Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ErkÇay55

Hayırlı uğurlu olsun kardeşim..(erkan Ağbin)

maviay55

abiler kardeşler laptoptaki görüntüyü modeli philips 42pfl4307k/12 led tv ye aktarmak istiyorum nasıl aktarabilirim bu işten anlayan bilen var mıdır bi yardımcı olurmusunuz bana

muzaffer4

Alıntı yapılan: maviay55 - 20 September 2014, 16:37:07
abiler kardeşler laptoptaki görüntüyü modeli philips 42pfl4307k/12 led tv ye aktarmak istiyorum nasıl aktarabilirim bu işten anlayan bilen var mıdır bi yardımcı olurmusunuz bana

ekran kablosu lazım tv ye bağladıktan sonra kumandadan sourche tusuna basıp pc yi sececeksiniz.

Lusage

HDMI canım benim bana soraydın söylerdim :)

Sadece Samsunspor

Hdmi cikisi varsa hdmi kablo. Yoksa vga kablo ile televizyona baglayabilirsin. Sonrada tvden pc i secceksin

maviay55

hallettim eyvallah arkadaşlar  :ok

orucreis

Icimden bi ses alicaz bu.maci diyo gibi gibi

yasemin 5516

ben linki bulamadım link gönderebilirmisiniz.

cembaba

Canlı yayın linki daha eklenmedi siteye. 19.55'te eklenecek.

yasemin 5516

RT55

Bugün eşim ve oğlum ile AKM ankarada yapılan samsun günleri etkiniğine gittik.bir beklentim yoktu ..ancak...samsunspor stantını görünceye kadar..küçük bir masa  üstünde 2 atkı, 2 bardak...arkada oturan genç bir delikanlı...
UTANDIM...resim çekip bu siteye koyayım dedim,inanınki yanımdaki oğlumdan utandım...
Bu kadar vasıfsız bir ,basit bir stant inanki beklemiyordum..gazetelerde daha dün atkılar stant önünde vekil+başkanlar vs vs..
Arkada önemli iş yapmış gibi (benimde yakından tanıdığım yöneticiler gövde gösterisi yapıyor..)
Konuyu uzatmayacağım..durmak ..adam olmak..insanın bir çizgisi olması...bunlar bizim  için bir ÜTOPYA mı..yapamıyorsan yardım iste , yardım edelim elimizden geldiğince..yada bu basit işi   yapamayacaksan orada ne işin var..çok daha ağır yazamak isterdim ancak adam bildiğim yönetiler var..yazık..yazık...çok yazık...

Nuri Asan

az önce cok kötü sallandik. yine merkez üssü bafra.

tam altimizdan fay hatti geciyor ama deprem haritasi hala daha gözükmüyor.  illa yerle bir mi olmamiz gerekiyor. bu bölgeye acil deprem hazırlığı yapılmalı acil.

SametYılmaz55

Geçmiş olsun abi.Allah beterinden saklasin