Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

King1965

22 July 2014, 20:04:49 #41310 Son düzenlenme: 22 July 2014, 21:14:04 King1965
Adaletini ******* PFDK !!! Derhal Jurista' nın da dediği gibi basın açıklaması yapılmalı ..

Ollivanders

Küfür,  bir kısmına yıldız koymakla küfür olmaktan çıkmıyor . Bu sitede küfüre yer yok . Bu durumdan rahatsız olduğumuzu defalarca dile getirdik . Şimdilik uyarıyoruz . Küfürlü mesaj çeken her kullanıcıya yaptırım uygulacaktır .

cembaba

22 July 2014, 20:38:45 #41312 Son düzenlenme: 22 July 2014, 21:17:22 CemBaba
 Ayrıca cok adaletsiz bir karar. Hakkimizin sorulmasi lazim kesinlikle

* iphone 6 cihazimdan gonderildi

King1965

tm uyarı mesajlarınızı kaldırabılırsınız..

Sadece Samsunspor

Hani cas a kadar gidecektik Emin baskan. Hadi tam zamani acalim davayi

samsunum

Uğur Yıldız

Erdoğan Arıkan'dan başka hakkımızı savunan yok heralde, kulüp düzeyinde açıklama gelmiyor yada gelemiyor.

jurista

Kulüp Başkanımızın hakkımızı savunmasını istiyorum ,bu kararın yanlış olduğunu yanlı olduğunu adaletsiz olduğunu haykırması gerektiğini istiyorum .Israrla istiyorum talep ediyorum .
Bunu Sn Emin Kar yapmazsa kim yapacak ?

amisos5506

emin abi maalesef mevcut düzene ve iktidara tepki koyabilecek durumda değil.antalya nın düşüp akdeniz de süper lig takımı kalmamasıyla ve tokinin stadlarını bitirmesiyle mersin resmen ve göz göre göre çıkarıldı.bu sene de biz çıkarılırız artık stadımız bitiyor ya. :)

minci

Alıntı yapılan: jurista - 23 July 2014, 14:37:45
Kulüp Başkanımızın hakkımızı savunmasını istiyorum ,bu kararın yanlış olduğunu yanlı olduğunu adaletsiz olduğunu haykırması gerektiğini istiyorum .Israrla istiyorum talep ediyorum .
Bunu Sn Emin Kar yapmazsa kim yapacak ?

O da sanırım bu haykırışı efsane başkan İsmail Uyanık'ın yapmasını bekliyor.

evolution55

23 July 2014, 18:37:56 #41320 Son düzenlenme: 23 July 2014, 18:41:58 evolution55
kardeşim bir kaç gündür kıbrıstaydı gönderdiği fotoğrafları sizlerle paylaşmak istedim arkadaşlar;  :'(

yirmiuc

Allah rahmet eylesin.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Sadece Samsunspor

Anadolu ajansi karadeniz bolge mudurlugu Samsundan trabzona tasinmis hayirli ugurlu olsun. Bizde butun ilceleri akpye verelim. Isyedigi oldu basbakanin butun ilceleri aldi halkimiz verdi. Sonuc bu mu olacakti ey Basbakan. Yaziklar olsun size. Kaydirin herseyi cok sevdiginiz trabzona. Adamlar herseyde ayaklaniyor karsi cikiyorlar bizde karadenizin en buyuk sehriyiz diye gecinelim.

SametYılmaz55

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 23 July 2014, 19:41:29
Anadolu ajansi karadeniz bolge mudurlugu Samsundan trabzona tasinmis hayirli ugurlu olsun. Bizde butun ilceleri akpye verelim. Isyedigi oldu basbakanin butun ilceleri aldi halkimiz verdi. Sonuc bu mu olacakti ey Basbakan. Yaziklar olsun size. Kaydirin herseyi cok sevdiginiz trabzona. Adamlar herseyde ayaklaniyor karsi cikiyorlar bizde karadenizin en b
uyuk sehriyiz diye gecinelim.

Başbakan'in çok umrunda sanki Samsun.Her seçim döneminde olduğu gibi verdi gazı gitti gene.oy veren var nasıl olsa

ask55

Alıntı yapılan: Umut ÖZEN - 23 July 2014, 19:59:40
Şu anda sesli guluyorum günün en anlimli sözü  .:.:.
neye sesli güldüğünü kimse anlamadı.