Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Desiqner

Sivas deplasmanı için siteden herhangi bir organizasyon yapıldı mı ?

sadece55

Dün Samsunspor için toplantı yapıldı ve katılanlara bakın. Samsunun Büyükşehir Belediye başkanı yokkkk. Beyfendi Samsunspor düşmanı olduğu için yine gelmemiş öylesine bir temsilci göndermiş.

Toplantıya ayrıca Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Turan Çakır, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun Baro Başkanı Kerami Gürbüz, YEDAŞ Genel Müdürü Rıdvan Aktürk, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, diğer ilçe belediye başkanları, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Güven Özyurt, İşadamları Cemal Yeşilyurt, Fahrettin Ulusoy ve birçok davetli katıldı.

Mert

En büyük ve faydalı toplantı taraftarın stada gidip takımı desteklemesidir.Bana hikaye geliyor artık bu işler.

sadece55

Ekonomik olayları çözmedikçe taraftarın yapabileceği kısıtlı

Karabudun

Alıntı yapılan: Erdinc - 09 February 2017, 09:40:53
Dün Samsunspor için toplantı yapıldı ve katılanlara bakın. Samsunun Büyükşehir Belediye başkanı yokkkk. Beyfendi Samsunspor düşmanı olduğu için yine gelmemiş öylesine bir temsilci göndermiş.

Toplantıya ayrıca Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Turan Çakır, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun Baro Başkanı Kerami Gürbüz, YEDAŞ Genel Müdürü Rıdvan Aktürk, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, diğer ilçe belediye başkanları, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Güven Özyurt, İşadamları Cemal Yeşilyurt, Fahrettin Ulusoy ve birçok davetli katıldı.

Onu bunu bırakın da valinin dediklerine bir bakın. Samsunspor'u bırakıp BAL'dan takım çıkarmayı bile düşünmüşler. Bizzat valinin demeci. Valinin haddine midir Samsunspor hakkında hüküm vermek? O arkasında saf tuttuğunuz, kulübe geldiğinde makam koltuğunu bıraktığınız siyasilerin camiayı getirdiği hale bakın muhterem yöneticiler. Ben her ceremesini çekeceğim ama kulübün akıbetine bunlar karar verecek. Samsunlu duruşumuzu kaybettiğimizden beri bu acziyet yumak yumak büyüyor. Yakındır boğuluruz içinde.

eprianu

09 February 2017, 15:36:19 #44825 Son düzenlenme: 09 February 2017, 21:47:50 eprianu
Hocam neden bu kadar ağır tepki veriyorsunuz ki? Samsunspor resmi sitesinden yapılan maddi durumla ilgili olan açıklamada
6.5 Milyon TL eski oyunculara borç ödendiği, 3.5 Milyon TL toplam futbolcu borcu kaldığı ama 10 Milyon TL'ye yakın iki eski yöneticinin alacaklarının ödendiği yazıyordu.
Futbolcu borcundan çok parayı biz yöneticilere ödemişiz. Siyasetçilerin bu konuda hiç mi hakkı yok? Siyasetçiler para bulacak Kazım Yılmaz parayı cukka yapacak.
Siyasetçiler, yöneticiler demez mi Kazım Yılmaz'ın TL cinsinden alacakları neden döviz kuruna çevrildi, neden Kazım'ın alacakları ikiye üçe katladı?
Sormazlar mı adama yöneticinin içtiği puroyu bile kulüp defterine gider olarak işletsinler, sonra biz para bulup ödeyelim diye.

Ne zaman bu konuda haklı oluruz, Samsunspor çok iyi yönetilir ama ona rağmen bütçe açığı çıkarsa işte o zaman biz bu siyaetçilere ağzımıza geleni söyleriz,
BAL lafını ağızlarına aldıklarında.

ask55

09 February 2017, 17:27:33 #44826 Son düzenlenme: 09 February 2017, 19:14:28 ask55
1. Yönetimimiz 23 Milyon Tl borcu nasıl ödedi ?
2. "Ben ülkenin Spor Bakanıyım Samsunspor'a yardım edersem haksızlık yapmış olurum" diyen Bakanımız ne oldu da fikrini değiştirdi ?
3. Bu 23 milyon tl'lik borcu Sayın Bakan hangi kaynaktan buldu da ödedi ?
4. Erkut Tutu yönetimi geldiğinde euro kuru yaklaşık olarak 2.6-2.8 civarıydı diye hatırlıyorum ve o zamanlar borcumuz 50 milyon tl idi.Borçların ödendiğinin açıklandığı tarihte ise Euro 4.10 tl , dolar 3.80 tl idi.Yani hiçbir şey yapmadan borçlarımız %yüzde 30-40 civarı arttı.(Burda tabiki kabaca hesap yapıyorum.) Borçlarımız da kur'a bağlı olarak doğal olarak 70 milyon tl olması gerekiyordu.45 milyon tl olduğuna göre cidden bu para nasıl olduysa bir yerlerden bulunmuş ve borçlar kapatılmış. Nereden bulunmuş ?
5. Loca satışı, forma satışı ve piyango çekilişinden gelen gelirler bu paraya dahil mi ? yoksa ekstra gelir olarak klube giriş sağlayacak mı ?

Kısacası bu paranın kaynağı ne ? Var mı gerçekten böyle bir para ?

551

Facebook takı 380 binlik Samsunspor sayfasına ne oldu bilen var mı? :o

tactician

Alıntı yapılan: 551 - 10 February 2017, 11:01:08
Facebook takı 380 binlik Samsunspor sayfasına ne oldu bilen var mı? :o

@kirmizibeyazfan55 şeklinde isim değiştirmişti geçtiğimiz günlerde
bir problem yok aynı şekilde görüntüleniyor.

samsunsporlu1994

Türk Telekom ve Turkcell 10'ar bin adet forma ile destek olacakmış deniyor. Gerçek mi bu?

