Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

muzaffer4

hani passolig olayların önüne geçip takımlar ceza almayacaktı?

YaşarDoğu

AlıntıEmin Kar'a çağrı ve tavsiye:
Sevgili başkan kişisel olarak sizi severim benim ölçülerimde Samsun'da en büyük Samsunsporlulardan birisiniz ancak sizden önce bu kulübe hizmet veren tecrübeli olan arkadaşlarımızdan da gerek transferlerde gerekse  kulüp idaresi konusunda istişare yapmalı ve fikirlerini almalısınız Bu tür bir davranış şekli içinde bulunduğunuzda kazanan Samsunspor olacaktır. Bunu neden yazdığımı merak edebilirsiniz açıklayayım. 3 puan silinmesi konusunu görüşme yapmak için TFF başkanı Yıldırım Demirören ile görüşmek üzere İstanbul'a geleceğinizi öğrendim ve size ulaşmaya çalıştım cebinizi 6 kez çaldırdım müsait olmadığınızı düşünerek kulübü arayarak beni aramanız için not bıraktım. Amacım Yıldırım Demirören ile kişisel dostluğumuz olduğu için sizinle birlikte toplantıya iştirak ederek borcun TFF tarafından ödenmesine katkıda bulunmak idi. Çünkü bunu örneklerini daha önce Yaşadık ve Samsunsporun hacizli borçları dahi ertelendi. Siz başkan olarak her konuya Hakim olamayabilirsiniz Bu nedenle eski arkadaşlarımızdan da görüş almalısınız. Çünkü Samsunspor kişilerin değil bu kentin ortak değeridir.

http://www.dengegazetesi.com.tr/author_article_detail.php?id=9321

Forvetim

herşey aynı hamam aynı tas devam ettiğine göre pislikkartın rant muhabbeti olduğunu kendileri teyit etmiş oluyor. kim ne rant elde ediyorsa fitil fitil gelsin. sahtekarlar.

orucreis

Hakem denilen y..sak yuzunden bide burdan ceza gelcek. Tff ninde passokartinda demiroreninde alayinin tek tek gozlerinden opuyorum......  sabah sabah cileden ciktim  >:(  >:( >:( >:(

atakumlueray

Kulübe üye olmak için yaklaşık 3 ay önce gerekli evrakları göndermeme,bu süreçte 3 kez kulübü arayıp neden hala şahsıma dönüş yapılmadığını sormama rağmen,maalesef hala başvuruma sonuç alamamış durumdayım.
Hal böyle iken,lütfen kimse kulübe destek,kombine satışı konusunda şikayette bulunmasın..

eprianu

AlıntıSAMSUNSPOR Kulübü'nün 20.09.2014 tarihinde oynanan SAMSUNSPOR-BOLUSPOR PTT 1. Lig müsabakasında Futbol Disiplin Talimatının 53. maddesi gereği "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle PFDK' ya sevkine karar verilmiştir.

Hep aynı şeyleri söylüyoruz hala cevap bulamadık. Hani PassoLig ile cezalar şahsi olarak verilecekti. Neden hala Samsunspor kulüp olarak PFDK'ya sevk ediliyor?
Bu nasıl iş? Sadece Samsunspor değil bütün kulüpler için söylüyorum neden bunlar dile getirilmiyor? Noldu tehdit mi ettiler sizi?
Bu durumlara karşı kulüpler neden sessiz kalıyor? Süper Kupa maçında bir sürü olay çıktı doğru dürüst taraftara ceza verilmedi ama galatasaray yine kulüp olarak ceza aldı.

Çelişkiler, çelişkiler... Ama en önemlisi de kulüp başkanları neden sessiz kalıyor bu duruma?

cany

Alıntı yapılan: eprianu - 24 September 2014, 10:53:16
Hep aynı şeyleri söylüyoruz hala cevap bulamadık. Hani PassoLig ile cezalar şahsi olarak verilecekti. Neden hala Samsunspor kulüp olarak PFDK'ya sevk ediliyor?
Bu nasıl iş? Sadece Samsunspor değil bütün kulüpler için söylüyorum neden bunlar dile getirilmiyor? Noldu tehdit mi ettiler sizi?
Bu durumlara karşı kulüpler neden sessiz kalıyor? Süper Kupa maçında bir sürü olay çıktı doğru dürüst taraftara ceza verilmedi ama galatasaray yine kulüp olarak ceza aldı.

