Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: samsun 55 - 18 July 2017, 14:25:21
Alpay hoca ilk yari 41 puani hedefliyormus.

o biraz zor ama hedef koymak güzeldir

Karabudun

Alıntı yapılan: eprianu - 18 July 2017, 14:55:55
Az önce Twitter'da gördüm. Rüştü Araboğlu kombine fiyatlarını kale arkası 200, maraton 300 TL olarak açıklamış. Aynı sayfa Başakşehir'in kombine fiyatlarını koymuş bizden daha düşük. Kale arkası 100 TL.

Kulübün gururunu, haysiyetini pazarlarken gösterdikleri başarıyı ticari alanda neden gösteremiyorlar diye meraklanıyorum.

Sadece Samsunspor

19 July 2017, 14:18:17 #45647 Son düzenlenme: 19 July 2017, 14:26:20 Sadece Samsunspor
Spor bakani degisti. Isimiz artik zor bu sene ciktik ciktik. Cikamadik yandik.

Yeni osman askin bak. Rizeli

Olimpiyatlar sirasinda degismesi bana gore kufur niteligindedir

Sadece Samsunspor

Samsun mv Ahmet Demircan Saglik bakani oimus

eprianu

Levent ÖCAL

Niyeyse bu durum hiç içime sinmedi. Hele Numan Kurtulmuş'un turizm bakanlığına gelmesi Samsun açısından bence hiç iyi olmadı.

MeL_55

adam o kadar emek versin, dün olimpiyatlari acsin ve bugün de görevinden alinsin.
böyle bir sacma olay ancak türkiyede olur.

bütün olimpiyat kurum baskanlari ve akabinde 96 ülkenin takim baskanlari bile sasirir bu olaya.

sonra avrupa erdogan diktatör diyor, eline malzeme verirsen der tabi.

böyle görevinden alinmasina üzüldüm. bence gayet basariliydi bir kac konu disinda.
ki, samsunspora verdigi destegi de görmemezlikten gelemeyiz.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: MeL_55 - 19 July 2017, 15:00:33
adam o kadar emek versin, dün olimpiyatlari acsin ve bugün de görevinden alinsin.
böyle bir sacma olay ancak türkiyede olur.

bütün olimpiyat kurum baskanlari ve akabinde 96 ülkenin takim baskanlari bile sasirir bu olaya.

sonra avrupa erdogan diktatör diyor, eline malzeme verirsen der tabi.

böyle görevinden alinmasina üzüldüm. bence gayet basariliydi bir kac konu disinda.
ki, samsunspora verdigi destegi de görmemezlikten gelemeyiz.

aynen öyle dışardan gelen adamlar bile duyduğunda şaşırır. çok yanlış zamanda yaptılar. emeğe saygı denen bir şey var. Bunların gözü fetö dışında bişey görmez olmuş. paranoyak oldular.

yirmiuc

Samsunspor için çok kötü oldu bu durum.

Karabudun

Kulüp için hayır mı şer mi zaman gösterecek ancak mevcut yönetim kurulunu için hiç iyi olmadı.

Sadece Samsunspor

Cagatay Kilic gittiyse buraya daha 100 sene baska organizasyon vermezler. Tam her sey yatirima dokuldu yerler bitti olimpiyat geldi. Adami yolladilar. Partisini sevmem ama bize destekleri gayet yerindeydi. Bu kararla bizim yonetim bocalayabilir. O yuzden bi an once transferler bitmeli. Bakanda yok artik futbolcularin maaslari primleri nasil odencek bakalim

Saglik bakani Samsun mv. Ahmet demircan olmus. Belki bi umut ama sanmiyorum.

ugrass

Dışardan biri şu foruma girip okusa zannederki Samsunsporu ayakta tutan bakanlar milletvekilleri.. bize bir yapıyorlarsa bizden 10 alıyorlar.
Uzatmanın anlamı yok Samsunspor arması yeter..

Karabudun

Alıntı yapılan: ugrass - 19 July 2017, 21:32:01
Dışardan biri şu foruma girip okusa zannederki Samsunsporu ayakta tutan bakanlar milletvekilleri.. bize bir yapıyorlarsa bizden 10 alıyorlar.
Uzatmanın anlamı yok Samsunspor arması yeter..

özkan

Daha iyi oldu.Büyükşehir bld başkanlığı hayırlı olsun.

sadece55