Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

özkan

federasyon başkanını klüplerin belirlediğini mi sanıyorsunuz.

Ellibeş Numara

Şuanda siyasette belirsizlik var. Heran herşey olabilir. Neyse fazla uzatmaya gerek yok. Hepimizin istemediği kişi belli zaten. Gelelim birkaç gündür konuşulan süper ligdeki 21 takım olayına, ligler tescil edildi. Bu saatten sonra öyle birşey olmaz. Tescil edilmeden önce olsaydı belki diyebilirdim.

Kayseri yerel basınının haberi, Erciyes resmen düştü.  ;)
http://www.kayseritempo.com/haber/erciyesspor-resmen-dustu-2806.html

Karabudun

Haber doğruysa Demirören'i destekleyenlerin arasında değiliz ve yönetim iddiaları yalanlamakla beraber bu iddiaları kimin ortaya attığının da peşinde. Umarım doğrudur.

http://www.samsunhaber.tc/samsun-haber/iste-samsunsporun-demiroren-gercegi-h555004.html

futbolcu

http://amkspor.sozcu.com.tr/2015/06/13/diyarbakir-bsbnin-adi-resmen-degisti-423898/

Amedspor böylece Türkiye Profosyonel Spor liglerindeki ilk 3 renkli ve ilk Kürtçe isimli takım oldu.

Resmi Renkleri Kirmizi, Beyaz ve Siyah olan Takim hangisiydi ya ... ?

eprianu

"Açılım" ayağına çok şey gördük bu ülkede. Amedspor olayı da artık insanlara "normal" gelir.
Bu millet sustukça daha çok şey görürüz. Geçenlerde de Doğu ve Güneydoğu Anadolu'dan birkaç takımın birleşip,
TFF'den ayrılıp kendi federasyon ve liglerini kuracağını okumuştum. Bu da olursa şaşırmayın.

sefa.isitan

Erhan Altına Süper lig kulüplerinden teklif yağdı haberleri dolaşıyor  :D

beşnumara

O haberi yapanın haber metninde hiç öyle bir bilgi yok. Sadece başlık öyle. Kafaya bak. Bunlar gazeteci işte.

samuray

Alıntı yapılan: 55.hakan - 11 June 2015, 13:18:04
KAZIM YILMAZ'DAN SAMSUNSPOR'A 3 MİLYON TL DESTEK

SAMSUN HABER - Samsunspor'un eski başkanlarından ve iş adamı Kazım Yılmaz, mevcut yönetimin göreve devam etmesi halinde 3 milyon TL para desteği vereceğini ve takım Süper Lig'e çıkana kadar alacaklarına dokunmayacağını açıkladı.

Samsunspor'un eski başkanlarından ve iş adamı Kazım Yılmaz, mevcut yönetimin göreve devam etmesi halinde 3 milyon TL para desteği vereceğini ve takım Süper Lig'e çıkana kadar alacaklarına dokunmayacağını açıkladı.

DETAYLAR AÇIKLANACAK
Samsunspor Başkanı Erkut Tutu, yol haritasını belirlemek için şehrin önde gelen isimleriyle görüşmeler yapmaya devam ediyor. Gizili tutulan görüşmelerde alınan sonuçlar doğrultusunda Kırmızı-Beyazlı yönetim önümüzdeki hafta basın toplantısı düzenleyerek yaşanan tüm gelişmeleri kamuoyuyla paylaşacak.

HERKESE ÖRNEK OLDU
Kırmızı-Beyazlı yönetim ilk görüşmelerden birini ise eski başkanlardan Kazım Yılmaz ile yaptı. Yılmaz, Erkut Tutu'nun devam etmesi halinde Samsunspor'a tam destek vereceğini söyledi. Bununla da yetinmeyen Yılmaz 3 milyon TL destek sözü verdi ve takım Süper Lig'e çıkana kadar alacaklarına dokunmayacağını ifade etti.

Kaynak: http://www.gazetegercek.com.tr/haber-detay.asp?H=13509&Haber=kazim-yilmazdan-3-milyonluk-destek
bu haber ne kadar doğruysa gerçekten çok kiyi bi haber diyorum

MeL_55

ertugrul saglamin basin aciklamasini izledim de, ben artik "samsunluyum" demesine inanmiyorum.
gecen sezon onu o kadar istememize ragmen gelmedi. hadi maddi durum kötü oldugundan  iyi takim kuramamistik. peki ya bu sezon?
playofflarda zaten samsundaydi, gelip baskanla görüsüp bu takimi süper lige cikaralim diyemedi mi?

futbolcu zamaninda tamam ama teknik direktörlük hayatinda samsunspora olan borcunu ödememistir.
süper lige ciktiktan sonra fatih terim bile gelir samsunspora. fedakarlik bu degil.

neyse basarilar dilerim kendisine

Desiqner

2014-2015 SEONUNDA FUTBOL TAKIMIMIZIN TEKNİK DİREKTÖRÜ OLARAK GÖREV YAPAN SAYIN ERHAN ALTIN İLE 15.06.2015 (BUGÜN) KARŞILIKLI ANLAŞARAK YOLLARIMIZ AYRILMIŞTIR.

HOCAMIZ VE EKİBİNE KATKILARI NEDENİ İLE TEŞEKKÜR EDERİZ.

BUNDAN SONRAKİ HAYATLARINDA SAĞLIK, SPORTİF BAŞARI VE MUTLULUKLAR DİLERİZ.

SAMSUNSPOR YÖNETİM KURULU

:) :) :)

jean

Hocayi yolladiklarina gore devam edecekler ins huseyin kalpar gelir buyuk ihtimal

ask55

huseyın kalpar her geldıgınde basarılı oldu ancak bu işin daha fazla suyu çıkmasın.
memlekette başka hoca mı kalmadı her hoca arayışımızda hüseyin kalpar diyoruz.

bayfa55

Shane_Falco

55.hakan

Ertuğrul Sağlam biz düşmüşken bu takımın başına gelseydi benim için efsane olurdu.Süper Lig e çıkınca herkes gelir.Önemli olan zor zamanda takımın yanında olmak.O sebeple Ertuğrul Sağlam benim için sadece iyi bir futbolcu ve iyi bir insan.