Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Shane_Falco

Demirören'den de kurtulduğumuz gün Türk futbolu için tekrar bir ışık görebiliyor olacağım...

Levent ÖCAL

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 27 July 2017, 11:45:33
Demirören'den de kurtulduğumuz gün Türk futbolu için tekrar bir ışık görebiliyor olacağım...

İnşallah o günleride en kısa zamanda görürüz

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: ugrass - 27 July 2017, 09:55:50
fiyatlar neden resmi siteden yayınlanmadı? aile tribunu diye yer var diyorlar 750 tl felan bunlar nerden öğrenilcek?

750 TL mi ?
Usta sorumu yanlis anladin galiba ben Samsunspor -Gazisehir macini sormustum Real-Barcelona maci degil  :D :D :D :D

eprianu

Celil Sağır az önce Facebook'ta yazdı

Bana gelen duyuma göre Samsunspor yönetimden Adem yazıcı,Abdurrahman GÜNGÖR,Serdar ölmez inde içlerinde olduğu 5asli yönetim noter aracılığı İLE istifa etmiş..BEN MALZEMEYİ VERDİM,DOĞRULUĞUNU BİZİM GAZETECİLER SORGULASIN ARTIK..

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1932236620351867&id=100006966429649

Sadece Samsunspor

Haber dogru. Serdar olmez le birlikte 5 kisi istifa etmis. Iyi oldu yandaslariyla birlikte gittiler. Erkut tutu iknaya calismis bide. Neyine ikna etmeye calisiosun birak gitsinler. Hayirli olsun

samsun 55

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 27 July 2017, 16:13:33
Haber dogru. Serdar olmez le birlikte 5 kisi istifa etmis. Iyi oldu yandaslariyla birlikte gittiler. Erkut tutu iknaya calismis bide. Neyine ikna etmeye calisiosun birak gitsinler. Hayirli olsun

Adem yazici yalanladi haberi

eprianu

Adı geçen iki yönetici haberi yalanladı.

Karabudun

Haberi yalanlayan yöneticiler kim? Serdar Ölmez gitti mi şimdi? Yüce Mevla, bizi de gördü sanırım. Ne olur doğru olsun şu haber.

jean

Bizim maclari beinsporun hangi kanali verecek tam

samsunmania

Bu arkadaşin  mersin maçı ile ilgili bir açıklama yapma ihtiyacı bile hissetmeden orada oturması bile ayıp zaten. Gule gule.

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sadece Samsunspor

Yedas ile sponsorluk anlasmasi yapmislar. Yillik 250 -500bin arasi gelir olacakmis. O da eger samsunspor taraftar elektrik paketine gecilirse ne kadar gecis olursa
Saka gibi ya 250 500 bin falan nedir. Bu mu sponsorluk anlasmasi yani. Bi oyuncunun yarim donem odemesine yeter anca.

Shane_Falco

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 28 July 2017, 19:43:01
Yedas ile sponsorluk anlasmasi yapmislar. Yillik 250 -500bin arasi gelir olacakmis. O da eger samsunspor taraftar elektrik paketine gecilirse ne kadar gecis olursa
Saka gibi ya 250 500 bin falan nedir. Bu mu sponsorluk anlasmasi yani. Bi oyuncunun yarim donem odemesine yeter anca.

O ayrı bir gelir. Yani taraftar bahsedilen elektrik paketine geçerse extradan 250-500 bin liralık gelir elde edilebilir. Bir dönemki Samsunspor kredi kartı gibi ;)

Anlaşmada direk sponsorluk ücreti söylenmedi. Elbet vardır adam akıllı net bi gelir.

Ahmeti

İşitme engelliler milli takımımızın final maçı için yeni 19 Mayıs stadımızı gündeme getirdiler ama yeteri kadar gündem oluşamadı
Yönetim biraz mantıklı düşünsede milli maçı yeni stadımızda oynanması için girişimde bulunsa

eprianu

Alıntı yapılan: Ahmeti - 29 July 2017, 14:07:02
İşitme engelliler milli takımımızın final maçı için yeni 19 Mayıs stadımızı gündeme getirdiler ama yeteri kadar gündem oluşamadı
Yönetim biraz mantıklı düşünsede milli maçı yeni stadımızda oynanması için girişimde bulunsa

Öyle bir dertleri yok hocam. Adamlar peşkeş çekmiş stadı. Stadyumun açılışı ne olursa olsun Beşiktaş maçı ile olacak. Kafaya koymuşlar. Yoksa bu işin çözümü çoktu.

bayfa55

Alperen ve Halil Ibrahim aski nedir ?? Erkut Tutu yatacak yerin yok