Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

tactician

Yönetim hiç bir şekilde haklı değil.
Bir iki rakam yazarak siyriliyorlar
2200 kişi gelmiş son maça ve bu bilet sayısına göre stad giderlerini bilet sayısına oranlamislar. Yani yaklaşık olarak 15000 tl pasolig giderleri  hariç giderimiz olmuş.  Hadi 20 bin tl diyelim maç başına.
Kombine satışını 50 tl ye yapsa ve gerçekten 10 tl pasolige verse 4500 kombine ile (4500x40) 180 bin tl çıkıyor.
4500 kombine satamaz miydik yani??

55ertan

Alıntı yapılan: eprianu - 26 January 2017, 17:45:19
Allah PassoLig'i getirenleri başımızdan eksik etmesin. Kulübü direk PassoLig'e devretsek yeridir.
Neyse ki bu pisliğe bulaşmayanlardanım. Resmen kulüplerin iliğini emdi yamyamlar.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Taraftarlarımızın anlayacağını düşünerek bir biletin kulübümüze olan maliyetini aşağıda paylaşmakta yarar görüyoruz;

-Passolig geçiş ücreti                                     2,15 TL
-Passolig hizmet bedeli                                  1,00 TL
-Özel güvenlik bedeli                                     5,66 TL
-Enerji, personel ve diğer giderler                   2,00 TL

TOPLAM1 BİLET MALİYETİ                        10,81 TL

(Önemli Not: Passolig firması kombine biletlerde kart başına ayrıca 10 TL kart bedeli almaktadır.)

Bu tablodan da anlaşılacağı üzere Bilet ve Kombine Bilet fiyatları üzerinden kulübümüzün bir kazancı yoktur.
Açıkladığımız bu yüksek maliyetlere rağmen zarar edilerek bilet satılmaktadır"

Link : http://www.samsunspor.org.tr/haberDetay.php?id=2866

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Passoligi savunmuyorum ama biletix işlemi bedavamı yapiyordu?

Karabudun

26 January 2017, 21:22:01 #44747 Son düzenlenme: 26 January 2017, 21:25:27 Karabudun
Passolig, milleti fişleyip yolmak için kurulmuş bir tezgah, kirli bir düzenin parçası. Belli ki bizim yönetim de bu tezgahta dişli olma sevdasında. Yukarıdaki hesapla yönetim bir kez daha alayımızı salak yerine koymuştur. Dravdan bir hesapla tribünde yer alacak insanlara salak muamelesi çekmişlerdir. Maç bileti alırken dikkat ederseniz o bahsi geçen Passolig Hizmet Bedeli" adlı 1 liralık ücretin aslında olmadığını göreceksiniz. Az önce üşenmeyip baktım. Adamlar oraya hizmet bedeli yoktur diye iliştirmişler. Yukarıdaki hesaba göre kendini çakal, bizleri enayi sanan yönetim güvenlikçilere tribüne insan başına ödeme yaptığını beyan etmiş. Muhtemelen en düşük seyirci sayısını baz alıp da yaptılar bu hesabı. Onların hesabıyla devam edersek bilet fiyatları makul düzeylere çekilseydi de tribüne on binden fazla adam girse idi hesap artıda netice bulmaz mıydı?

Özetle yönetimin önümüze koyduğu hesap faso fisodur, gelişigüzel uydurulmuştur. Samsunspor'un mevcut yönetimi bir kez daha yamulmuştur. Gerçi orası da muamma? Tüm bu yanlış hareketleri kasıtlı yaptıkları görüşü de artık epey semizlenmektedir.

eprianu

Çok iyi hatırlıyorum Biletix 1 TL ücret alıyordu. Hatta ücreti 10 TL olan biletin üzerinde 1 TL Biletix hizmet bedeli diye yazıyordu.
Kaldı ki Biletix'i de savunmuyorum. Kartlı sistem olsun, internetten rahat rahat bilet alalım ama bunun için PassoLig gibi bir sisteme gerek yok.
İstanbul'daki Akbil sistemi gibi bakiye yükleme makinelerinin olduğu stada girerken bakiye düşüren çok rahat kartlı geçiş sistemleri kurulabilir.

İnsanların futbol sevgisini, tadını rant için, Çalık Grubu'nun cebi biraz daha dolsun diye mahvettiler. Özet bu.
İşin şu boyutu da var; sadece AktifBank olmasın, diğer bankalardan da çıkartabilelim yine kabul ama o da yok.
Neyse boşuna tartışmayalım adamlar her türlü oturduğu yerden milyonları götürüyor.

sadece55

Adamlar cebimizde gayet aktifler cidden. Banka ismini de gülerek böyle koymuşlardır.

maraton

brigand

orucreis

yirmiuc

İlgilenen olursa kombine satışları başlamış.

Kategori   Bilet Fiyatı
1. Kategori   315,00 TL
2. Kategori   160,00 TL
3. Kategori   110,00 TL
4. Kategori   60,00 TL

samsun 55

dolu bir kağıt koysalarmış iyiymiş  ;D ;D

tactician

Aktif takip ettiğim bir meteorolog un az evvel attığı twit e göre yarın gündüz orta şiddette aralıklar ile kar yağışı akşam saatlerinden itibaren ise bölge genelinde yoğun kar yağışı öngörüsü var. İnşallah maçı etkileyen bir durum olmaz.

yirmiuc

Bugün Bolu , Ümraniye ve Sivas'ın da kazanmasını bekliyoruz.

yirmiuc

Elazığ attı. ALlah kahretsin..

bayfa55

Elazığ attı.Rakiplerimiz iyi transferler yaptı. Allah yardımcımız olsun.

yirmiuc

Elazığ yeni transferinin golüyle 2-0 yaptı deplasmanda... :(