Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

kuzey55

sporx haberine gore biz de demiroreni destekliyormusuz bize hersey mustehak

sadece55

Ekonomik gücün ve Bağımsızlığın yoksa siyasete de herşeye de boyun eğersin

55.hakan

Samsunspor'un planlaması gelecek hafta

Tesislerde durum değerlendirmesi yaptıklarını belirten Metin Ateş, play off finalini Antalyaspor karşısında kaybetmenin üzüntü ve şokunu yeni yeni üzerlerinden attıklarını dile getirirken şunları söyledi:

"Göreve devam etmemiz yönünde ciddi bir talep var. Ancak eğer göreve devam edeceksek bu kez Süpe Lig'e direk çıkabilecek bir kadro kurmamız gerekiyor. Bu da öyle kolay olmuyor. Geçmiş futbolcu borçları bir bir karşımıza çıkmaya başladı. Yani ciddi bir ekonomik desteğe ihtiyaç var. Önümüzdeki hafta yapacağımız toplantıda, yönetim kurulu olarak göreve devam edip etmeyeceğimizi ve gelecekle ilgili planlarımızı masaya yatıracağız."

http://www.haber1919.com/haber/samsunsporun-planlamasi-gelecek-hafta-5330.html

ngonge

Ancak eğer göreve devam edeceksek bu kez Süpe Lig'e direk çıkabilecek bir kadro kurmamız gerekiyor.

Bu güzel gelişmelerin habercisi diye yorumluyorum...

GurbetciFanatik

2005-2006 sezonundaki TFF secimlerinde Haluk Ulusoyu 15 Takim desteklemisti yanlizca Samsunspor Malatyaspor ve Diyarbakirspor desteklememisti.
Ne Gariptir o sezon ücü de düsmüstü.

Belki afedersiniz ama *** korkusundan destekliyorlardir.

Demiröreni hic sevmem ama Ulusoydan nefret ediyorum. Kayseri maci 0-0 biten Serkan Aykuta 10 mac ceza gelmisti. Manisa maci penalti yerine Celile kirmizi verilmisti. Linc etti hakem o macta bizi.Hakemde o macta Manisanin TD olana Ersun Yanalin komususuydu.
O adam bizi o sezon mafetti.  Ve belimizi 5 sene dogrultamadik.
ULUSOY gelmesin o adam bir serefsiztirrrrrr.

sadece55

Durgun Yarsuvat toparlayıcı bir isim olabilir.ismail başkan varken gidip Demirören'i desteklemeyiz herhalde

Forvetim

demirörene destek verilmesini şiddetle kınıyorum, kim ne derse desin terbiyesizliğin daniskası, taraftara sen kimsin demek. dik durun dik, onurluca, yapılan haksızlıklara karşı dik durun, hiç birşey kaybetmezsiniz aksine çok şey kazanırsınız. dün taraftar hakkında yaptığın açıklamayla bugün demirörene desteğin arasında dağlar kadar çelişki var.

özkan

yönetimin bu zamana kadarki yapmış olduğu giderleri ne kadar doğru buluyorsam bu hareketinidedoğru buluyorum.çünkü bu pislik düzende yapmak zorunda oldukları ne yazık ki davranış bu.bence yönetime kızma hakkımız yok bu konuda.

55.hakan

KAZIM YILMAZ'DAN SAMSUNSPOR'A 3 MİLYON TL DESTEK

SAMSUN HABER - Samsunspor'un eski başkanlarından ve iş adamı Kazım Yılmaz, mevcut yönetimin göreve devam etmesi halinde 3 milyon TL para desteği vereceğini ve takım Süper Lig'e çıkana kadar alacaklarına dokunmayacağını açıkladı.

Samsunspor'un eski başkanlarından ve iş adamı Kazım Yılmaz, mevcut yönetimin göreve devam etmesi halinde 3 milyon TL para desteği vereceğini ve takım Süper Lig'e çıkana kadar alacaklarına dokunmayacağını açıkladı.