Karabudun

10 February 2017, 20:40:42 #44830 Son düzenlenme: 10 February 2017, 23:18:27 Karabudun
Alıntı yapılan: eprianu - 09 February 2017, 15:36:19
Hocam neden bu kadar ağır tepki veriyorsunuz ki? Samsunspor resmi sitesinden yapılan maddi durumla ilgili olan açıklamada
6.5 Milyon TL eski oyunculara borç ödendiği, 3.5 Milyon TL toplam futbolcu borcu kaldığı ama 10 Milyon TL'ye yakın iki eski yöneticinin alacaklarının ödendiği yazıyordu.
Futbolcu borcundan çok parayı biz yöneticilere ödemişiz. Siyasetçilerin bu konuda hiç mi hakkı yok? Siyasetçiler para bulacak Kazım Yılmaz parayı cukka yapacak.
Siyasetçiler, yöneticiler demez mi Kazım Yılmaz'ın TL cinsinden alacakları neden döviz kuruna çevrildi, neden Kazım'ın alacakları ikiye üçe katladı?
Sormazlar mı adama yöneticinin içtiği puroyu bile kulüp defterine gider olarak işletsinler, sonra biz para bulup ödeyelim diye.

Ne zaman bu konuda haklı oluruz, Samsunspor çok iyi yönetilir ama ona rağmen bütçe açığı çıkarsa işte o zaman biz bu siyaetçilere ağzımıza geleni söyleriz,
BAL lafını ağızlarına aldıklarında.

Renktaş, Kazım Yılmaz da dönemin siyasileri ve Galip Öztürk'ün etkisiyle geçmedi mi kulübün başına? Kazım Yılmaz, herkesten önce Suat Kılıç'tan icazet almadı mı? Bakan Kılıç'ın onaylamadığı birini her şeyiyle hükümete gebe olan Galip Öztürk destekler miydi? Tekrar söylüyorum: Valinin ne haddinedir Samsunspor'la alakalı hüküm vermek? Samsunspor'u bırakıp BAL'dan takım alacakmış. Sanki bu muhterem kurdu Samsunspor'u da istediği zaman rafa kaldırabilme lüksü var. Sorarım sana valiye bu cüreti veren erk nedir? Siyasilerin kulüp üzerindeki nüfuzudur ki tüm bunların müsebbibi yönetimlerdir.

Siyasilerin hiç mi hakkı yok demişsin ve eklemişsin para buldular diye. Kulüpten parayı bulan siyasilerden bahsediyorsan lafım yok. Ben bu kulübe cebinden bir kuruş harcamış siyasetçi bilmiyorum. Varsa sen söyle. Aksine öyle bir güruh var ki memleketimizde zannımca yedikleri haltlar ortaya çıkmasın diye siyasi güçlerini de kullanarak birilerini kulübe yardım etmeye zorluyorlar. Yine bu durumu da kendilerine yontuyorlar tabi. Bence bu tavır bu insanlara bir hak kazandırmıyor. Bu sebeple valiyi cüretkar buluyorum ya.

Bana göre eline fırsat geçen herkes bu kulübün sırtına bir yük bindirdi. Kulübün kamburu büyüdükçe birileri yüklediklerinin düşmesinden, yere saçılmasından korkuyor. Biz de bu korkuların kısa süreli sefasını sürüyoruz. Vaziyet bundan öteye geçmiyor.

Kaya

Valiye bu cüreti dernekler yasası verir , düşünülen en kötü durumda kulübün(derneğin) anahtarı önüne geldiğinde bununla ilgili kararı verecek kişi de odur.

Öyle bir durum var ki, vali de bakan da siyasiler de işin çok ama çok içine girmiş durumda. Evet başkanımız Erkut Tutu görünüyor ama işte bu iç içelik valiye  kulübün sahibiymiş gibi  çok gereksiz zamanda ve gereksiz yerde konuşma fırsatı tanıyor.

Söylemek istediğimiz o kadar çok şey var ki resmen teslim olmuş vaziyetteyiz. Ölümü gösterip sıtmaya razı etme durumu tam olarak. İnşallah tam bağımsız bir Samsunsporla başarılara koştuğumuz günlere kavuşuruz..

Karabudun

Mahkemeyle, yasayla gerçekler korunsaydı dünya bugün hala dönmüyordu. Nitekim Samsunspor da sırf dernek olmaktan çok ötededir. Keza bir valinin inisiyatifine bırakılamayacak kadar da özeldir. Hepimiz biliyoruz ki ülkede hakkında konuşmadan önce beş kez düşünülen dernekler var.  İsim zikretmiyorum ki siyaset olmasın.

Son iki paragrafta yazdıklarına harfiyen katılıyorum. Esasen ben de bunlardan mustaribim.

Sol Açık

Manisa Eskişehir'i perişan ediyor (0-5 oldu!) ve bu durum hiç iyi değil. Elazığ'ın kaybetmesi iyi olmuştu, ama Manisa son 4 maçta zorlu takımlardan 8 puan aldı ve böyle giderse düşmez.

Sivas maçında her puan iyidir, ama sonraki 4 maçta en az 9 puan almazsak (yani önümüzdeki 5 maçta 9 puan almazsak) düştük demektir!  :(

Sol Açık

Esas bugün MİY kaybeder diye umuyorum.
Sadece düşme potasında olmasından dolayı değil, bizim önümüze umutlanmış ve yeniden iddia kazanmış durumda çıkması iyi olmayacağından dolayı... Biraz puan biriktirmeye ihtiyacımız var ve haftaya karşımızda ne kadar umudunu yitirmiş bir MİY bulursak o kadar iyi olur.