardeşim . ben burada iki grubun kavgasını değil basketbol konuşmak ve dinlemek istiyorum. Lütfen basketbol konuşalım. bu kavgayıda gidin başka yerde yapın. Hem sizler aynı renklere gönül vermiş gençlersiniz neyi paylaşamıyorsunuz . gelin hep birlikte destekleyelim bu takımı.

T-Mac

''GERÇEK TARAFTAR'' sana aynen katılıyorum kardeşim.

T-Mac

05 February 2008, 23:41:35 #268 Son düzenlenme: 09 February 2008, 02:24:52 samsuni
Samsun basket bu hafta oldukca zorlu bir deplasmana gidiyor. Burada kıl payı seyircinin büyük desteğiyle yendiği izmir deplasmanın da ne yapacak.

T-Mac

05 February 2008, 23:45:17 #269 Son düzenlenme: 09 February 2008, 02:24:18 samsuni
tuba kılınç