DETAYLAR AÇIKLANACAK
Samsunspor Başkanı Erkut Tutu, yol haritasını belirlemek için şehrin önde gelen isimleriyle görüşmeler yapmaya devam ediyor. Gizili tutulan görüşmelerde alınan sonuçlar doğrultusunda Kırmızı-Beyazlı yönetim önümüzdeki hafta basın toplantısı düzenleyerek yaşanan tüm gelişmeleri kamuoyuyla paylaşacak.

HERKESE ÖRNEK OLDU
Kırmızı-Beyazlı yönetim ilk görüşmelerden birini ise eski başkanlardan Kazım Yılmaz ile yaptı. Yılmaz, Erkut Tutu'nun devam etmesi halinde Samsunspor'a tam destek vereceğini söyledi. Bununla da yetinmeyen Yılmaz 3 milyon TL destek sözü verdi ve takım Süper Lig'e çıkana kadar alacaklarına dokunmayacağını ifade etti.

Kaynak: http://www.gazetegercek.com.tr/haber-detay.asp?H=13509&Haber=kazim-yilmazdan-3-milyonluk-destek

Desiqner

Süper Lig takımlarının yapamadığı gideri biz yapamayız.O gider yapma şansımız çok zamanında gitti Altay başkanı konuşma yaptığında yanında duramadı kimse bu saatten sonra en azından başımıza bela olmasınlar diye destek olunuyor muhtemelen.

Ellibeş Numara

Dikkat ettiyseniz birçok kulüp tüpçüye destek açıklaması yaptıktan sonra bizim kulübünde destek vereceği söylendi. Tabi ki bir çoğumuzun içinden haluk ulusoy geçiyordu. Çünkü tüpçüden ve onun tff yönetim kademesinden iki senedir çektiğimizi bir allah, bir camiamız, birde tv ekranlarında program yapan adam gibi adamlar biliyor. Büyük ihtimal tüpçü yeniden seçilecek, yönetim bunu önceden gördüğü için isteyerek olmasa da destek verecek.

Kaya

Haluk Ulusoy'un Bülent Yavuz vasıtasıyla da Sadık İlhanlı trabzon maçını unutmayalım... Haluk Ulusoy ismi de çare değildir...

Ellibeş Numara

11 June 2015, 23:42:57 #42972 Son düzenlenme: 11 June 2015, 23:54:01 Ellibeþ Numara
15-20 yıl içerisinde tff başkanı olan isimlere bak, içlerinde en iyi Haluk Ulusoydur. Anlatmak istediğin olayı biliyorum abi. Türkiye de öyle birçok maç masa da verildi. Bunlardan 2-3 maç bize geldi. Tüpçü ve haluk ulusoy'un aday olduğu bir ortamda, bize yapılan binbir türlü oyunları biliyorsun. İki adaydan birini seçeceksin, tüpçüyü malum sebepten dolayı sevmiyoruz. O zaman geriye haluk ulusoy kalıyor. Fazla seçenek yok.

kıbrıslı_mete

Bu erciyes başkanının ortaya attığı 21 takımlı süper lig meselesi aslında iyi birşey ama sadece onun kendi totosunu kurtarmak için yaptığı birşey. Eğer lig 21 olacaksa, ki olmamalı, aşağıdaki takımları çıkarın. Burada 3 takıma piyango vurmuş olacak ve o takımlar neden tüm sezonu heba eden haftalar öncesinde küme düşenlerin belli olduğu süper lig takımları olsun. Ptt liginde canhıraş şekilde kapışan takımlar olması gerekirken neden onlar? he bu olay olur mu bilmem ama, maddi unsurlar ağır basarsa olabilir. ve bence maalesef olursa da ptt'ye dönüp bakmazlar bile. Mesela Samsunsporumuz kesinlikle üst lige çıkarılmalı ama maalesef sahibimiz olmadığı için, biz malatyalarda, elazığlarda, göztepelerde, 1461lerde takılırız..

Levent ÖCAL

TFF başkanlığında olay çok açık ve net. Önemli olan kulüplerin kimi istediği değil, siyaset kimi istiyorsa o başkan olur.