Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Nuri Asan

Ve ben hayatımda bu kadar martı surusunu bir arada görmemiştim.  ozellikle sabah 3 ila 6 saatleri arasında bafrayi çığlığa boguyorlar.

geçen depremde de ayni durum olmuştu ama tesadüf ya da kuşların göçü demiştim kendi kendime. 

bilgi icin sağolasın ask55.

Sadece Samsunspor

Ufak depremler rahatlatir dogayi diyorlar. Allah buyuklerinden korusun. Deprem doganin geregi onemli olan onlem alabilmek. Kacimiz deprem sirasinda deprem icin toplanilacak bir alan biliyor. Belediye belli yerleri toplanma yeri olarak isaretleyip bilgilendirme yapmali.

Duško Milinković

4.2 ciddi bir deprem. Fay hattı yok diye biliyordum Samsunda.

King1965

dusko Samsunda fay hattı var Ladik ten geçiyor.. Ama bafra dan merkezi olmasına sasırdım  ben .. Sahil şeridi 3. bölge sahilin ardı 2. bölge Ladik 1. Bölge de

evolution55

U20 avrupa basketbol şampiyonu Türkiye...tebrikler çocuklar >l<

Nuri Asan

bu arada son 8 günde 2. bafra merkezli deprem. bende ona şaşırdım.

az önce bafra belediyesj tarafindan anons yapildi. dikkatli olun deprem bekleniyor diye. Allah beterinden korusun. Bafra da şiddetli bir deprem olursa ev bırakmaz ve hemen şehir merkezinden Kızılırmak geçiyor.  1880 yılında büyük selde cok vatandaşımız hayatını kaybetti.

Bugün Teravih namazında da saflar iki katına çıktı.  illa bir felaket yada deprem mi olmasi gerekiyor buna da anlam veremedim.

Nuri Asan

akşam saat 9 gibi bir deprem daha oldu bafra.merkezli. bu sefer şiddeti 3. ama bunu hissetmedim

55ertan

PASSOLİG Banka Kartı    olan varmı?
Gerçekten 15 tl den başka yıllık ödemesi yokmu?
Herhangi bir bankada banka kartı aldımı zaten 15 tl den çok fazla ödenir diye sordum. (Yurtdışında yaşıyorum)

beşnumara

Şuan itibariyle başka masrafı yok sadece 15 lira.

Ned Stark

Alıntı yapılan: 55ertan - 21 July 2014, 10:45:48
PASSOLİG Banka Kartı    olan varmı?
Gerçekten 15 tl den başka yıllık ödemesi yokmu?
Herhangi bir bankada banka kartı aldımı zaten 15 tl den çok fazla ödenir diye sordum. (Yurtdışında yaşıyorum)

bu bir cüzdan kart ... kontör yüklemesi gibi tl yüklemesi PTT şubelerinden Yada banka eft havale gibi yöntemlerle TL yükleyerek harcama yapabiliyorsun , istersen kredi kartı şeklindende alabiliyorsun...

Sadece Samsunspor

AlıntıÖZTÜRK GÖREVİNDEN AYRILDI

21 Temmuz 2014 / 18:14

Metro Holdinge Bağlı Samsun Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Öztürk görevinden ayrıldı.

Samsun Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Öztürk görevinden ayrılırken yerine ise

Samsun Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Başkanı Ahmet Yılmaz'ın getirildiği

öğrenildi.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=98233

Sadece Samsunspor

Çiflik avm caddesine Samsunspor anıtı yapılması için çalışmalar başlayacakmış.

samsunum

pdfk geçen seneki  seyircisiz oynama cezalarını tribün kapatmaya çevirmiş. Yine olan bize oluyor arkadaş !

lato

http://spor.haberler.com/pfdk-gecen-yildan-kalan-cezalarda-duzenleme-yapti-6291463-haberi/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

Haberdeki değişiklikleri ve Fb-Gs finali için seyircisiz cezası uygulanmamasını emsal gösterip görevi kötüye veya yanlı kullanmaktan dolayı dava açamaz mıyız Federasyon yetkililerine? Yok mu bu hukuki işlerden anlayan? Adamlar göz göre hakkımızı yediler. Resmen dalga geçiyorlar bizimle..

jurista

Yönetimin yarın çıkıp sert bir şekilde bize yapılanın çifte standart olduğunu hakkımızın göz göre göre yenildiğini basın açıklaması yoluyla yayımlaması lazım. Biz hakkımızı aramazsak elin adamı gelip arayacak değil .ayıptır yazıktır günahtır bu bize yapılan