Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Duško Milinković

Erhan Altın'ın sözleşmesi 1 yıl daha devam ediyormuş.İnanamıyorum.

orucreis

Alıntı yapılan: Duško Milinković - 06 June 2015, 23:58:26
Erhan Altın'ın sözleşmesi 1 yıl daha devam ediyormuş.İnanamıyorum.

Parasini ben vericem yeterki gitsin bi daha kulup kapisinin onunden gecmesin gerizakali ahmak herip yakti bizi

Kaya

Büyük sarsıntı yaşadık...Biraz kendime geldikten sonra aklıma ilk gelen şey ;

Her ne kadar geçmişte yaptıklarıyla kızsak da Sefa'nın duası ve Alperen'in hüngür hüngür ağlamasıydı.. İşte bu yüzden altyapı ve işte bu yüzden Samsun'un öz çocukları bizim için çok önemli..

Erhan Altın Furkan'ı neden kesti,Doğan ile neler yaşadı,Alperen'den neden daha fazla yararlanmadı.Ercan gibi bir stoperi varken Tuna ile nasıl devam etti hesabını vermelidir. Hesap Sorulmalıdır......

ugrass

Ertuğrul saglm bursaspor la anlasmıs. Büyük ihtimal taha yı isteyecektir bizden

KareAs55

Umarım yönetim kongre kararı falan almayı düşünmüyordur.Vakit kaybetmeden dişli bir kadro kurarak bir kez daha "hadi ayağa kalkıyoruz" diyebilmeliyiz, biz Samsunsporuz

samsunum

AlıntıBÜYÜK SAMSUNSPOR TARAFTARI'NA
2014-15 Futbol Sezonu ilk yarı sonuna doğru dağılma noktasına gelen Takımımız, Yö...

2014-15 Futbol Sezonu ilk yarı sonuna doğru dağılma noktasına gelen Takımımız, Yönetimimizin göreve başladığı ikinci yarıda olağan üstü bir performans sergileyerek önce Play-off, ardından Final oynama başarısı göstermiş, ancak Final maçını kaybederek Spor Toto Süper Ligine katılmaya hak kazanamamıştır.

Üzgünüz......Üzüntülüyüz.....

Üzüntümüz; Yalnızca Kulübümüzün geleceği için önemli bir şansın yitirilmesi değildir. Üzüntümüz aynı zamanda; Yağmur çamur demeden her maçta, her deplasmanda takımımızı yalnız bırakmayan, her geçen gün artan bir coşku ile takımını destekleyen taraftarımıza hak ettiği mutluluğu yaşatamamaktan kaynaklanmaktadır.

Büyük Samsunspor taraftarı;

Bu süreçte takımımıza büyük destek verdiniz. Müthiş tezahüratınızla rakip takım üzerine baskı kurarak onları ürküttünüz, adeta bir şimşek gibi üzerlerine çaktınız. Geriye düştüğümüz maçlarda hiç susmadınız, takımı ateşlediniz.

Biz; Futbolu 11 futbolcu ve 1 futbol topu ile yalnızca sahada oynanan bir oyun olarak bilip, mücadele ederken,

Sizler; 90 dakika boyunca yaptığınız bitmek tükenmez tezahüratlarınız ile takımımızın gerçek sahibi olduğunuzu gösterdiniz.

Sizler; Yaptığınız koreografiler ile futbolun seyir zevkine zevk kattınız. Yıllarca unutulmayacak anlamlı mesajlar verdiniz. Taraflı tarafsız herkesin gönlünde taht kurdunuz.

Sizler; Final maçında stadyumda, Cumhuriyet meydanında binlerce, on binlerce olup futbolcularımızı  alkışlarken, ekran başında yüzbinler de sizleri alkışladı.

Büyük Samsunspor taraftarı;

Çıkartmayın formalarınızı üstünden...

Hatta her zamankinden daha çok giyin...

Dolayın atkıları boynunuza...

Başınız dik olarak dolaşın...

Çünkü siz, taraftar olarak zaten Süper Ligdesiniz.......

SAMSUNSPOR KULÜBÜ
YÖNETİM KURULU   

jean

Vallahi icim aciyor kendimi baska seylerle avutmaya calisiyorum

ngonge

kuzey55

yönetimin açıklaması on numara olmuş.bizler Samsunsporluyuz,taraftarız,başımız dik,ayaktayız.şimdi sizler de görevinize devam edin ve bir an önce şampiyonluk için gerekli adımları atın.biz de hemen formalarımızı, kombinelerimizi alıp arkanızda dağ gibi duralım.

Sadece Samsunspor

Herkes uzgun aglamakli ve isyanlarda. Samsunun cocugu dedigimiz dogan ise tatil koylerinde fotolar cekinsin. Bilmiorm u19 falan icinmi gitti bilmiyorum ama yinede foto atmasi havuz baslarinda bu takima buyuk ihanet

CoRaqLi55

Yönetime geldikleri günden beri dediğimiz gibi yine tekrar etmek lazım ''Helal olsun bu yönetim". Yaptıkları açıklama on numara olmuş okurken insanın tüyleri diken diken oluyor.Çok şükür ayrılık mesajı falan yayınlamışlar ama yine de biz taraftar olarak destek verdiğimizi arkalarında olduklarımızı çok iyi bir şekilde gösterip onları ateşlememiz,ayrılık veya kongre gibi bir düşünceleri varsa bundan vazgeçirmemiz gerekir.Site yönetimi olarak bir açıklama yapılsa yönetim arkasında olduğumuz destek vereceğimiz falan belirtilse güzel olmaz mı? Eminim ki birileri başlasa bütün taraftar platformlarından destek mesajları yağacaktır Erkut Başkan ve arkadaşlarına hatta tamamen taraftar insiyatifiyle bir yürüyüş bile düzenlenebilir şehirde.

kuzey55

yok artık bu olmamalı :(  >:(  büyük hata olur yoksa

55(tuncay)55

eprianu

Allah rızası için şu takımın başına genç ve heyecan sahibi bir hoca getirin. Kaç yıldır hocadan yana sıkıntı yaşıyoruz. Sene başında sormuştum yine soruyorum iyi bir hoca yılda ne kadar alıyor da biz şu takıma sağlam bir hoca getiremiyoruz. On trilyon mu beş trilyon mu istiyor, aklım almıyor benim...

özkan