Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Atakum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı Metin Sinecek, Samsunspor'un alt yapıya uzun süredir transfer etmek istediği Telekomsporlu 16 yaşındaki Ersin Uludoğan'ı tüm masraflarını karşılayarak kulübe hediye etti.

Telekomsporlu 16 yaşındaki Ersin Uludoğan, ligde oynadığı futbol ve Samsunspor hocalarının da takibi sonucu dikkatleri üzerine çekmişti. Bu nedenle Samsunspor Kulübü, Ersin Uludoğan'ı uzun süredir bünyesine katmak istemişti. Kulübü bu isteğine daha önce de takıma maddi anlamda destek veren Başkan Metin Sinecek yetişti.

Başkan Sinecek, genç yetenek için Telekomspor'a bonservis bedeli ödeyerek, bu oyuncuyu Samsunspor'a kazandırdı. Metin Sinecek, lisans çıkarılan sol bek oyuncusu Ersin Uludoğan'ı bugün kulübe getirdi ve alt yapıdan Sorumlu Başkan Vekili Mehmet Bank'a teslim etti.

Samsunspor'a herkesin sahip çıkması gerektiğini belirten Başkan Metin Sinecek, "Bu kulüp hepimizin. Alt yapı ise kulübün ana damarıdır. Buradan çıkacak yıldız oyuncular Samsunspor'u ayakta tutacaktır. Samsunspor sevdalılarına sesleniyorum. Lütfen elinizden geldiğince Samsunspor'a sahip çıkalım" dedi.

Başkan Vekili Mehmet Bank ise Metin Sinecek'e teşekkür ederek, "Başkanımız her sezon bize elinden geldiğince yardım yapıyor. Bu zamana kadar malzeme ve ayni yardımdı. Ama şimdi bir ilki gerçekleştirdi. Hocalarımızın da izleyerek rapor verdiği genç yeteneği kulübümüze kazandırdı. Camia olarak başkanımız Sinecek'e ve genç oyuncuyu yetiştirip transferinde bize her türlü kolaylığı sağlayan Telekomspor ailesine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

sadece55

Böyle boş beleş haber mi olur yahu.Reklamını yapmışlar yine.Gören de Yabancı futbolcu getirdi sanacak.

Ertuğrul Sağlam

19 September 2014, 15:00:58 #41837 Son düzenlenme: 19 September 2014, 15:37:55 Ertuðrul Saðlam
Alıntıtwitter@Deniz_Hoca_

2010/11 sezonu sonrası 16, 17 ve 18 nci kulüplerin ŞİKE olayları sonrası KURAL gereği LİG den DÜŞÜRÜLMEMESİ gerekirken DÜŞÜRÜLDÜLER

2010/11 sezonu sonunda TFF, UEFA ve FIFA kurallarını uygulamayarak 2011/12,2012/13,2013/14 sezonlarında bir çok kulübü

MADDİ ve MANEVİ zarara uğratmıştır. Bu sezonlarda ligden düşen kulüplerin TFF den kanunen ÇOK YÜKSEK TAZMİNAT alma hakları vardır.

2011/12, 2012/13 ve 2013/14 sezonun da STSL den DÜŞEN takımların yöneticisinin bana ulaşması durumunda gerekli bilgi paylaşımı yapacağım.

Türk Futbolunu SIFIRLAMA noktasına getiren TFF ve destekcileri bakalım bu beklenmedik BÜYÜK TEHLİKE karşısın da ne yapacak?

##kdc##

Arkadaşlarım, abilerim, kardeşlerim.

1 senelik emeklerimin karşılığını çok şükür aldım.
Muş - Hasköy- Gökyazı Ortaokulu'na atandım.

Allah nasip ederse Pazartesi görev yerimde olup mesleğime başlayacağım. Dualarını eksik etmeyen herkese çok teşekkür ederim.
Artık sosyal medya sayesinde hep yanyana sayılırız ama yine de hakkınızı helal edin  :)

Dartagnan

Helal olsun cüno Allaha emanet ol kardesim.  Allah kazalardan korusun hersey gönlünce olsun...

mehmet yılmaz

La bırak yata yata maaş alacaksın!!! :)

Cüno, eş durumunda taktik şu. Sercan sana Samsun'dan bir bayan öğretmen bulacak, o seni kurtaracak
Sen de Sercan'a Muş'tan bir bayan öğretmen bulacaksın, oradan birini kurtaracaksınız.
Bak, sakın memleketleri karşıtırma, yanarsın. Sittin sene gelemezsin Samsun'a :)

Ayberk

Her şey gönlünce olsun kardeşim. Şimdi aklıma ankara deplasmanına giderken yaptığımız geyik geldi "bu sefer de atanamazsam intihar ederim." demiştin :D Neyse ki gerek kalmadı, vatan senden hizmet bekler şimdi :)  :kanka:

maviay55

Ataması olan tüm arkadaşları kardeşleri tebrik ediyorum. Sizden tek isteğim ülkesini seven,dini istismar etmeyen,hırsızlık yapmayan bayrağımıza Cumhuriyetimize sahip çıkacak nesiller yetiştirmeniz. Allah yardımcınız olsun..

orucreis

Cüno kardeşim allah dualarini kabul etti sonunda. Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Şimdi asıl soru ben kime keller diye sallicam ya  :'( neyse seviliyosun kardeşim bahtın açık olsun.

olcay

Cün kardeşim hayırlı olsun. Çok sevindim.

ask55

Alıntı yapılan: ##kdc## - 19 September 2014, 23:25:47
Arkadaşlarım, abilerim, kardeşlerim.

1 senelik emeklerimin karşılığını çok şükür aldım.
Muş - Hasköy- Gökyazı Ortaokulu'na atandım.

Allah nasip ederse Pazartesi görev yerimde olup mesleğime başlayacağım. Dualarını eksik etmeyen herkese çok teşekkür ederim.
Artık sosyal medya sayesinde hep yanyana sayılırız ama yine de hakkınızı helal edin  :)
kardeşim çok sevindim senin adına.muş olmasına ayrıca sevindim  ;D ;D ;D

supernatural_55

Hayırlı uğurlu olsun kardeşim..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

emre

Cüneyt hayırlı uğurlu olsun kardeşim çok sevindim  ;)

celebi

Furkan

Hayırlı olsun abi tez zamanda geri memlekete geçmen dileğiyle

Sent from my iPhone using Tapatalk