Ara transferde (2007/08) kimler alınmalı ?

Başlatan ali ihsan, 12 November 2007, 00:35:51

« önceki - sonraki »

jean

buyuksun yucel hoca sadiyi alabilirsek cok guzel olacak caner zirt pirt sakatlaniyor zaten onun yerine iyi adam olur bide kalcide sart zaten

Sol Açık

Bence Samsun'un şu anda özel olarak genç oyuncu transfer etmesi şart değil. Bizim takımda epey genç var. Eğer paramız çoksa o başka, çünkü genç ve Samsun'da ilk 11'i zorlayacak oyuncuların maliyeti çok olacaktır.

Ayrıca bence de kritik noktalar kale, sağ açık, oyun kurucu ve forvet (bu yedek olacak düzeyde bile olsa bence yeterli, ama daha iyisini kim istemez ki)...  :wink:

Yani kaleci, sağ açık ve oyun kurucu mevkilerindeki oyuncuların gerçekten çok iyi olması gerek. Harun'u tanımıyorum. Musa Kuş iyi transfer olur. Özgür forvet yedeği olarak düşünülebilir. Ama oyun kurucu meselesi bence çok önemli ve Cem Yanık falan olmaz (illa ki Dardanel'den adam alacaksak Koray Kurt çok daha iyidir, hem 18 yaşında). Kimi arkadaşlar söylemiş, bence de Evren çok faydalı olacaktır, çok pahalı olacağını da sanmam...

egemen55

sevgili samsunsporlu kardeşlerim canere güvenebilsek yani sakatlanmayacağına bizim tek ihtiyacımız çok iyi bir kaleci.üç dört tane vasat adama verilecek para çok iyi bir kaleciye verilse bence fena olmaz.iyi bir kaleci takımın yarısıdır.kafadan beraberliği kurtarırsın.öyle veya böyle bide gol atarsın maçı alır gidersin.illede çok iyi bir kaleci derim ben.

s_uzunkaya

samsunspor 26 gol atmış 27 de yemiş...aslında daha fazla gol atabilirdik ama defans bloğumuz ve kalecimiz çok kötü olduğu için 3-5 maç hatırlıyorum ben öncelikle gol yememek için oynanınlan maçları!!! özellikle ordu maçında 10 kişilik takımdan yenilen 5 golden sonra bu gerçek anlaşıldı ve oyun sisteminde değişiklikler yapıldı. yani bence, tamam sağ kanat iyi olur, orta sağa da basan,pas dağatan,iyi vuran bir 10 numara çok çok iyi olur,forvette isitkrarı yakalayamamış serkan ve canere alternatif yere sağlam basan bir adam çok şık olur... ammaaa bence önce kaleci şart, sonrada yaşlanmış kenan ve murat dumandan, sonra bir türlü ısınamadığım can dan kurtarmak gerek bu takımı.aslında samsunspor içindede vardır bu isimlere alternatifler. emre balak kesin 11 in adamı bence. genç, fizikli, hırslı.feridunda bence sağ kanat değilde defans bloğu içinde hırsıyla faydalı olabilir. ama kenan a yazık artık. adam yaşlandı koşamıyo naapsın. çatlıycak bir gün diye korkuyorum. o kartal maçında adam 5 metre geriden gelip kenanın içinden geçip topu alıp golü atdı yaa kahroldum vallaa... bence kenana bu kadar yüklenilmemeli. bir devrelik maç çıkarsın yeter bence.

kavaklı55

samsunsporumuza kesinlikle takviye şart.kaleci başta olmak üzere orta saha ve forvet bu üçü olmazsa olmazlardandır.isimleri üzerinde konuşmaktansa mevkilerinin en iyileri demek yeterli olacaktır.adam almak için alınacaksada onlardan bizde çok.slazenger arkadaşımızında özellikle ilk devre takımın en istikrarlı adamı can ulunu eleştirmesine şaşırdım doğrusu.kenena gelince çok hızlı feğil belki ama iyi bir top kesici hakkıylada çok uyumlu olduğunu düşünüyorum.emre balakla çıkdığımız üç maçda takım on gol yedi bunu unutmayalım.feridun sağ bekte oynamalı buna canı gönülden katılıyorum.

