Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

orucreis

Ermirle gelen yönetim emirle gider, emir gelmeden ne hoca gönderir nede bir açıklama yaparlar. Bu sezonda çöpe gitti

bayfa55

Lanet olsun sizin gibi yönetime koskoca kulübü madara ettiniz. Şu Giresunspor kadar bile olupta bu takıma yöneticilik yapamadıniz

s_uzunkaya

sorunun alpayın hocalığında olduğunu düşünmüyorum. sıkıntı futbolcularla alpay arasında. h.kalpar la çıktığımız senede aynısı olmuştu ve gene tutu kalparın arkasında durmuştu. o zamanlar daha papaz futbolcular vardı. şu konjektürde alpayın hocalığı hakkında yorum yapmak bence saçma. önce alpayın hoca olarak kabul edilmesi gerek. sonra bakarız alpay hoca mı değil mi...

Sadece Samsunspor

Kaleci Furkan in bogazini sikan biri varmis takimda. Kim o bilen var mi ? Bugun idmana taraftarlar gitmis yoneticiye sormuslar getirin demisler ama olayi tam bilmiyorum
Bilen varsa yazsin

sadece55

taraftar dediğin şu gruplar ise orjinde bir yemeğe işi tatlıya bağlarlar.O futbolcuyu da padişah yaparlar.

Barış555

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 19 September 2017, 00:28:42
Kaleci Furkan in bogazini sikan biri varmis takimda. Kim o bilen var mi ? Bugun idmana taraftarlar gitmis yoneticiye sormuslar getirin demisler ama olayi tam bilmiyorum
Bilen varsa yazsin

takımın kaptanına sormmak lazım kım dıye en ıyı o bilir

özkan

Bizim yalak Samsunspor trübüncülerinin kankası Ankaragücü taraftarları, Çaykur Rizespor maçının 61. dakikasında Rize Didi Stadı'nda "Trabzon" tezahüratı yaptı.

Desiqner

Alıntı yapılan: özkan - 19 September 2017, 23:45:29
Bizim yalak Samsunspor trübüncülerinin kankası Ankaragücü taraftarları, Çaykur Rizespor maçının 61. dakikasında Rize Didi Stadı'nda "Trabzon" tezahüratı yaptı.

Samsunspor tribüncüleri mi ?
Sinopspor'un taraftar grubunda daha fazla adam kaldı.10'ar kişi var kale arkalarında :)

sadece55

Ankaragücünün bizimle bir olayı yok ki biz kendi kendimize gelin güvey oluyoruz.

Barış555

Şu an Samsunspor hakkını en iyi savunan Forza Samsun'dur

eprianu

Bursaspor Kulübü, Bilgi Teknolojileri Kurumu ile iş birliği yaparak  0516 16x xx xx şeklinde numaralar çıkarılmasını sağlamış. Vizyon meselesi tabi. Biz daha stadımızı bile kendimiz açamıyoruz. Kurumsal anlamda yerlerdeyiz. İsmail Uyanık zamanı dergi çıkıyordu, Emin Kar zamanı devam etti. Şimdi dergi bile çıkaramıyoruz.

evolution55

Bu yüzden kendi çabamla 10 yıllık numaramdan vazgeçip 55. ile başlayan ve sonu 5555 olan bir numara aldım kendime 😄

yirmiuc

Bursaspor'un kendine ait tv kanali da var.
Samsunspor o sekilde bir telefon hatti cikarsa 10 tane satamaz, zarar eder.

evolution55

Böyle bir yazı gördüm twitterda;

Kurul, verilen süreler içerisinde eksikliklerini tamamlayamayan Balıkesirspor Baltok, Bucaspor, Eskişehirspor, Gaziantepspor, Karşıyaka, Kocaeli Birlikspor, Manisaspor ve Mersin İdmanyurdu'na üçer puan silme cezası uyguladı.

jean

Anladigim kadariyla ek bir 30 gunluk sure verildi