Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

bayfa55

Alıntı yapılan: ngonge - 06 June 2015, 11:56:11
Seneye play off iddiası olmadan toparlanmamız lazım, aynı Altınordu gibi.

Artık 30 yaş üstü oyuncuları yolcu etme zamanı geldi. Ercan'ları, Furkan'ları, Kemal'leri, Burhan'ları, Alperen'leri kullanamayan hocalar gelmesin bu takıma. Yoksa geçen her yılımız kayıp.

Tuna
Musa
Soner
M.Sevgi
Murat Akyüz

bu arkadaşları gönderme zamanı geldi.

Yedeklerdeki Zafer özden,Ali zorlu, Galin ivanov ve kiralıklarda gitmeli

kuzey55

zaten birçoğunun sözleşmesi bitti. mbilla ahmet burak mutlaka kalmalı bence.

Duško Milinković

Dün elimden bir kaza çıkmadıysa bir cinayet işlemediysem yada kalp krizi geçirmediysem büyük şans ve verilmiş sadakam varmış demekki.

desperate1

Keşke Altınordu'ya yenilseydik.Keşke onlar çıksaydı lige de bu kadar üzülmeseydik.Belki tüm suç federasyonun derdik silinen 3 puan yüzünden...

Ellibeş Numara

Play offlardan birkaç hafta evvel, yani normal lig oynanırken yönetim her zamanki yaptığı bir toplantısında Erhan Altın ile devam edip etmeyeceğini masaya yatırmış. Yöneticilerden ömer çoruh ve birkaç kişi daha, erhan hoca ile bu işin olmayacak yeni bir teknik adamla anlaşalım demelerine rağmen erkut tutu başkan, erhan hoca ile devam etme kararı aldı. Belki de bu sezon erkut başkanın yaptığı tek hata budur.

Mert

Alıntı yapılan: Ellibeş Numara - 06 June 2015, 15:51:02
Play offlardan birkaç hafta evvel, yani normal lig oynanırken yönetim her zamanki yaptığı bir toplantısında Erhan Altın ile devam edip etmeyeceğini masaya yatırmış. Yöneticilerden ömer çoruh ve birkaç kişi daha, erhan hoca ile bu işin olmayacak yeni bir teknik adamla anlaşalım demelerine rağmen erkut tutu başkan, erhan hoca ile devam etme kararı aldı. Belki de bu sezon erkut başkanın yaptığı tek hata budur.

Ben bu konuda erkut tutunun fikrine katılıyorum.play offlara oynuyorsun yeni bi teknik direktör takımın belki de gidişatını olumsuz yönde de etkileyebilir diye düşünmüştür.Ama şimdi mi öyle bir hata yapmazlar inşallah.Erhan altın kesinlikle gitmeli.

Desiqner

Hep söyledim söyleyeceğim.Gençleri ve mevcut futbolcuları oynatacak adam benim gözümde Mustafa Reşit Akçay...

55.hakan

Allah aşkına şu dakikadan itibaren seçimdi genel kuruldu boş işlerle uğraşmayalım.Herkes Erkut Tutu'nun da ne olduğunu biliyor.Diğerlerini de biliyor.Taraftarlar ve/veya gruplar Tutu ve ekibine destek mesajı yayınlasın.Hiç vakit kaybetmeden yola çıkılsın.Böyle olursa %100 ilk 2 den çıkarız bu sene.

GurbetciFanatik

Ne kadar aglaskata üzülsekte hepimiz Samsunsporluyuz küsemeyiz.
Agustosda yine hepimiz burdayiz ve destege yine variz.
Yönetim insallah kalir bi kac takviyeli ilk 2 den cikariz.

Besim Durmus Erhal Altin yok samsunun öz evlatlari yok samsunlu biraksinlar bu isleri.
Nereli oldugu önemli degil Takima ne verdigi önemli.

Yanilmiyorsam seneye 5 yabanci hakki var Ptt Liginde.
5 zenci aldikmi is biter.

Ofeodu kalmali ilk transfer bu olmali.

CoRaqLi55

Ahmet Burak Solakel ( Sözleşmesi Bitti )
Ali Zorlu
Alperen Pak
Ayhan Tuna Üzümcü ( Sözleşmesi Bitti )
Burhan Arman  ( Sözleşmesi Bitti )
Canberk Aydın
Chıkeluba Francıs Ofoedu
Doğan Erdoğan ( Sözleşmesi Bitti )
Ercan Yazıcı
Erdi Dikmen  ( Sözleşmesi Bitti )
Eren Tozlu (Kiralık Sözleşmesi Bitti)
Erkut Özkan
Fatih Kılıçkaya  ( Sözleşmesi Bitti )
Furkan Köse
Galın Stefanov Ivanov
Harun Gürbüz
Hasan Kılıç
Hasan Hüseyin Akınay  ( Sözleşmesi Bitti )
Kemal Sabri Bayraktar  ( Sözleşmesi Bitti )
Murat Akyüz  ( Sözleşmesi Bitti )
Musa Aydın  ( Sözleşmesi Bitti )
Mustafa Sevgi  ( Sözleşmesi Bitti )
Mücahit Ceylan  ( Sözleşmesi Bitti )
Oğuzhan Bulgan
Recep Niyaz (Kiralık Sözleşmesi Bitti)
Sefa Aksoy
Serges Flavıer Mbılla Etame ( Sözleşmesi Bitti )
Sezer Özmen (Kiralık Sözleşmesi Bitti)
Soner Şahin  ( Sözleşmesi Bitti )
Taha Yalçıner
Zafer Özden ( Sözleşmesi Bitti )
TD: Erhan Altın
Kaynak : www.samsunsportv.net

