Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

muzaffer4

Cek cumhuriyetinin hollandayı yenmesi  :kafa:

desperate1

bir de hala kendilerini büyük görmeleri, anlamsız tavırları , gereksiz yere her pozisyondan sonra hakeme ve rakibe türkçe ana avrat sövmeleri çok itici.ne zekiler ne çevikler ne de ahlaklılar!

mehmet yılmaz

Kötüsson...
İzlanda - Yeni Türkiye : 3 - 0

brigand

Hala aynı hava çalınıyor milli takımda. 1 tane resmi maç oynamamış Arda 11'de. Artık futboldan çok uzak olan Emre yine göbekte. Burak denen yeteneksizden gol bekliyorsun. Şampiyon ligi seviyesi oynamış daha hazır adamları yedek oturtuyorsun. 3'lü savunmadan hiç bahsetmiyorum. İzlanda geçen yıl dünya kupası elemelerinde play-off'a kadar gelmişti. Gelişim içersindeler ve gayet iyiler. Bir cacık olmaz lafı bize çok uyuyor maalesef. 

cgr

Alıntı yapılan: Serpico - 09 September 2014, 23:41:56
Bu duyguyu hissetmek istemiyorum ama milli takım yenildiğinde nedensiz bir şekilde seviniyorum .

5trawberry

''Bence artık sen de herkes gibisin.''

millilere gelsin.

jenerasyon jenerasyon dedik, kusura bakmayın alltan gelen jenerasyon da sıçık çıktı.

lakayıt, ciddiyetten uzak. senin ilk grup maçın, voleybolcu gibi vuruyorsun, bir de itiraz ediyorsun. Öteki de arkadan gelip, küfür ediyor kendince.

Burak'a Olcan'a Ersan'a kaldıysa milli takım. Ruhsuz oluruz zaten.

ercan0655

10 September 2014, 01:08:18 #41706 Son düzenlenme: 10 September 2014, 01:15:58 ercan0655
futbolu bu hale getiren   futbolun güzelliğini unutup taraftarıyla başkanıyla futbolcusuyla karşı takıma ve yöneticilerine saygı duymadan sadece kazanmak mantığını güden her yolun mübah olduğunu düşünen  gs ve fb nin ve hatta ts nin centilmenliği öğrenen kadar ligden ihrac edimesi gerektiğini düşünüyorum..... belki futbol eski kaliteli haline seyir zevki olan haline döner al_sana

Sadece Samsunspor

kendi takımında bu sezon hiç oynamayan ardayı oynatırsan, selçuk gibi formu yerlerde olan birini oynatırsan, emre gibi futbolcu hariç herşeye benzeyen adamı hala 11de oynatırsan bu takımdan galibiyet beklemeyeceksin. tek forvet buraktan gol bekliyor. 1-0 yenilirken ozan tufanı alıyor. hoca sırf belki gol atarda bunuda fatih terim çıkarttı desinler diye oyuna sürdü iyice batırdı.

orucreis

Böyle bir rezillik olamaz ya..formayı çıkarın çıplak oynayın

King1965

Bizim Ülke Futbolumuz ne haldeki Ulusal Takımımız iyi olsun

sadece55

Hakan Çalhanoğlu Takımında döktürüyor ama bizde ilk 11 oynayamıyor.Daha niye gelsinler adamlar Almanya dan.Resmen rezil olduk.Yine kötü bir Eleme grubu başlangıcı.

erkutdem55

Ben de maçı izlerken onu düşündüm.Hakan Çalhanoğlu Almanya'nın en popüler topçularından biri bu sene,bizde yedekten giriyor,şaka gibi.

cembaba

Samsunspor dernekler yasasına göre yönetiliyor ya. Tüzük değiştirerek, "her gelen yönetim, temlik koyamaz." Diğer bir deyişle her gelen yönetim kendi döneminde yaptığı borçları ödemek zorunda. Kulübü borçsuz devretmek zorunda diye.

Avukat arkadaşlar yardım : )

Sadece Samsunspor

samuray

malatyaspor örneği gibi versginler kazım yılmazı mahkemeye ya hukukç u değilim hukukçu arkadaşlar bu konuda fikir beyan ederlerse bilgilenmiş oluruz bizde bugünkü demirören emin başkan toplantısı kaçta bilen varmı arkadaşlar milli takıma gelince berbattık böyle oynyamaya devam edersek 2016 da hayal arda sırf ismi var diyemi oynuyor bu takımda keza emdre selçuk hepside berbattı üçlü savunmayla çıkıyorsun sayın terim sen kendi takımını barselona falanmı zannediyorsun caner gökhan orta sahada kanatlarda malesef oradan geriye gelemediler vede kanatlarımızdan bir sürü pozisyon verdik nitekim son gol de öyle oldu  :kafa: :kafa: