Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ned Stark

luzmsuz da olsa yazacağım mesaj sayım cenabet  >:(

tactician

Alıntı yapılan: Ned Stark - 03 February 2017, 10:44:28
MAçın nerede oynanacağı hakkında bilgi alırsan paylaşabilirmisin ...

"
GİRESUN (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor ile Samsunspor, hafta sonu hazırlık maçı yapacak.

Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Bozbağ, yaptığı yazılı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçları dolayısıyla lige verilen arada takımın çalışmalarını Antalya'da sürdürdüğünü belirtti.

Bu kapsamda Antalya'da kamp yaptıkları otelin sahasında Samsunspor ile hazırlık karşılaşması oynayacaklarını aktaran Bozbağ, maçın 5 Şubat Pazar günü saat 13.30'da başlayacağını kaydetti.
"

Ned Stark

Alıntı yapılan: töngel - 03 February 2017, 10:54:57
"
GİRESUN (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor ile Samsunspor, hafta sonu hazırlık maçı yapacak.

Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Bozbağ, yaptığı yazılı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçları dolayısıyla lige verilen arada takımın çalışmalarını Antalya'da sürdürdüğünü belirtti.

Bu kapsamda Antalya'da kamp yaptıkları otelin sahasında Samsunspor ile hazırlık karşılaşması oynayacaklarını aktaran Bozbağ, maçın 5 Şubat Pazar günü saat 13.30'da başlayacağını kaydetti.
"
wk
o zaman titanic dedir ;)

kıbrıslı_mete

Alıntı yapılan: kıbrıslı_mete - 02 February 2017, 19:13:38
Beyler ben ligin geride kalan kısmı için kombine bilet almak istiyorum da, 110 tl şu an. Passo'nun sayfasında stad olarak şimdiki stadımız görünüyor haliyle. Maratondan alacağım ama yenisine geçince de tribün yine maraton olacak mı acaba? Bilginiz var mı

yok mu yahu bana cevap

orucreis

Alıntı yapılan: kıbrıslı_mete - 03 February 2017, 14:06:16
yok mu yahu bana cevap

O konuda kesin bilgim yok ama yine ayni noktadan olacak sekilde verilir sonuc olarak bu senin hakkin ama maroton alt mi ustmu olur oda alacagin yere bagli olur

Sadece Samsunspor

Tüm Samsun'da '155 Bin Sevgili Buluşuyor, Bu Aşkın Kahramanı Sensin, Sen Yoksan Her Şey Eksik, Sevdan Seni Bekliyor' sözleri ile reklam panolarında yer alan afişlerin hangi amaçla yapıldığı büyük yankı uyandırdı. Gazete Gerçek'ten Fatih Tutar'ın özel haberine göre; sosyal medyada bu olay günün konusu olurken, Samsun halkı bu reklamın sırrını merak etti. Büyük ses getiren reklamın ise Samsunspor için yapıldığı ortaya çıktı.

HEDEF 9 MİLYON TL
Atakum Belediyesi tarafından yapılan organizasyonda 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Samsunspor için Dağıstanlı Spor Salonu'nda bir etkinlik düzenlenecek. Ünlülerin de yer alacağı etkinlikte Samsunspor için 155 bin adet forma 55 TL'den canlı yayında satışa sunulacak. A Haber ve TRT Haber'den de canlı yolarak yayınlanacak organizasyonda hedef Samsunspor için 9 milyon TL kaynak üretmek.HR

Kaynak: Gazete Gerçek

Ned Stark

uzun süredir bu tarz bir etkinlik yapılmıyordu ...
gerek ulusal bazda gerek yerel baz da hareket sağlar ...
umarım arkasından siyasi bir içerik çıkmaz ..
SAMSUNSPOR için yapılan her etkinlik için kim ne sağladıysa allah razı olsun ....
ne var sa elden gelen yapmak farz ..

Karabudun

samsunum

Orta da resmi bir açıklama olmadan böyle bir şeyi neden paylaşırsın anlamıyorum.Bunca haksızlığa uğradığımız zamanlarda sesini çıkarmayanlar  simdi bizi bakan takımı yapıyor.

tactician

Alıntı yapılan: samsunum - 04 February 2017, 17:08:42
Orta da resmi bir açıklama olmadan böyle bir şeyi neden paylaşırsın anlamıyorum.Bunca haksızlığa uğradığımız zamanlarda sesini çıkarmayanlar  simdi bizi bakan takımı yapıyor.

yalakalık olsun diye ilgili sayfa adminince yapılmış bir haber. aynı sayfa resmi herhangi bir açıklama olmadan transfer duyumlarını/dedikodularını sayfamızda yer vermeyeceğiz diye kendince bir prensip ortaya koymuştu. ne değişti de resmi bir açıklama olmaksızın böyle bir haber paylaşıyorsun...

jean

Hortumla para lazim bize ne bitmez borcmus su kulup artik borcsuz olsada rahat nefes alsak zengin baskan adayida cogalir boylece

Sol Açık

Alıntı yapılan: samsunum - 04 February 2017, 17:08:42
Orta da resmi bir açıklama olmadan böyle bir şeyi neden paylaşırsın anlamıyorum.Bunca haksızlığa uğradığımız zamanlarda sesini çıkarmayanlar  simdi bizi bakan takımı yapıyor.

Böyle şeyleri görünce, gerçekten de utanıyorum.  >:(
Kümede kalmaya çalışmak falan değil, esas bu tür haberlere konu olmak Samsunspor'u küçültüyor!

Karabudun

Bu tarz paylaşım yapanlara direkt sövüyorum. Bunlar yine bir şey değil, içimizden bazıları başka mecralarda çok daha ileri götürüyor işi. Misal TD'de Göztepe başlığına gidip bakana teşekkür iletileri paylaşan labunya renktaşlarımız(!) var. 

551

Bu bakan muhabbeti yapanlar sonuna kadar haklı artık bizimde kendimizce savunmalarımız vardı yediğimiz haksız cezalardan ötürü ama artık ne dersen de adamlar istediğini der.

Raqua55

Bakan konusunda isteyen istediğini desen Yıllardır belediyeler sayesinde 2 ligde kurulamayacak takımlar kuruldu Piyasayı duman ettiler.Onlar yaparken sıkıntı yok Samsun yapınca öyle böyle yok öyle Dava .Herkez baksın işine.