Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

orucreis

Cizrespor'un şampiyon olması için geldiğini anlatan Djiehoua, "Türkiye futbolunu çok yakından biliyorum ve Cizrespor'un adını da çok duymuştum. Onun için Cizrespor'u tercih ettim. Cizrespor'un şampiyonluk hedefi var. Ben de buraya bu hedef için geldim" diye konuştu.

:o :o

mehmet yılmaz

Sahiden öyle dememiştir.
Demişse de, 'Cizre' ile el Cezire'yi karıştırmış olabilir  ;D ;D ;D

evolution55

Tv8 de premier lig maçı var  yayın hakları lig tvde diye biliyordum ama acun da almış demekki

berusa55

Man City - Chelsea maçı da saat 18'de TV8'de...

Ellibeş Numara

Alıntı yapılan: evolution55 - 21 September 2014, 16:19:10
Tv8 de premier lig maçı var  yayın hakları lig tvde diye biliyordum ama acun da almış demekki
Hafta da 2 premier lig maçı TV 8'den naklen yayınlanacak.

maviay55

21 September 2014, 23:00:23 #41870 Son düzenlenme: 21 September 2014, 23:04:11 maviay55

Önceki gün açılışı yapılan "Samsun Günlerine" katıldık.. Organizasyon kopuktu gerekli reklam vs. yapılmadı fazla rehabetde göremedi açıkçası ilerki yıllarda daha güzelleri yapılır inşallah

Sadece Samsunspor

bahia, fink, gekas, yenal, uğur boral, serdar özkan, ben ofosu, selim teber

çok borç var hep sırayla geliyor.

serdar özkan geçen hafta kulübe avukat yollamış haciz için, malları saymışlar.

durum vahim dahada zor olacak :(

kuzey55

büyük başkan kazım yılmaz  :ok

sadece55

Adam ne çalmış be helal olsun..Kimsenin parasını ödemeden Dünya kadar alacağı var.Ticareti iyi biliyormuş gerçekten.Samsunspor bir zenginin daha malına mal kattı.Samsunspor olmasa ne yapacaktınız Sırtlanlar.

Forvetim

bu kazma yılmaz kulübe bu kadar para verip alamadıysa ki şu anda milyonlarca lira alacaktan bahsediliyor bunun zamanında alınan futbolcuların parası neden ödenmemiş, verdiği varsayılan para nereye harcanmış, bu nasıl bir sistem, yok mu bu adama hesap soracak kimse, hukuk devletiyiz ya bunlara geçmiyor mu hukuk adalet kanun

samsunum

Bunlara rağmen hala kazım yılmaz büyük başkandı diyenler var :-X :-X

Ellibeş Numara

İki sene önce Emin Kar'ın başkan olmasını herkes gibi bende istedim ve oldu. Kazım Yılmaz'dan hesap sormak için geldiydi güya bir türlü hesap sorulmuyor. Bu kazım futbolculara hiç mi para ödememiş ya. Güya kazıma 15 trilyon civarı borç var. Kazım bu parayı kime veya kimlere vermiş? Resmi kaydı, kuydu yok mu? Kazımın kazığını öde öde bitmiyor arkadaş.! :kafa:

Dartagnan

Yok mudur bızım macı veren :/

Ellibeş Numara

Ertuğrul Sağlam

AlıntıSAMSUNSPOR Kulübü'nün 20.09.2014 tarihinde oynanan SAMSUNSPOR-BOLUSPOR PTT 1. Lig müsabakasında Futbol Disiplin Talimatının 53. maddesi gereği "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle PFDK' ya sevkine karar verilmiştir.

Bakalım taraftarı çileden çıkarıp PFDK sevkedilmemize sebep olan hakem bozuntusu her hangi bir yaptırıma maruz kalacakmı?