Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Aslankaya

biz de bu taraftar grupları ve yönetim olduktan sonra bir duruş göstermeleri beklenemez zaten. :)

eprianu

Baştan söylim, amacım kulüp başkanına veya yönetime çamur atmak değil. Ben şunu merak ediyorum
Bir teknik direktör çok mu pahalı? Ne kadar mesela 2-3 trilyon mu istiyor yıllık. Sıradan PTT 1.Lig takımları
iyi hocalar alırken biz neden alamıyoruz?

Geçen sene Mersin ile sorun yaşadıktan sonra Yılmaz Vural açıklama yaptı. Yarım dönem için 150 Bin TL'ye anlaşmıştık dedi.
Şimdi ben şunu merak ediyorum; 150+150 = Yıllık 300 Bin TL. Bu miktar bizim kulüp için çok büyük bir rakam mı?

Erkan Sözeri'nin adı çok geçti. Kendisini pek tanımıyorum bilmiyorum. Mesela bu hoca ne kadar istemiş bizim kulübümüzden de alamadık?
Yıllık 1 trilyon mu istemiş? Erkan Sözeri, Yılmaz Vural o bu. Kaliteli hocalar bizim bütçemizi ne kadar aşıyor?

Amacım gerçekten çamur atmak değil, sadece merak ediyorum. Adiloviç mesela 300 Binden az mı alıyor? Kaliteli bir hoca neden alamıyoruz biz?
Şimdiden cevaplar için teşekkürler  :)

ngonge

Epirianu, başkan baştan erhan hoca'yı istedi. Bence başkasını düşünmedi bile. O dönem kadronun çok kötü olduğunu ve tanıdığı hoca olan Erhan Hoca'nın bu sefer iyi kadro ile yapabileceğini düşündü ama baştan hata etti. Erhan Hoca zamanında oynamayan oyuncular Kalpar hatta Besim Durmuş ile daha iyi oynar hale geldiler. Şimdi sil baştan aynı şey, oyuncu performansları düştü vs vs

brigand

Görüşülen hoca var mıydı? Neden anlaşılamadı? Birebir olayları burada görmüş gibi aktaramam tabi. Ama ben bu kadar futbolcu transfer etmeye cesaret eden bir kulübün iyi bir hocaya da verebilecek parasının olduğunu düşünüyorum. Aksi halde parası olmayan her kurum risk almaz, elindekileri maksimum seviyede kullanmaya çalışır. Kaynak arttırımı yaşayana kadar kımıldamaz yerinden. O yüzden ben maddi yönde olan çoğu mazereti kabul etmem bu konuda. Çok net söyleyeyim daha heyecanlı, daha aktif bir hocayla geçirilecek bir sezon çok ivme katardı bize.

İstedikleri paralara gelince; 300 seviyesini geçmesi çok zor Ptt'de.

nomak55

Şu erkan sözeri hocayı getirseydik keşke ama olsun Erhan hoca gider böyle oynatırsa zaten mecbur kalırlar

Shane_Falco

Şuan ne aliyordur ediyordur bilmem ama GBB'nin basindaki Nurullah Saglam'ın bir kac yıl öncesine kadar 1.5 trilyondan kapi actigini biliyorum...

eprianu

Eğer gerçekten Emin Kar, vefa borcu olarak düşündü ise Erhan Altın'ı bir şey diyemem.
Çünkü Erhan Altın hakikaten takımda 2 tane futbolcu kalmışken bile kabul etti teknik direktörlüğü, değerdi.
Yok sebebi para ise ben anlam veremiyorum hala, neden iyi bir hoca ile anlaşılmaz.

Yorumlar için teşekkür ederim bu arada.

ask55

Alıntı yapılan: eprianu - 17 September 2014, 17:22:29

Çünkü Erhan Altın hakikaten takımda 2 tane futbolcu kalmışken bile kabul etti teknik direktörlüğü, değerdi.

kardeşim erhan altın için Samsunsporda hocalık yapmak bulunmaz bir nimet.
bizden başka kim güvenirki erhan altına ?
tabiki 2 topcu oldugunda bile kabul edecek.
hiç topcumuz olmasın ustune para verır yıne gelır hocalık yapmak ister.

soru şu : doğrusu bu mu ?

eprianu

@ask55, bilmiyorum hocam. Ben zaten sorumda söyledim, neden kaliteli bir hocamız yok, trilyonlar mı istiyorlar dedim.

Duško Milinković

Erhan hoca yetersiz olduğunu yine gösterdi bize. Tutmadığı halde kendi kafasına taktığı saçma sistemi takıma oynatmaya zorluyor. Kısa paslarla gole gitme tutmuyor. Dikkat edin topu ayağa alan hemen pas atıyor. Etrafta uygun pas atacak adam yoksa top yine pas olarak kullanılıyor ve kaptırılıyor. Kimse inisiyatif almıyor. Orta sahada topu ayakta tutup akıllı kullanacak kimse yok. Bunu yapmaya çalışana da Sayın Altın müsaade etmiyor. Teknik direktör Alanya maçından sonra Alanya gol attı kapandı diyor. Adamlar kapandıysa açmak senin elinde. Kapanan takıma ortadan gidilmez. Ancak top kanatlara yayılarak sağlı sollu ortalar yada uzaktan isabetli şutlarla sonuca gidilebilir. Altının takdiğini uygulamak,oynamak zor. Bu kafada diretirse Samsunspordaki akıbeti bir önceki dönemle benzer olabilir.Samsunsporun akıbetide aynı olur bu durumda.

cezayir55

Erhan hocanın gittiği takımlarda en ufak başarısı dahi yok maalesef emin kar kumar oynadı ama sonu belli bu kumarın sırf genç oyuncu çıkarıyor diye getirdiyse yandık biz yarışmacı takım olamayız  şu an piyasada kemal özdeş ,erkan sözeri gibi genç ve başarılı hocalar var ikisede gençlere önem veriyor hem de yarışmacı takım çıkarıyorlar hatta gençler birliğinden ayrılan mustafa kaplan var geçen sene 18  yaşındaki çocuklarla hacettepeyi şampiyon yaptı  inşallah yönetim bu hocalarda boştayken değişiklik yapar erhan hoca maalesef her gittiği takimda olduğu  gibi pempe hayaller sunuyor

berusa55

Birçok kişi oto atarama yapıldığında kanalların çıkmamasından mağdur. Şu an için en büyük sıkıntı bu. TV frekansları, 11844 V 2222'den şebeke arama açık şekilde manuel tarama yaptırtmadan otomatik olarak düşmüyor cihaza. Bu ayarı da çoğu insanımız bilmiyor malesef. TV-Uydu tamircileri birkaç gün yaşadı.

samsunum

bu tkgss  güncellemesi ne kadar sürüyor.  bir saat oldu bende hala güncelleniyor diyor

Sadece Samsunspor

Son gun transferleriyle baya umutlanmistim bu sene icin ama su 2 haftada izledigim futbol haric her seye benzeyen oyunla kazanmak imkansiz. Talha, mustafa sevgi, recep niyaz daha oynadi deniyor. Oynasalar bile jac haftada uyum saglayacaklar ? Canberkte muzmin sakatmidir nedir her sene 7-8 hafta kayip.