Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

celebi

orucreis

Giresunun takim otobusu biraz once anemon otelin onundeydi  :-\

Levent ÖCAL

01 February 2017, 16:50:03 #44777 Son düzenlenme: 01 February 2017, 16:55:04 Levent ÖCAL
Canik Belediyesi böyle bir olay başlatmış.

Osman Genç a takım muhabbetinden sonra ne yapacağını şaşırdı.

tactician

Haftasonu oynanması planlanan giresunspor hazırlık maçı hava koşulları nedeniyle iptal edilmiş

Nuri aşan da 2 gün temizlenemez sanırım. Biz de giresun gibi antalyada kamp yapsak iyi olabilir

Mert

Alıntı yapılan: Levent ÖCAL - 01 February 2017, 16:50:03
Canik Belediyesi böyle bir olay başlatmış.

Osman Genç a takım muhabbetinden sonra ne yapacağını şaşırdı.

Bu projeleri tam detaylı görmeden bir yorum yapmak olmaz fakat hiçbiri 20 Ocak 1989'u anımsatmıyor.Daha yaratıcı ve anımsatıcı bir tasarım yapılabilir.Fakat zevkler ve renkler tartışılamaz herkesin fikri farklı olabilir.Bana göre hiçbiri iyi değil.

celebi

Ned Stark

arkadaşlar
eşya piyangosu için bir organizasyon mu yapsak
yada herkes imkanı kadar mı alsa...
site adına bir yumruk olabilirmi sizce

sadece55

Site için bir başlık açılarak toplu alım yapılabilir. Abilerimizden birisi bir organize yaparsa güzel olur.

sadece55

Medicalpark 5000 adet piyango bileti satın almış. 100.000 tl destek tebrikler.

samsunsporlu1994

Forum olarak toplu bilet alımı olacak mı? Bir başlık altında bilet alacaklar yazılsa güzel olur.

Karabudun

Yaparsanız bir liste yazın ismimi. Ben derim ki site olarak toplu alım yapalım ve olur da bir şey isabet ederse bizim biletlere sitenin adına direkt kulübe bırakalım. İçimizden ilgilenen birileri çıkarsa hazır forumda hareketliyken güzel işler koyabiliriz ortaya.

kıbrıslı_mete

Beyler ben ligin geride kalan kısmı için kombine bilet almak istiyorum da, 110 tl şu an. Passo'nun sayfasında stad olarak şimdiki stadımız görünüyor haliyle. Maratondan alacağım ama yenisine geçince de tribün yine maraton olacak mı acaba? Bilginiz var mı

tactician

Takım bugün Antalya ya gidecekmiş. Bugün ve yarın orada idman akabinde pazar günü Giresunspor ile hazırlık karşılaşması olacakmış. Pazartesi günü Samsun a dönüp maç gününe kadar hazırlıklara tesislerde devam edilecekmiş.

celebi

Ned Stark

Alıntı yapılan: töngel - 03 February 2017, 07:02:02
Takım bugün Antalya ya gidecekmiş. Bugün ve yarın orada idman akabinde pazar günü Giresunspor ile hazırlık karşılaşması olacakmış. Pazartesi günü Samsun a dönüp maç gününe kadar hazırlıklara tesislerde devam edilecekmiş.

MAçın nerede oynanacağı hakkında bilgi alırsan paylaşabilirmisin ...