Çelişkiler, çelişkiler... Ama en önemlisi de kulüp başkanları neden sessiz kalıyor bu duruma?

canlıyı peşin aldıkları içindir. passolig paralarını peşin peşin verip sesini kestiler hepsinin

55.hakan

24 September 2014, 11:10:55 #41887 Son düzenlenme: 24 September 2014, 16:55:31 55.hakan
Alıntı yapılan: eprianu - 24 September 2014, 10:53:16

ilk neden cumhurbaşkanının damadının bankası.O yüzden kimse bertaraf olmamak için hiç ses çıkarmıyorlar.hele ki bizim gibi bakandan vs destek alan kulüpse bırak ses çıkarmayı passolig e destek olmaya devam eder.

Ikinci neden tff nin uygulaması olması.borçlu kulüpler ki çoğu kulubün deli gibi borcu var.ileride tff ile başımız belaya girdiğinde sorunu kolay çözelim aramız açık olmasın diye.

Sonuçta birlik olmalarına ihtiyaç var başkanların.ağız birliği yapıp istemiyoruz diyecekler.bu kadar basit.

Sadece Samsunspor

Samsunspor Başkanı Emin KAR:"Ocak ayında gerçekleşecek kongrede parası olan buyursun. Adam gibi karşımıza çıkıp yarışırlar bizimle. Kazanırlarsa biz de onlara destek veririz. "Altından kalkamayacak günlere doğru gidiyoruz. Gekas'a 310 bin Avro, Bahia'ya 1 milyon 200 bin Avro borç var." dedi.

BAŞKAN YILMAZ'DAN MADDİ DESTEK

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'dan Samsunspor'a maddi destek. Başkan Yılmaz, ekenomik anlamda zor günler geçiren Kırmızı-Beyazlı kulübe maddi yardımda bulundu. Yönetim Kurulu ise bu destekle acil olan borçların bir bölümünü ödedi. Samsunspor Başkanı Emin Kar. "Sayın başkanımıza çok teşekkür ediyoruz" dedi.

55.hakan

Gekas a hiç mi ödeme yapılmadı.Adamın borcu ödendikçe artıyor sanki.

brigand

Anadolu'nun en büyük 50 işletmesi arasında bilindiği üzere 2 tane Samsun merkezli işletme var yine.

36.sıra; Firma adı:Yeşilyurt Demir Çelik End.
İli:Samsun
Ciro (TL):730.170.572
Sektör:Demir-Çelik

39.sıra; Firma adı:Ulusoy Un Sanayi
İli:Samsun
Ciro (TL):690.965.705
Sektör:Gıda

Ellibeş Numara

17 ARTI 1
Samsun'un 17 ilçe bir de büyükşehir olmak üzere 18 belediyesi var malumunuz. 30 Mart Yerel Seçimleri öncesi 17 artı 1 siyasi partiler tarafından çok sık telaffuz edilmiş ve hatta bir slogan haline getirilmiş ve hedef olarak konmuştu. Bu ON YEDİ ARTI BİR ifadesini Samsunspor için yapılabilecekler konusunda gündeme taşımak istiyorum.

