Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

55.hakan

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 10 September 2014, 12:45:45
Kimse aday olmaz o zaman :)
olmasın bizim de istediğimiz bu zaten.sadece parasıyla değil gönülden bu îşi yapacakların başkan olması.futbolun f sinden anlamayıp derdi reklam olanlardan kurtulmuş oluruz böylece.

nomak55

Yıldırım demirörenin yerine Basketbol federasyon başkanını getirelim adam ülke basketbolunu uçurdu resmen eskiden dökülürdük şimdi resmen herkese kafa tutuyoruz şu yetenekten yoksun kadroyla bile gençler şampiyonasında iki senedir şampiyon oluyoruz. Turgay Demirel olsun gerisi gelir zaten bir tane hoca çıkmıyor senelerdir herkesin ağzında fatih terim mustafa denizli şenol güneş başka yok

YaşarDoğu

FB da Kırmızı Beyaz paylaşmış bunu , birde 'Samsunspor'dan maaş almayan klüp başkanı !' yazmış , anlamı nedir ?

jean

bu turnavayada katilamazssak yaziklar olsun gercekten bize

cgr

İlk düştüğümüz sene Sportif Direktör olmuştu Emin Kar. Belki o döneme ait bir kalan bakiye falandır.

beşnumara

Kimsenin avukatı değilim ama benim hatırladığım kadarıyla Emin Kar baskan 1989 kazasından sonra  maaşa bağlanmış ama maaslari ödenmemişti. Bu biriken kulüpteki alacak hesabı o olabilir.
Bunu yazanlar emin karın parasının yıllardır ödenmedigini de biliyordur ;)

yirmiuc

10 September 2014, 16:31:16 #41721 Son düzenlenme: 10 September 2014, 16:38:43 yirmiuc
2012 yılına ait galiba.
5175 tl mi yazıyor tam okunmuyor ?

ibo055

PARA KASAYA GİRDİ Mİ?

Eski futbolcularına ödeyemediği paralar yüzünden puanları silinen Samsunspor'a eski Bakan Suat Kılıç döneminde gönderildiği iddia edilen 15 Milyonun gerçekte kulüp kasasına girip girmediği merak konusu oldu.
KILIÇ PARAYI SORDU

Samsun Özel Haberde yer alan bir haber de Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın Samsunspor Başkanı Emin Kar'a eski Bakan Suat Kılıç döneminde gönderilen 15 Milyon TL'yi sorduğu ifadeleri yer alırken, Samsunspor Klübü Başkanı Emin Kar'ın Bakan Kılıç'a net bir cevap veremediği öğrenildi.

PARA GERÇEKTEN GELDİ Mİ?

Fethullah Gülen cemaatine yakın olduğu iddiaları üzerine görevden alınan eski Bakan Suat Kılıç'ın döneminde kulübe gönderildiği iddia edilen 15 Milyon TL'nin gerçekte kulüp kasasına girip girmediği ise bilinmiyor. Paranın kulüp kasasına mı başka yere mi harcandığı sorusu akılları karıştırıyor.
denge gazetesi

Lusage

Forvetim

Alıntı yapılan: Serpico - 09 September 2014, 23:41:56
Bu duyguyu hissetmek istemiyorum ama milli takım yenildiğinde nedensiz bir şekilde seviniyorum .

ardiz terim bu takımın başındayken her maç 3-0 yenilmek istiyorum nedense, inşallah birkaç maç daha kaybedip istifa eder onurluysa

Sadece Samsunspor

3 puan silinme meselesi noldu. Silindi diyorlardi ole birsey yok suanda gorunen

sadece55

Alıntı yapılan: Umut ÖZEN - 11 September 2014, 10:27:13
Atakum belediyesi çalışma başlatmış atakumda bu cıhazları nasıl samsunspor olarak katkı yapabılırız düşüncesi fikri olan varmı?

Bence mükemmel bir Proje helal olsun. Çinde bu geri dönüşüm Projesi Metrolarda uygulanıyor. Pet şişe atana Jeton veriyor.Bu daha şık daha güzel olmuş Bravo.

55.hakan

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 11 September 2014, 15:56:11
3 puan silinme meselesi noldu. Silindi diyorlardi ole birsey yok suanda gorunen
fifa dan yazı bekleniyor.yazı tff ye ulaşmadan para ödenirse puan düşmeme ihtimali varmış.

samsunum

Bu arada bir kaç hafta önce krizde olan Orduspora bakın

AlıntıSAGRA, Orduspor'a 3,5 milyon TL karşılığında 1 yıllığına sponsor oldu.

jean

Bunuada araci olan belediye baskani bizimki uyusun