MeL_55

06 June 2015, 21:53:16 #42925 Son düzenlenme: 06 June 2015, 21:56:37 MeL_55
Ahmet Burak Solakel ( Sözleşmesi Bitti ) bence daha iyisi alinabilirse gidebilir
Ali Zorlu  sözlesmesi fesh edilsin
Alperen Pak  mutlaka oynatilmali
Ayhan Tuna Üzümcü ( Sözleşmesi Bitti ) gelmen bi kere yanlisti
Burhan Arman  ( Sözleşmesi Bitti )   uzatilmali
Canberk Aydın           sakatligi düzelse de verim alabilsek..
Chıkeluba Francıs Ofoedu    seneye 5 yabanci olacagi icin kalabilir
Doğan Erdoğan ( Sözleşmesi Bitti )     bilemiyorum.. senden cok sey bekliyordum..
Ercan Yazıcı      seneye oynatilmali bence
Erdi Dikmen  ( Sözleşmesi Bitti ) kupa maclarinda gayet iyiydi. uzatilmali
Eren Tozlu (Kiralık Sözleşmesi Bitti)  pek bi faydasi olmadi ama kötü de degil
Erkut Özkan      
Fatih Kılıçkaya  ( Sözleşmesi Bitti )  eger kalmak isterse uzatilmali
Furkan Köse        mutlaka artik uzun yillar emanet edebilecegimiz kaleci oynamali
Galın Stefanov Ivanov  aslinda fena oyuncu degil, oyunu okuyabiliyor fakat sakatligi uzun süreli oldugu icin yollanmali
Harun Gürbüz  
Hasan Kılıç     takimin beyni!
Hasan Hüseyin Akınay  ( Sözleşmesi Bitti )  kupa maclarinda vasatti.
Kemal Sabri Bayraktar  ( Sözleşmesi Bitti )   gelecek vaad ediyor uzatilmali
Murat Akyüz  ( Sözleşmesi Bitti )    emeklerin icin tesekkürler
Musa Aydın  ( Sözleşmesi Bitti )      eger abi, kaptan olarak takimda kalmak isterse kalabilir
Mustafa Sevgi  ( Sözleşmesi Bitti )  iyisin ama daha iyileri gerekli bize
Mücahit Ceylan  ( Sözleşmesi Bitti )   uzatilmali iyi kumasi var
Oğuzhan Bulgan
Recep Niyaz (Kiralık Sözleşmesi Bitti)  sana birsey demek istemiyorum
Sefa Aksoy        amatöre kadar yolun var
Serges Flavıer Mbılla Etame ( Sözleşmesi Bitti )  uzatilmali
Sezer Özmen (Kiralık Sözleşmesi Bitti)     transfer edilmeli
Soner Şahin  ( Sözleşmesi Bitti ) emeklerin icin tesekkürler ama saatli bombasin
Taha Yalçıner     kalmali
Zafer Özden ( Sözleşmesi Bitti )  seni neden transfer ettik onu hala anlamadim zaten
TD: Erhan Altın    seni kovduklarinda da !gülersin!
Kaynak : www.samsunsportv.net

samsunum

Td modu antalyali anladık da bu kadar ard niyeti paylaşım yapmak nedir? Yok Samsunlular antalya otobüslerin i taslamis. Çifte standart başlığı açarız kilit vururlar. Adamlar resmen Bize hakaret eder gibi başlık açmış hala kilit Vurmamişlar.

Bu saatten sonra td hesabimi kapatıp sayfarini takip etmekten vazgeciyorum.700 bin takipçisi olan böyle birsey paylaşmamaliydi.

yilmazselcuk55

Alıntı yapılan: samsunum - 06 June 2015, 22:19:45
Td modu antalyali anladık da bu kadar ard niyeti paylaşım yapmak nedir? Yok Samsunlular antalya otobüslerin i taslamis. Çifte standart başlığı açarız kilit vururlar. Adamlar resmen Bize hakaret eder gibi başlık açmış hala kilit Vurmamişlar.

Bu saatten sonra td hesabimi kapatıp sayfarini takip etmekten vazgeciyorum.700 bin takipçisi olan böyle birsey paylaşmamaliydi.

Dün Satdyumda konuşuluyordu bu olay gerçek yani otobüsleri taşlamışlar bizimkilerden bir grup ne yazık ki  :( :( :(

red_white

arkadaşlar burada polisin hatası var Samsun tarafından 4 otobüsü soktular direk toplanılan yerin içerisine girdiler, bir kaç tanesi el hareketi yapınca olanlar oldu, tersi olsaydı yine aynısı olurdu. Final maçınca organizasyon sıfırdı

CoRaqLi55

Alıntı yapılan: red_white - 06 June 2015, 23:04:27
arkadaşlar burada polisin hatası var Samsun tarafından 4 otobüsü soktular direk toplanılan yerin içerisine girdiler, bir kaç tanesi el hareketi yapınca olanlar oldu, tersi olsaydı yine aynısı olurdu. Final maçınca organizasyon sıfırdı
Organizasyonun ne kadar rezil olduğu içeri alınan onlarca meşaleden belli oldu