Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Raqua55

Lan ne Erhan altını yeter da bitirdi bizi egosu karaktersizliği yürüsün gitsin

Stoper

Erkan Sözeri boşa çıktı. Keşke o gelse.

Kaya

08 June 2015, 01:12:35 #42947 Son düzenlenme: 08 June 2015, 01:17:57 Kaya
Geçen sene playoff oynatmasına rağmen Kalpar ile yola devam edilmedi

Bu sene playoff oynatmasına rağmen Altın ile yollar ayrılır mı ? Bana göre hemen ayırılmalı. 1 yıllık sözleşmesi var umarım sorun çıkarmaz

jean

Erkan sozeri genclerbirligine gidecek

maço

Anca kendime gelebildim,
Ayağa kalkmamız gerekecek,
yeni sezon öncesi ,sitemiz öncülüğünde güzel bir kampanya kurup maraton kombinesi almak gerekir,
dost düşman kalktığımızı görmeli.

özkan

Ne olursa olsun salmamamız lazım düşmanları sevindirmeden daha sıkı sarılmamız lazım.

Mert

Hepinize katılıyorum.Bu takım bu sezon ilk ikiye oynarsa daha maça falan gitmiyorum diyenler yine ateşlenecek yine bu takımı destekleyecek.Gerçi kötü gün dostu makbuldür ama artık buna da şükür diyoruz.Yani kemik kadroyu bozmadan sağlam takviyelerle yine kafaya oynayabiliriz.Tabi bu da yönetimin devam edip etmeyeceğine de bağlı.

Shane_Falco

O gün stadda oturakaldıktan sonra kendimi hala toplayamadım. Siteye de o günden sonra ilk defa giriyorum. 3 gündür ne bir maç ne bir spor kanalı izliyor ne de gazetelerin spor sayfalarına bakıyorum. İçimde futbola dair bir şeyler resmen koptu.

Ne kadar daha böyle sürer bilmiyorum ama bir süre daha bunlarda uzak kalacağım gibi geliyor. Hala o akşam aklıma geldikçe içim kararıyor. Güneş yeniden doğacaktır ama bende bu biraz zaman alacak. Hakkımızda hayırlısı.

Ertuğrul Sağlam

Kendime geldim diyen arkadaşların kullandığı birşey var mı? veya uyguladıkları bir yöntem... Resmen bunalıma girdim ne kimseyle konuşmak istiyorum, ne bir iş yapasım var, nede sokağa çıkasım var. Kolumu kımıldatmaya acizim... Yeminle söylüyorum insanı bu tür durumlarda rahatlatıcı hap veya benzeri birşey varsa alıp kullanacağım. Bu nedir yaa bir futbol için adeta hayata küstüm içimde sanki kazan kaynıyor....
Taha'nın kırmızı kartı, Recep'in şut atmayışı, Antalya'lıların son penaltıdan sonra deliler gibi sevinmeleri, Havaalanına gurup gurup gelen her Anlatalyalının tezahüratlarla içeri girmesi beynimi kemiriyor. SEN YARDIM ET SABIR VER ALLAHIM...

özkan

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 08 June 2015, 16:02:45
Kendime geldim diyen arkadaşların kullandığı birşey var mı? veya uyguladıkları bir yöntem... Resmen bunalıma girdim ne kimseyle konuşmak istiyorum, ne bir iş yapasım var, nede sokağa çıkasım var. Kolumu kımıldatmaya acizim... Yeminle söylüyorum insanı bu tür durumlarda rahatlatıcı hap veya benzeri birşey varsa alıp kullanacağım. Bu nedir yaa bir futbol için adeta hayata küstüm içimde sanki kazan kaynıyor....
Taha'nın kırmızı kartı, Recep'in şut atmayışı, Antalya'lıların son penaltıdan sonra deliler gibi sevinmeleri, Havaalanına gurup gurup gelen her Anlatalyalının tezahüratlarla içeri girmesi beynimi kemiriyor. SEN YARDIM ET SABIR VER ALLAHIM...

Abi ilacın adı gelecek seneye olan inanç,gelecek seneyi yapacaklarımızı düşünüp toparlanmaya çalışıyoruz.

Yönetim kanadından gelen bilgiler,eğer destek gelmezse bırakmak zorunda olacaklar.Hoca konusunda da böylesi bir cahile 300 milyara hemde 2 senelik imza attıran üstün zekalılar sebebiyle tazminatından ötürü devam edecek gibi hoca ne yazık ki...O imzayı attıranlar utansın.Ayrıca net bilgi tutu dahil kimse hocayı istemiyor bunu bilin arkadaşlar.Yani tutu göndermedi diye bişey yok,aç gözlü paracı olduğu için tazminatsız gitmek istemedi.

55.hakan

Bu sene geçen seneye göre daha kolay olacağını düşünüyorum.Düşen takımlar Balıkesir,Erciyes ve Karabük.Var olan kadroları koruyamayacak parasal güçte ve şehir yapısındalar.Çıkan takımlar Osmanlı,Antalya ve Kayseri zaten bu ligin üzerinde takım kuranlar.O sebeple bu sene ilk 2 için bir fırsat.Bu da Erkut Tutu yönetimiyle olur.Bu durumu Erkut Tutu nun anlayıp 1 sene daha kalması lazım.

orucreis

Onlarin ben tff kere yaptiklari yapacaklari islere.........

sersa

Kulüpler  Birliği  Demirören ile devam kararı almışlar ...😡😡

sadece55

Bizim Kulüp demirörene oy verirse yazıklar olsun!!!