Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ChucKeR

şartlar ne olursa olsun klübün rantçıların elinde olmayışından memnunum ben.

Uğur Yıldız

Bülent Kocabey, Valdamiro, Anıl Dilaver, Murat Ceylan, Selim Teber(ki kendisiyle yapılan sözleşme çok acayip) ve herşeyi de geçtim Adnan Sezgin. Samsunspor'un çatır çatır parasını yediler. Uğur Boral, Serdar Özkan'ın aldıkları parayı demiyorum en azından sezonun 2.yarısı bişeyler vermeye çalıştılar takıma. Süper lige çıkan kadromuzdan, oturmuş takımdan futbolcular daha iyilerini alacağız diye gönderilmedi mi? Kazım Yılmaz açık ve net Samsunspor'un geleceğini harcamıştır yaptıklarıyla, Kazım Yılmaz geleceğine bin kere yanlışıyla da doğrusuyla da Emin Kar'ı tercih ederim.

SSKLA

Care ismail uyanik. Take care ismail :)

sadece55

Kazım YILMAZ bir şehirin kaderiyle oynadı ve birde bunun üzerine para kazanıyor.Bu işler bu kadar mı basit...

Sadece Samsunspor

kazım yılmazı getirip sonradan dediklerini yapmadı diye desteği çeken kim ? galip öztürk burayada dikkat çekelim bence

55.hakan

Galip Öztürk Kazım Yılmaz Adnan Ölmez Samsunspor u reklam aracı olarak kullandılar.Şimdi de temlilleriyle kendilerine mecbur bırakıyorlar takımı.

amisos5506

millet hala emin kara sallıyor.aday olmasaydı.kulübü borca sokanlara sayfa sahibi olanların bir laf söylediği yok.

amisos5506

09 September 2014, 11:42:58 #41677 Son düzenlenme: 09 September 2014, 11:49:20 amisos5506
erhan hocanın dünkü konuşması çok ılımlıydı kazım yılmazla ilgili ama erhan hoca takımı çalıştırmalı yönetim bunu düşünmeli acaba bu durumu bizim kadar dert ediyorlar mı?iş yerinde bi ton iş var ben emin abiyle kazım yılmaz ın arası düzelsin de samsunspor un önü açılsın diye düşünüyorum.bunu yönetim dert etmeli ve arayı bulmak için bazı şeyler denenmeli.emin abiyle kazım yılmaz ın arasını düzeltebilmek için bir pankart yaptırsak bütün masrafı karşılamaya hazırım.

samuray

tabiki buruda emin başkanda hatalı kulübümüzün durumunu bilyordu borcu olduğunu da herkesten iyi biliyordu aday çıkmasına rağmen aday olmayacağım deyip süpriz bi şekilde yeniden aday oldun şimdi sızlanmaya hakkı yok bence ama asıl samsunsporu bu hale düşürenlerin başta ykazım yılmaz g. öztürk en büyük suçlulardır kazım yılmaz hemm kulübümüzü 38 mi 40 mı borca sokuyorsun hemde temlik koyuyorsun yuh be sana hepinize yuh ulan eğer 3 puan silinirse allah sizi bildiiği gibi yapsın cezasını versin

Mert

Başkan son umut Demirören demiş vay halimize o zaman  :(

55.hakan

3 puan silinecek sonra şampiyonluk parolasıyla yola çıkacaksın.küçük emrah bile bizim kadar ızdırap çekmemiştir herhalde.Şampiyon olacağım dersen o 3 puanı sildirmeyeceksin bu kadar basit.

sadece55

Allahtan bir bakanımız var.2-3 bakan olsa bizi Amatöre gömerlerdi kesin.

beşnumara

3 puan silinmesi önemli değil diğer oyuncular için de aynı ceza gelecek kapıya. İşin daha da kötüsü yine ödemezsen fifa bu sefer lig düşürme cezası verir. Yani o parayı öyle veya böyle bi şekilde ödeyeceğiz. onun için şimdiden puan sildirmemiz bize sadece zaman kazandırır ama bir sonraki ihtar geldiğinde bu şehirde değişen bir şeyler olmayacak. Aynı hava aynı kavgalar aynı sahipsizlik yine devam edecek.
Şunu da söyleyeyim: Bugün kulübü sahipsiz bırakıp yarın bir gün hem sezon sonu yaklaştığı için hem de secim zamanı aday olacağı için destek vermeye çalışacaklar siz sadece kendiniz gibi ahmaklari kandirirsiniz. Bugün yanımızda olmayan yarın gölge etmesin.
Allah yardımcımız olsun. Kapatın bu kulübü de herkes rahatlasin.

55.hakan

Benim 3 puanım silindikten sonra ödesem ne olur? Madem ödenecek bu para şimdi ödeyeceksin.Bir şekilde bulacaksın yoksa o koltukta oturmanın anlamı yok.

sadece55

Bu kulübün tek kurtuluşu malesef Kazım YILMAZ efendiyle anlaşılmasından geçiyor.Onun temlikleri olmasa eski borçlar bir türlü ödenir.