Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Billy mehmet sandim ya  :D billy michael diye siyahi bi futbolcuymus ama hic bilgi bulamadim

Shane_Falco

Elemanın tam adı ''Billy Michael Auta'' ama kimi yerlerde ''Saddam Auta Michael'' diye de geçiyor.

2013 yılında 18 yaşındayken İnter Milan ve Sampdoria denemelerine katılmış fakat beğenilmemiş.

2015 yılında Norveç'in Molde takımının denemelerine katılmış. Fakat orada vize süresi kısalığından dolayı 3-5 antremana çıkmış pek bir şey anlayamamışlar elemandan.

18 yaşındayken o dönem anladığım kadarıyla kendisine Nijerya'nın Carlos Tevez'i deniliyormuş.

Aşağıda bir kaç kaynak paylaşıyorum. Benim ingilizce bu kadar bitti :) Dile daha hakim arkadaşlar bizi daha da aydınlatabilir sanırım. Yanlış yazdığım bir şey varsa kusura bakmayın.

http://www.allnigeriasoccer.com/read_news.php?nid=14962

http://www.allnigeriasoccer.com/read_news.php?nid=9512

http://www.allnigeriasoccer.com/read_news.php?nid=14904

samsun 55

Alıntı yapılan: celebi - 24 July 2017, 09:17:34
billy

Cogu yerde billy diye geçiyor ama resmi site willy yazmış

s_uzunkaya

Alıntı yapılan: samsun 55 - 24 July 2017, 10:40:53
Cogu yerde billy diye geçiyor ama resmi site willy yazmış

wili dir o wili

cakir55

Sampdoria ile antremanlara çıkmış resimleri falan var ama böyle nr olduğu belirsiz bi adamla sezona başlamak saçmalık olur.

samsunmania

Belki bir umar daha yakalarız gerçi wikki tourist takımında oynamış ekigho gibi. Aman.   

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sadece Samsunspor

Konya bjk macinin biletleri tukenmis. Kendi sehrimizde ne hale dustik

Karabudun

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 25 July 2017, 17:49:56
Konya bjk macinin biletleri tukenmis. Kendi sehrimizde ne hale dustik

Samsun şehrinin büyük kısmı kına yakar bu dediklerine renktaş. Mevcut durumla böbürlenen güruh epey kabarık.

AhmetDenizci

Gerçekten TFF 1. Lig maçlarını Dijiturk mü verecek ?

Levent ÖCAL

Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri ile Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, federasyonun Levent'teki tesislerinde bir araya geldi ve Milli Takım'ı bıraktı.

Terim'in federasyon ile anlaşarak milli takımı bıraktığı öğrenildi.

Sadece Samsunspor

Gs ile anlasir. Neyse milli takim biraz temizlendi. Insanlar sogumustu.

GurbetciFanatik

Selamlar Dostlar ,
nasip olurs insallah 1 agustosda Samsundayiz ailecek.
Ilk maca gidecem insallh hanimla kizimda istiyor.
Passolig e kayit olursak ne bir problem olur yada birkereye mahsus mu ödenecek o para ?
Bana bilet ayirinnnnnnnnn
Kac yildir bu ani bekliyorummmm

ugrass

fiyatlar neden resmi siteden yayınlanmadı? aile tribunu diye yer var diyorlar 750 tl felan bunlar nerden öğrenilcek?

Karabudun

Alıntı yapılan: Levent ÖCAL - 26 July 2017, 16:24:41
Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri ile Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, federasyonun Levent'teki tesislerinde bir araya geldi ve Milli Takım'ı bıraktı.

Terim'in federasyon ile anlaşarak milli takımı bıraktığı öğrenildi.

Demirören ile birlikte futboldan tamamen uzaklaşmaları gerekiyor esasen.

evolution55

3,5 milyon euro kime versen zaten anlaşarak ayrılır!!

bu milli takımı bırakma değil, tazminatı verip yollamaktır... medya laf salatası yapmış