Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

maço

Maç biletinin çıkacağı tarihle ilgili bilgisi olan var mı?  :-\

orucreis

Alıntı yapılan: maço - 02 June 2015, 10:17:49

herhangi bi bilgi yok paso sisteminin başında bekliyoruz.içimden bi ses bugun ogleden sonra cıkar dıyo :)

s_uzunkaya

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 02 June 2015, 00:50:55
arkadaşının tc kimlik numarasını girerek alabiliyorsun.şifre kayıtlı cep telefonuna geliyor.

şimdi ben bu pasolig kartını alsam 10 yaşındaki oğlumla maça gelsem ve onu maça sokmakta zorlansam ordan benim kartımdan oğluma bilet alabilirmiyim?

s_uzunkaya

2. bir soru;
psolig.com.tr den kart işlemlerimi bitirdiğimde stat tan gişelerden mi verilcek bana kartım ve biletim?

maço

Alıntı yapılan: slazenger - 02 June 2015, 10:34:45
2. bir soru;
psolig.com.tr den kart işlemlerimi bitirdiğimde stat tan gişelerden mi verilcek bana kartım ve biletim?

hocam 10 yaşındaki oğluna da kart çıkarman gerekiyor.Zaten bugün başvurunu yap ,sen passo.com.tr den iki bilet al,biri senin diğeri üye yaptıktan sonra çocuğunun tc numarasını girerek aktarma yapıyorsun o kadar.
Sen bugün başvurunu yapsan da çocuğun için haftaya gelecek o kart zaten,kart geldiğinde kartı kabul etme yanlışlıkla üye yaptım de iptal ettir istemiyorsan da.

nomak55

beyler ankaradan istanbula organizasyon varmı.

55(tuncay)55

Alıntı yapılan: maço - 02 June 2015, 10:17:49
yarım saat önce aradıgımda henüz çıkmadııgnı gün içinde çıkacagını söyledi telefondaki bayan

Levent ÖCAL

Haluk Ulusoy adaylığını açıkladı!

Haluk Ulusoy, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) 29 Haziran'da yapılacak Olağan Genel Kuruluna başkan adayı olacağını açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) 29 Haziran'da yapılacak Olağan Genel Kuruluna başkan adayı olacağını açıklayan Haluk Ulusoy bir bildiri yayımladı.

Ulusoy'un yayımladığı bildiri şu şekilde:

"Bugün, maalesef Türk futbolunun iyi yönetilemediği gerçeği ve geldiği vahim durum her türlü gösterge ile apaçık ortadadır. Yaklaşmakta olan Türkiye Futbol Federasyonu genel kurulu öncesinde, futbolumuz hakkındaki kaygıların çok geniş bir kitle tarafından paylaşıldığını görüyorum. Ülkemi çok seviyorum, Türk futbolunu çok seviyorum. Bana her ihtiyaç duyulduğunda Türk futboluna en iyi şekilde hizmet etmek için taşın altına sadece elimi değil, yüreğimi de koydum. Her zaman futboldan bir şeyler almak isteyenlerden değil, aksine futbola bir şeyler katmak isteyenlerden oldum. Bu nedenlerle; Türk futbolunu hak ettiği seviyeye tekrar çıkarmak, ileriye götürmek ve Türk futboluna hizmet etmek için göreve hazırım ve adayım. Türk futbolunun bugünü ve yarınları hakkındaki görüşlerimi yakın zamanda yapacağım basın toplantısı ile kamuoyu ile paylaşacağım. Saygılarımla"

korayxyz

Tüpçüden daha kötü yönetemeyeceği kesin. Bu gitsin de kim gelirse gelsin, kurtulalım artık  :(

yirmiuc

binikalamadım

benim passalig kartım yok istanbuldaki maça gitmek istiyorum...başka takım taraftarı passolig kartlı bana bilet alabiliyor mu ?

muzaffer4

Alıntı yapılan: binikalamadım - 03 June 2015, 12:35:55
benim passalig kartım yok istanbuldaki maça gitmek istiyorum...başka takım taraftarı passolig kartlı bana bilet alabiliyor mu ?

bizim tribunden alamıyor

samsunum

Malesef Passolig kart olmadan stadyum a giriş yapabilmeniz mümkün değil.

Serkan

antalya tarafı veriyor oradan alabilirsin

binikalamadım

Antalya tarafından ne yapacağız ki...  ???