Samsun Basket Kulübü 2007/08

Başlatan Cagdas Ünver, 04 November 2007, 00:28:48

« önceki - sonraki »

Tribün_ali

selvin selvin süper yaww :) güzel basket atıyor

Tribün_ali

CeLL-O

veis

berusa55

bence hepsi birer yıldız... o değerli formayı hakeden samsun'umuzun adını basarılı sonuclarla duyuran bütün bu kızlara helal olsun!

melih

Nihayet üye olabildim. Ben Melih yani T-Mac. Herkese selamlar.

melih

Daha öncede söyledim. Samsun seyircisi çok sevdi bu kızı. Başlangıçda çok havalı ve kendini beğenmiş bir kızken her geçen gün sempatik bir oyuncu haline geldi. Nasıl oldu niye oldu bilmem ama iyi oldu. EEE zaten iyi bir oyuncu. Geriye ne kalıyor. Samsun taraftarının: SEEELVİİİİN    SEEELVİİİN.

melih

07 February 2008, 21:04:18 #292 Son düzenlenme: 07 February 2008, 21:08:38 MeL_55
SON İKİ GÜNDÜR 3 MESAJ VAR. HEPSİNİ DE BEN ATMIŞIM. YOK MU KARDEŞİM KOCA ŞEHİRDE BASKETBOLU SEVEN BASKETBOLDAN ANLAYAN BİR KAÇ KELİME EDECEK İNSAN. ARKADAŞLAR MESAJLARINIZI BEKLİYORUM. SAMSUN BASKETBOL KLÜBÜYLE İLGİLİ GÖRÜŞLERİNİZİ LÜTFEN BİZLE PAYLAŞIN.

Lütfen büyük harfler ile yazmayin
İlginize teşekkürler.

Forum Yönetimi

melih

Gergin falan değilim veis kardeş sen rahat ol. Ben SBK'nün bu haftaki izmir belediye maçına as kodrosuyla çıkacağına ve yenmek için oynayacağına inanıyorum.Aksi halde nasıl olsa play offları garantiledik diye bir rehavete girmenin samsun için pek iyi sonuçlar doğurmayacağı kanaatindeyim.
   İzmiri yenebileceğimizi ancak ligin son maçı olan Tarsus karşısında hiç şansımızın olmadığını düşünüyorum. Malesef bana göre böyle. Ne her zaman böyle boş alan bulup hızlı hucum edebilirsiniz. Nede arka arkaya attığınız 8 üçlük şutun hepsini sokabilirsiniz. Forvet çokta hocam hani bu takımda savunma yapacak adam. Ben göremiyorum.

veis

ben herzaman rahatımdır melih.ayrıca basketbol yorumların güzel tebrikler

Cagdas Ünver

Basketboldan anlayan yok diye birsey yok ben kendim basketbolcuyum.Gerektiginde tabi ki yaziyoruz.Son günlerde foruma giremiyordum vaktim olmadigindan.

melih

sağol veis kardeş.Bende sen ve diğer arkadaşların SBK ve bu klübün oyuncaları 1. lig şansı vb. konulardaki düşüncelerini merak ediyorum. Yazın kardeş konuşalım tartışalım.

melih

Bana göre takımın yıldızı Tuğba KILINÇ. 1.Lige çıktıklarında(İnşallah çıkacaklar) umarım bu oyuncuyu ellerinde tutarlar.Gerek 1.Lig tecrübesi gerekse basketbol altyapısıyla bu takıma çok şeyler katacaktır.
  Ama bu takımda senin en sevdiğin oyuncu kim diye soracak olursanız. HANİFE ÇAKIR.  Malesef bu oyuncunun takımda aldığı süre fadime'nin transferiyle oldukca azaldı. Bence daha fazla süre almalı.Özellikle kontrollü oyunda.

melih

Bu basketbolu benden çok daha iyi bilen dünya kadar adam vardır ama ne hikmetse kimse bu konuda birşeyler yazmıyor.Taraftarların büyük çoğunluğu tüm enerjisini ve konsantrasyonunu futfol takımına vermiş.Tamam kardeşim bizde tabiki istiyoruz futbol takımının başarısını ama şu an hayat basket takımında. Mademki sizler inatla ve ısrarla bir şeyler yazıp çizmiyor bu meydanı bana bırakıyorsunuz o zaman bende biraz basketbol magazin yapayım kendi çapımda:
  Diğer tüm oyuncuların çorapları bileklerinde veya bundan biraz daha yukarıda iken Çankaya arı kolejinden alınan tuğba KILINÇ ve Deniz Boz'un çoraplarının diz kapaklarına kadar çıkması bir ANKARA TARZIMIDIR yoksa böyle kendilerini dahamı estetik bulmaktadırlar. Yada son günlerin moda olan siyasi terimiyle bu kızlarımız üzerlerinde bir MAHALLE BASKISI mı hissetmektedirler.
söyleyin bakalım hangisi(Sakın ha burası bir spor forum sitesidir buraya siyaset karıştırma diye salakca bir şeyler yazmayın bana.)

melih

Ulan bir haftadır basketbol foruma sürekli mesaj atıyor ahkam kesiyorsunda bunu niye bilmiyorsun diyeceksiniz belki ama benim bilen herkese özellikle de eğer okuyorsa SBK nün Basın Danışmanına bir sorum olacak:Şimdi hocam SBK Play Offlara kaldı. Kaldı Tamam da burdaki eşleşme ne şekilde olacak.Ligdeki sıralamayı mı esas alacaklar yoksa başka türlü mü olacak.Beni ve bunu merak eden herkesi bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim.
   Birde yine eğer bu siteyi takip ediyorsa bu takımın yardımcı koçu Hasan YAŞAR' a :
       Hocam ben senin yanılmıyorsam samsun yolsporda faal olarak  basketbol oynadığın günleri de biliyorum.Belki basketbol yetenekleri olarak öyle üst düzey bir oyuncu değildin ama son derece hırslı mücadeleci kaybetmeye asla tahammülü olmayan sürekli takımı ve takım arkadaşlarını motive eden son derece sert ve iyi savunma yapan takımı adına sahada her şeyi yapan ve yüreğini ortaya koyan bir oyuncu olarak hatırlıyorum. Yukarıda saydığım tüm bu özelliklerin de seni oynadığın dönemde diğer arkadaşlarından ayıran ve onlardan öne çıkaran şeylerdi.Şimdi Hocam galiba SAMSUN BASKET KLÜBÜNÜN DE ihtiyacı olan bu özelliklere sahip bir oyuncu. Ha. ne dersin hocam yanılıyormuyum.