Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Dartagnan

Kimse anlayamaz da acıkcası.

Kaya

@Umut Özen sen arkadaşın(yirmiuc) rahmetliyi yeni öldüğünü zannettiğini mi zannettin  :hnk: seneler önce trafik kazasında şehit verdiğimiz bu değerli insana rahmet okuyamaz mıyız? Umarım öyle yazmak istememişsindir de klavye sürçmüştür. ;)

King1965

Bir de bu eksikti tamam oldu  >:(

evolution55

Alıntı yapılan: Umut ÖZEN - 24 July 2014, 09:26:28
Sen artı sor o arkadaşa mete adanırı tanımışmı kimseyle dalga gecmek yada aşağılamak gıbı bır durum yok benım saygım o kadar varkı evımın duvarında camda dergısı asılı lutfen nerden bakmak ıstersen oraya gırer artı bu konu su kımseye karşılık vermıcem amacımda yok uzatmakda ıstemıyorum burda kapanmıştır sen lk ona sor tanımışmı tanımamışmı ?

tanıyan ya da tanımayan kişi olarak beni sormuyorsun değil mi?  :)

Shane_Falco

Bir kaç gün sonra Elaziğspor'un baskanlik secimi var ve sanirim takimi kayyuma birakacaklar. Eğer öyle bir sey olursa Fuat Köktaş ve kayyumu merak edenlerin Elaziğsporun düseceği  durumlari takip etmesini öneriyorum...

cgr

Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) Tahkim Kurulu, Kulüp Lisans Talimatı'nın geçici 5. maddesinin tamamıyla iptaline karar verdi.

Kuruldan yapılan açıklamaya göre, Samsunspor Kulübü'nün TFF Yönetim Kurulu'nun, 14 Temmuz 2014 tarihinde aldığı karar ile Kulüp Lisans Talimatına eklenen geçici 5. maddenin iptaline ilişkin başvurusu incelendi.

Açıklamada, Kulüp Lisans Talimatı'nın geçici 5. maddesindeki "Kulüp Lisans Kurulu, 2014-2015 sezonu incelemesi neticesinde vereceği puan silme yaptırımını bir sezon için erteler. Bu süre içinde aynı kulübe puan silme yaptırımı uygulanması halinde, ertelenen puan silme yaptırımı da uygulanır" düzenlemesinin, UEFA statüsünün "Amaçlar" başlıklı 2. maddesi ile devam eden hükümleri yanında temel hukuk ilkelerine aykırı olduğu belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Nitekim ertelemeye dair düzenlemelerin etkisinin, uygulama alanının ve özellikle süresinin duraksamaya yer vermeyecek açık ve anlaşılırlıkta olması gerekmesine ve yine erteleme gibi toplumda adalet ve eşitlik duygusunu zedeleme ihtimali oldukça yüksek olan bir yasama faaliyeti sırasında olağanüstü hassasiyet gösterilmesi gerekmesine rağmen düzenlemenin bu nitelikleri taşımadığı anlaşılmakla, sadece 2014-2015 sezonunu hedef alan ve yaptırımın 'bir sezon' gibi belirsiz bir süre ertelenmesini öngören Kulüp Lisans Talimatı'nın geçici 5. maddesinin tamamıyla iptaline, oybirliği ile karar verilmiştir."

jurista

fuat köktaş ve lobisi çocuklarını gönderirler artık bu günleri de gördük ya allah kahretsin

King1965

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 24 July 2014, 13:22:18
Bir kaç gün sonra Elaziğspor'un baskanlik secimi var ve sanirim takimi kayyuma birakacaklar. Eğer öyle bir sey olursa Fuat Köktaş ve kayyumu merak edenlerin Elaziğsporun düseceği  durumlari takip etmesini öneriyorum...

Elazığ Şuan kayyuma kaldı..

isa55

Bursa gibi bir takım Gürcistan ligi dorduncusune üç buçuk saatte gol atamadı ve elendi. Yazıklar olsun.

55ertan

Alıntı yapılan: isa55 - 24 July 2014, 23:04:09
Bursa gibi bir takım Gürcistan ligi dorduncusune üç buçuk saatte gol atamadı ve elendi. Yazıklar olsun.

:hnk: Gürcistan ligi nedir yaaa

Sadece Samsunspor

Ölmeden bir uefa maçı görmek istiyorum arkadaş canlı canlı

eprianu

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 24 July 2014, 23:39:29
Ölmeden bir uefa maçı görmek istiyorum arkadaş canlı canlı

İnşallah ömrümüz yeter ya. "Samsunspor-Newcastle United" hiç de fena durmuyor  :D

samsunum

25 July 2014, 13:43:22 #41337 Son düzenlenme: 25 July 2014, 13:59:14 samsunum
yorumsuz!!  Tramvay durakları

kamuri

Biz kendimizi kandirmaya devam edelim burasi her yer degil felan diye adamlarin bi derimize nufuz etmedikleri kaldi

beşnumara

Parayı veren düdüğü çalar. Samsunda Samsunlu sadece yzy kaldı. Bence bunlar iyi günlerimiz. Samsunlular Samsunsporlular (corbacilar) omurgasiz olduğu müddetçe bu tür şeyleri daha çok yaşarız.