Bu 18 belediyemiz önümüzdeki dönemde Samsunspor için maddi bir kaynak oluşturmalı. Madem tüm sıkıntılara, tüm çağrılara, tüm serzenişlere rağmen bu şehrin takımına sahip çıkan kişi sayısı bir elin parmaklarını bulmuyorsa; bu şehrin belediye başkanları, bu şehrin takımına omuz vermek zorundalar. ŞEHR-İ EMİN olan insanların bu unvanlarının gereğini yerine getirmeleri gerekir.
''Bir belediyenin görevi futbol takımına destek vermek midir, milletin parasını futbola harcamak doğru mudur, bu paralarda tüyü bitmemiş yetimin hakkı yok mudur?'' şeklindeki soruları duyar gibiyim. Hemen cevap vereyim. Bir belediye sadece yol, su, kanalizasyon ve altyapı hizmetlerini yapmakla mı mükelleftir? O futbol takımı dediğiniz, bir şehrin en önemli markasıysa ve bu belediyeler bu şehrin tanıtımı için reklam harcaması yapıyorsa; bu kulübe destek vermeliler. Belediyelerin gerçekleşmiş bütçe rakamlarını bir inceleyin. Tanıtım, reklam, konaklama, ağırlama giderlerini bir inceleyin. Sadece bu paraları Samsunspor'a aktarsalar yeter de artar bile. Şehrin muhtelif yerlerindeki afiş, bilboard ilanlarına bakın.

YENİ ÖĞRETİM YILINIZ KUTLU OLSUN
BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN
YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN
ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN.
ŞU GÜNÜ KUTLU OLSUN- BU GÜNÜ KUTLU OLSUN.

Belediyeler bir yıl buralara verecekleri reklam ilan paralarını kulübe aktarsa, oluşabilecek meblağı bir düşünün. Ayrıca faaliyetlerini halka duyurmak için bastırılan bülten, kitapçık gibi yayınları ve maliyetleri düşünün. Bir yıl bunları bastırmayıp kulübe aktarsak olmaz mı? Bu tür duyuruları bir iki sene yapmasak ne kaybederiz? Konaklama ve ağırlama giderleri adı altında harcanan paraları aktarsak ne olur?

Ya Allah için bir yıl bilboardlarla bizim şu günümüzü bu günümüzü kutlamayın ne olur. Bir yıl faaliyet bülteni vs. basmayın ne olur. Bir yıl kimseyi ağırlamayın ne olur. Bir yıl konser, güreş, şenlik düzenlemeyin ne olur. Bu ve benzeri faaliyetlere bir yıl ara verin bu şehrin takımı için.Tanıtım için harcadığınız parayı SAMSUNSPOR Kulübü'ne aktarsanız Süper Lig'deki bir takım kat be kat tanıtımınızı yapar,inanın.
Ankara ve İstanbul 'da çeşitli zaman ve mekanlarda düzenlenen 'SAMSUN TANITIM GÜNLERİ'ne bir yıl katılmayın, oralarda harcadığınız parayı kulübe verin daha çok tanıtırsınız, inanın.
Sadece yukarıda saydığım kalemleri 18'le çarptığınızda ortaya çıkan trilyonları düşünebiliyor musunuz?

Bu genel görüntüye değindikten sonra diyorum ki: Her belediye ayda 50.000 TL.verse 10 ayda 500.00 eder.18 belediye eder, 9 trilyon. Tarihi bir olay olur. Bu şehrin bunu yapabilecek gücü var. Bunu yapabiliriz. Ama bu söylediklerimin hayata geçmesi için kocaman yürekler ve sağlam iradeye ihtiyaç var. Haydi hep birlikte bu yüreği ortaya koymaya var mısınız 17 ARTI 1?

Ender GÜR - 25.09.2014 / Haber Gazetesi
http://www.habergazetesi.com.tr/kose-yazilari/ender-gur/7087/17-arti-1/

Sadece Samsunspor

Sadece Samsunspor

Baskan kartalsporun cas'daki cezasini kaldirtan avukati Samsuna davet etmis. Inceleme yapmis rapor sunup ona gore futbolcu alacaklarini taksitle odemeye calisacaklarmis. Emin baskan mersin finalinde seyircisiz olayi icin Casta ugrassaydik suan superligde olabilirdik. Cezayi direk kabul ettik.

beşnumara

Bırak 17 belediyeyi kocaa büyükşehir 50 bini nasıl verdi onu düşünelim.