Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Desiqner

Hep aynı yerlere takılıp kalmaya gerek yok.Efsane olmak kolay değil...
Umarım Süper Ligde çok başarılı olacağımız ve o bizi beğenmeyenlerin peşimizde koşacağı günleri görürüz...

SametYılmaz55

Yenilik şart bu saatten sonra.kalpar falan tutmaz bu sefer.direk hedefe oynatacak hoca lazım bize.

beşnumara

M. Reşit Akçay çok ister ve bütçe ister. Aslında boşta olanlardan en işe yarayacak isim o ama büyük bir ihtimal kalpar gelecek. Bu sefer inşallah bir aksilik olmaz. Erhan kadar fantazi yapan olmaz.

AhmetDenizci

Erkut Tutu'nun Hüseyin Kalpar'la daha önce çalıştığı için tekrardan göreve getireceğini düşünüyorum ben de.

sersa

Hüseyin Kalpar olsa yine iyi M.Ali Çınar  yazıyor bugünkü haberlerde

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

55.hakan

Allah aşkına cesaretli biri gelsin tek kriterim bu.Şu Kalpar'dan da vazgeçelim artık.

Ayberk

Kalpar'ı yerden yere vuranlardan biri de bendim ama git gide çıtayı düşürüyoruz. En azından ne yapacağı belli bir kalpar gelsin diyecek duruma geldik.

Karabudun

Alıntı yapılan: beşnumara - 15 June 2015, 18:34:49
M. Reşit Akçay çok ister ve bütçe ister. Aslında boşta olanlardan en işe yarayacak isim o ama büyük bir ihtimal kalpar gelecek. Bu sefer inşallah bir aksilik olmaz. Erhan kadar fantazi yapan olmaz.

Kendisinin çok para isteyeceğini sanmıyorum ama alınacak oyuncular açısından bizim keseyi kafi bulmaz. Cidden beğendiğim hoca lakin Trabzonlu olmasından mütevellit bizim tribünler acımaz. İlk yarı bitmeden gider diye düşünüyorum. Kayserispor, Cüneyt Dumlupınar ile sözleşme yenilemedi ve bence kendisi bizim için makul bir seçenek.

maviay55

Alıntı yapılan: Karabudun - 16 June 2015, 00:10:41
Kendisinin çok para isteyeceğini sanmıyorum ama alınacak oyuncular açısından bizim keseyi kafi bulmaz. Cidden beğendiğim hoca lakin Trabzonlu olmasından mütevellit bizim tribünler acımaz. İlk yarı bitmeden gider diye düşünüyorum. Kayserispor, Cüneyt Dumlupınar ile sözleşme yenilemedi ve bence kendisi bizim için makul bir seçenek.
Cüneyt Dumlupınar Karşıyaka ile görüşüyormuş büyük ihtimal anlaşırlar. Karşıyaka bu sezon iddalı geliyor.
Balıkesirspor Erkan Sözeriyle
YENİ mal-atya Yücel İldiz ile anlaşmış.

Shane_Falco

Cüneyt tam anlamıyla yanlış bir tercih olurdu. Karşıyaka yine yanlış bir iş yapıyor.
Hocayı gönderdiklerine göre yönetim devam edecektir. Doğru adımlar atacağını düşünüyorum. Bu transfer döneminde işi yavaştan alan kazanır. Sabretmeye devam...

Ayrıca umarım Karşıyaka sezon başında iyi transferler yapar. Neticesinde devre arasında bizim oyuncumuz olacaklar :))

beşnumara

nomak55

jean

kamuri

yıldırım demiroren dunku trt spor yayınında turk futbol klupleri için puan silme cezası yok dedi tabi biz yunan liginde mucadele edıyoruz zaten değil mi adam gozumuzun içine baka baka dalga geciyo bizle biz de hala bu adamı destekliyoruz federasyon seçimlerinde

orhan

Yukarıda sayılan hocaların içinde Erkan Sözeri en doğru olanıydı fakat balıkesire gitti kalpar bize uyum sağlayabilecek ve bizim yapımızı bilen bir hoca artık bu liğ içinde çok tecrübeli bir hoca konumunda bence faydası olur.