bengülü

Kemal Akbaba gönderildi
Samsunspor, golcü futbolcu Kemal Akbaba ile yollarını ayırdı. Sezon başında takıma kiralık olarak katılan genç oyuncu, ligin ilk yarısı boyunca beklenen performansını sergileyememişti. Dün akşam saatlerinde Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Başgöl, Kemal ile görüşme yaparak kararı kendisine bildirdi.

ozkan17

vay demekkı beyler kemal akbaba gonderıldıgne gore kesin bır as forvet alıyoruz demekdır..canerın ardarda gelen sakatlıkları nedenıyle canerı yedege serkanın yanınada bır as forvet alcaklr demekdır bu..bakalım bu ısım kım olacak..

celebi

bence kemal akbaba fena değildi. ama inşaallah özkan kardeşim dediğin gibi işe yarar bir forvet alınır.

erkan55

böyle genc,hirsli,savacci oyuncuyu neden gönderdik anlamis degilim :roll:  demmeki yerine daha kaliteli topcu alinacakki gönderildi

nomak55

slazenger arkadasım kenan ve emre balak hakkındaki görüşlerine kesin katılıyorum evet kenan büyük fedakarlıklar yapıp bu takımda kaldı ama artık yasındanmı bilinmez eski kenan değil ayrıca artık cokgu topta da ıskalıyor.Emre Balak ümit milli oldu yanlıs hatırlamıyorsam elimizde böle gelecek vaad eden tekmeye kafa sokan tam bir savascı ve kanıtlayacak cok seyi olacak bi oyuncunun mutlak oynaması lazım.Bunun la birlikte bence Hakkı nın da orta sahada oynatılması daha iyi olur bence sivasta da bir dönem orta sahada oynamıstı.yanlız ben bir türlü şu feriduna ısınamadım adam bana kazma gibi geliyor yaptığı cogu hareket olumsuz heleki bi sakarya macı varki yok böle bise ya adamın attığı bir pas bizim topcuya gitmezmi ya ayıptır..Ayrıca zafer sakarında bu takım için yetersiz olduunu düşünüyorum onların yerine orta sahanın ortasında oyun kurucu görevi sercana verilebilir bence..

Sadece Samsunspor

kemal akbaba nın gönderilmesini anlamadım caner den kat kat iyi oynuyordu savaşıyordu en azından ayrıca bası nsözcüsü futbolcu almadan göndermek yok demişti ama şimdiden adam gönderdiler neye güvenip yolluyorlar anlamadım

jean

kemal akbaba iyi oyuncu yanliz acilamadi bir turlu zaten sene sonunda gidecekti bastan gitmesi sorun degil ama forvet ihtiyaci dahada arti bu sefer genc tanju insallah tanju colak in devami olur

Sol Açık

Ben Can'ın bu lig için kötü olduğu görüşüne kesinlikle katılmıyorum. İleri çıkışlarında etkili de olabilen ama Celil'in arkasında oynadığından pek bu fırsatı bulamayan bir oyuncu. İlk yarıda 3 asisti var (Celil ve Serkan'dan sonra takımda 3.).

Ayrıca Kemal'in gönderilmesine de üzüldüm. Henüz 19 yaşında ve bence yetenkli. Eksikleri var ama bu eksikleri tamamladığında zaten yıldız olur. Eksiklerini tamamlamaya uygun bir yaşta ve hırsta. Ben Kemal'in bonservisinin alınması gerektiğini düşünüyordum ama...
Ayrıca şu durumda 1'den çok forvet almak gerekebilir. Malum Serkan ve Caner dışındaki tek "gerçek" hücum oyuncumuz Kemaldi.

Umarım iyi bir transfer yaparız...

bregenz

ahmed dursun
mustafa ozkan bosda bu adamlar is bitir..alin sunlari... yasin sülümn vardi ?bosda?

iyi bos adamlari alin isde

colcuk cocok ugrsamayin is biterecek adam lazim süper lige cikmak istiyosan cok basit süper lig topcusu alacaksin

can man olmaz bu isler

celebi

yasin sülün kocaelisporla anlaştı :wink: