Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

maço

maraton a c d e bloklarının satışa çıkmama nedeni nedir acaba?
Yönetim kendisi için ayırdıysa,bu kadar taraftarına ayıp etmiş olur,
ki zannetmiyorum böyle yapacaklarını,
aklıma gelen başka sebep güvenlik için olabilir mi?antalya tribunleriyle aramızda mesafe olsun diye yapılmış mıdır?
Antalya tribunleri dolduramazsa tekrar açılabilir mi almak isteyenler için?

Serkan

beşnumara

Alıntı yapılan: maço - 03 June 2015, 13:06:29
maraton a c d e bloklarının satışa çıkmama nedeni nedir acaba?
Yönetim kendisi için ayırdıysa,bu kadar taraftarına ayıp etmiş olur,
ki zannetmiyorum böyle yapacaklarını,
aklıma gelen başka sebep güvenlik için olabilir mi?antalya tribunleriyle aramızda mesafe olsun diye yapılmış mıdır?
Antalya tribunleri dolduramazsa tekrar açılabilir mi almak isteyenler için?

Bize ayrılan 6903 biletin haricinde sponsorlar,tff ve gsim'e bilet ayrılıyor. Onlardan gelecek olanlara transfer ediliyor. Yönetimlik bir sey yok. Aynı sekilde Antalya'ya ayrılan bölümlerde de bu sekilde bilet ayrılıyor. Yönetim yapacağını yaptı sadece Samsunspor logolulara sattı bileti.

brigand

O biletler; basın, yayıncı kuruluş, sponsor, davetiye, federasyon kontenjanı vb. için ayrılan biletler. Daha büyük bir stadda numaralı tribünde veya basın tribününde kontenjan yeterli oluyordu. Stad küçük olduğu için blok blok kapatmışlar işte. Yönetim en büyük güzelliği sadece Samsunspor logolu kartlara satışı şartını koydurarak yaptı. Yoksa ki en az hakeden 1000 kişi daha dışarıda kalırdı.

maço

Haaa iyi bari :)

Antalya biletleri de bitmek üzere bizim bizansı tutan hemşerilerimiz almıştır diye umuyorum.

beşnumara

Onlar sonradan uyanıp diğer kartlara kapattırmış olabilirler ama zannetmiyorum tabii :)

maço

kardeşim atı alan üsküdarı geçti,çok kişi aldı onların tribunden,
gerçi benim için hiçbir önemi yok,
passolig muhabbetinin bence tek avantajı böyle ayırabiliyorsun ,
yönetim de helal olsun Samsun logosu önceliği verdiler.
İçerdeki maçlarda da vermeleri lazım,kombine alacak olanlar falan mesela sadece Samsun logosu olanlar alabilse

korayxyz

Alıntı yapılan: yirmiuc - 03 June 2015, 12:21:16
Sabri Samsunspor'a gelebilir diye haber cikmis.

http://www.milliyet.com.tr/sabri-samsunspor-a-gidebilir----2068648-skorerhaber/

Sabri gibi papazlara bu kulüpte yer yok. İnşallah böyle bir transfer gerçekleşmez.

Ayberk

Önce çıkalım da şu ligden ondan sonra başlarız alışverişe

jean

Yeterki cikalim kim gelirse gelsin

Mert

Taraftara sınırlı sayıda otobüs verilmiş daha destek gelecek mi acaba vakit daraldı :-\

korayxyz

Alıntı yapılan: Mert - 04 June 2015, 14:10:01
Taraftara sınırlı sayıda otobüs verilmiş daha destek gelecek mi acaba vakit daraldı :-\

Zaten biletler tükenmedi mi otobüs verseler neye yarayacak?

muzaffer4

bileti alıp da istanbula gidemeyecekler var otobüs lazımmış.

Mert

SÖğütlübahçe ve şirinler mevcut 17 otobüsümüz var diyolar.17 otobüsle bu maça gitmek ayıp değil mi?

551

Bileti alipta maça gitmeyi verilecek otobüse bırakanlar yanlış yapmış umarım herkes gider.