Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ali ihsan

Süper Ligte bizde oynayan Zenke hariç bütün futbolcular alacaklı bizden.Sadece Uğur Boral'ın 885.000 TL alacağı varsa gerisi siz hesap edin...

sadece55

Bahia ise resmen şehrin anahtarını istiyor.Çok daha zor günler gelecek.Bu tufanı bir şekilde atlatabilirsek bir türlü toparlanırız.Ama bu sene Sportif başarı da olmazsa Alt liglere düşüş başlar.

amisos5506

emin abi adnan ölmez e ve cemal amcasına bu kadar teşekkür edeceğine kazım yılmaz a yarısını yapsa biraz daha rahatlardık.

beşnumara

Nerden biliyon yapmadığını?

amisos5506

demekki onlara gazeteler ve resmi site üzerinden teşekkür etti kazım yılmaz a kapalı kapılar ardında.görünen o.

özkan

başkan galip babamdır benim diyosa galip öztürkden alacak o parayı.yoksa babam demeyecek.

kaptan 55

kapatın klübü gidelim amatörde izleyelim Samsunspor'u ? :rulet:

yirmiuc

Yapılacak tek şey kulübü zarara uğrattığı için Kazım Yılmaz'ı mahkemeye vermek.

orhan

Emin başkana paran yok niye aday oldun diye kızılıyor erkut tutunun parası mı vardı,oda birilerine yalvarmayacakmıydı veya aday olacak başka başkan adayları vardı da biz mi bilmiyoruz.Bu şehirde yaşamak artık zul gelmeye  başladı ben böyle sahipsiz bir şehir görmedim. Seyircisi bile olmayan gaziantep büyükşehir belediyesine gelen başkan fatma şahin 12 trilyon kaynak ayırabiliyorken bizimkiler nerede, neden hiç kimsenin kazım yılmaza gücü yetmiyor, veya bu durumda olmamız birilerinin hoşuna mı gidiyor.Bu şehrin ve samsunsporumuzun gerçek sahibi taraftar diyoruz ama bizler üzerimize düşen görevi yapıyormuyuz,iki senedir kazım yılmazla ilgili bir tek kelime veya protesto gösterisi yapıldı mı Allahını seven bize artık çile çektirmesin kapatalım  kulübü de  o zaman bu temlik koyanlar düşünsün.Ben şahsım adına kazım yılmaz ve onun gibilerine hakkım varsa helal etmiyorum.

cezayir55

Kazım yılmazı mahkemeye vermek en iyisi emsalide var malatyaspor

ngonge

Demirören ibra edilmedi. Yılmaz edildi. Çok da fazla konuşmaya gerek yok.

Ha bir de şu var:

Samsunspor Kulübü Başkanı Kazım Gürol Yılmaz, ''Sayın Yıldırım
Demirören'in TFF Başkanlığı adaylığını Samsunspor Kulübü olarak
destekliyoruz'' dedi.
Türk futbolunun içinde bulunduğu kaos ortamından bir an önce
kurtulmasını istediklerini ifade eden Yılmaz, ''Sayın Yıldırım
Demirören'in TFF Başkanlığı adaylığını Samsunspor Kulübü olarak
destekliyoruz. Demirören'in, bu görevi layıkıyla yerine getireceğine,
Türk futbolunu hak, hukuk, adalet içinde yöneteceğine ve
futbolumuzun gelişmesine büyük katkılar sağlayacağına inanıyoruz''
diye konuştu. (zaman)

eprianu

Sadece Kazım Yılmaz değil, Adnan Ölmez ve Yusuf Ziya Yılmaz da mahkemeye verilmeli.
Şu üçünün bu kulübe verdiği zarar yüzünden bu haldeyiz.

SametYılmaz55

Her önümüze gelen takımı kucumsemekten vazgecmedigimiz sürece bunları yaşamaya mahkumuz.Yıl 2014 hala Emre orta sahada oynuyor.ayrıca gazla bir yere kadar.karşımızdaki takımlar futbolun bütün doğrularını yaparken biz sadece oyunculara gaz vererek oynatmaya çalışıyoruz.gaz vererek anca Kazakistan,Estonya,San Marino gibi takımları yeneriz.diğer maçlarda bugün olduğu gibi patlariz

samsunmania

09 September 2014, 23:34:32 #41698 Son düzenlenme: 09 September 2014, 23:39:39 samsunmania
Şikenin örtbas edilmesi, ortada dönen anlamsız paralar, alt yapısı sağlam Anadolu kulüplerinin hali, eyyamcılık, alt yapı yatırımlarının olmaması, işi bilmeyen federasyon, siyasetin futbola bulaşması, İstanbul yalakalığı........
Sayabileceğimiz bir çok sebep bizi buralara getirdi. Bugün şu sahadaki ruhsuzları görünce iğrendim. Ama yıllardır bu noktaya gelmek için resmen çabaladık, hep ayağımıza sıktık. Sorumlulara kına göndermek lazım.

Ollivanders

Bu duyguyu hissetmek istemiyorum ama milli takım yenildiğinde nedensiz bir şekilde seviniyorum .