Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

samsunsporlu1994

Elazığspor kadro olarak oturmuş bir takım ve kaliteli yabancıları var. İlk yarı 0-2 bitti. Elazığ kazanacak gibi bu maçı. 18 puan yapar ve rahatlarlar. Biz kazanamazsak maalesef işimiz mucizelere kalır. Hiç birşey istediğimiz gibi gitmedi bu sezon.

Raqua55

Elazığ kaç haftadır Puan kaybediyor bizim hatamız 6 maçta 0 çektik.6 maçta 4 puan bile alsak şuan altımızdalardı.Allah yardımcımız olsun

yirmiuc

55ertan

29 January 2017, 15:06:21 #44763 Son düzenlenme: 29 January 2017, 15:09:30 55ertan
Biz her maça final maçına çıkar gibi çıkcaz. 8maç alır kurtuluruz. Mersinle beraber kim düşerse düşer. Elazığ kesin düşmez. Deplasmanda iyi oynayıp ezip geçtiler.

55.hakan

Manisa da düşme potasında olduğu için rakibimiz değil şu anda.Biz maçları kazanmaya bakalım.Biz kazandıktan sonra üsttekilerin ne yaptığının çok önemi yok.

yirmiuc

Manisa 3-1 yapmış. Hiç bir şey istediğimiz gibi gitmiyor.

tactician

bizimle beraber ligin dibindeki tüm takımlar kazandı. orta sıralar ile olan makas gün geçtikçe daralıyor. bu noktada bandırma ve altınordu daha da aşağılara gelecek gibi duruyor. umarım sene sonunda mersin-bandırma ve altınordu gider. daha önce adana demir spor tahmini yapmıştım ama çok ciddi asılıyor maçlarına; kadro darlıkları var ama bir şekilde ligde kalacaklardır diye düşünmeye başladım.

sadece55

Ads tahtayı açtıramazsa onlar da düşebilir. Biz düşmeyelim de kim giderse gitsin.

samsunsporlu1994

Ben Bandırma ve Altınordu diyorum düşme hattı icin. Biz kaliteli takım olduk,Sivas deplasmanından 3 puan alabilirsek iç sahadaki Mersin ve Bolu maçlarıyla birlikte düşme hattından çıkarız.

jean

Ads altinordu dusmez biz kendi gobegimizi kendimiz kesecegiz mecbur sivastanda puan alacagimizi sanmiyorum

tactician

31 January 2017, 08:55:19 #44770 Son düzenlenme: 31 January 2017, 09:05:42 salihcakir
samsunda efsane bir kar yapıyor.
tarihi kar kalınlığı rekoru gelebilir bugün akşama kadar yağarsa.

55.hakan

Alıntı yapılan: töngel - 31 January 2017, 08:55:19
samsunda efsane bir kar yapıyor.
tarihi kar kalınlığı rekoru gelebilir bugün akşama kadar yağarsa.

Tadını çıkarın 2-3 gün sonra hava 11-12 derece hiçbir şey kalmaz orada :)

tactician

bugün öğleden sonra ve akşam çok ciddi bir kar alacakmış samsun.
çok önemli işi olmayanın araba ile çıkmaması / hatta çıkmaması tavsiye.

brigand

bayfa55

Samsunda kar yağışı devam edecek.. Giresunspor bu yüzden takımı Antalya'ya götürmüş. Bizimkilerde bence böyle bir karar alsa iyi olur.