Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

lato

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 20 July 2014, 14:24:39
ben bu adama güvenemiyorum bu adam Samsunspor için dava açmaz açarsa kendi reklamı için veya biryerlere gelmek için açacak. bu adamı yerler gönderirler. bu adamı gözüm tutmadı benim. işin ucunda başka şeyler varç

Ne için olursa olsun. Açacağı davanın Samsunspor'a faydası olabilir. Bugüne kadar taraftara yapılanlara, göz göre göre final maçında yenilen hakkımıza dava açılamadıysa bırakalım bu işin altından da başka şeyler çıksın..

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: lato - 20 July 2014, 14:28:51
Ne için olursa olsun. Açacağı davanın Samsunspor'a faydası olabilir. Bugüne kadar taraftara yapılanlara, göz göre göre final maçında yenilen hakkımıza dava açılamadıysa bırakalım bu işin altından da başka şeyler çıksın..

peki bu adam yönetimden kovulmasa bu davayı yine açacakmıydı. geçmişe sünger çektin diyen kendisi değilmiydi ilk günkü toplantıda. bu adam dava açcam deyip para derdinde bence yada açıp kahraman olmayı planlıyor. bu zamana kadar nerdeydin o zaman demezler mi. çıkar var bu işte önemli olan Samsunspor değil gibime geliyor. taraftarın adayı gibi tanıtılıyor

beşnumara

Samsunspor'un menfaati için yapabilir ama bu kişi baştan aşağı reklamın ta kendisi.

cgr

eprianu

20 July 2014, 15:35:37 #41284 Son düzenlenme: 20 July 2014, 17:05:22 eprianu
Adamı tanımadığım için şahsı hakkında konuşmak istemiyorum ama
eğer böyle bir davayı açarsa A.Ölmez, K.Yılmaz gibi kan emicilerin halini çok merak ediyorum.
Bu iki ismin beceriksiz/amaçlı yönetimlerinin sıkıntısını çekiyoruz senelerdir.

Malatyaspor davası ciddi bir dava. 8 yıl hapis yiyen bile oldu. Ayrıca 16 Trilyonluk para
birkaç isim tarafından karşılanacak yani kulübe iade edilecek.

ult55ras

hem samsunsporluyum diceksin, hem samsunspor niye bu halde diceksin, sonra biri samsunsporu bu hale getirenlere hesap sormak isteyincede reklam diyeceksin. sen samsunsporluysan böyle bi hareketi desteklersin, he baktın dava felan yok, hesabını yine adamdan sorarsın.

ask55

bildiğimden değilde oturup düşününce aklıma geldiği için söyleyeceğim.

belkide ibrahim ersöz bu davaların peşine gideceğini kamuoyuyla paylaşarak kazım yılmaz ve diğer borçulardan payına düşeni almak istiyor.

kazım 200 bin tl versin ibrahim ersöze susabilir.

ya da gerçekten hırslandı ve üzerine gidecek konunun.

zaman gösterir bize gerçekleri.

lato

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 20 July 2014, 15:05:31
peki bu adam yönetimden kovulmasa bu davayı yine açacakmıydı. geçmişe sünger çektin diyen kendisi değilmiydi ilk günkü toplantıda. bu adam dava açcam deyip para derdinde bence yada açıp kahraman olmayı planlıyor. bu zamana kadar nerdeydin o zaman demezler mi. çıkar var bu işte önemli olan Samsunspor değil gibime geliyor. taraftarın adayı gibi tanıtılıyor

Ben de sana diyorum ki reklam bile olsa açılacak dava ve olumlu bir sonuç senin asıl davana yani Samsunspor'a yarayacaktır. Kazım Yılmaz, Galip Öztürk, Fuat Köktaş, Suat Kılıç, Nihat Soğuk, Adnan Ölmez ve hatta sadece bir transfer haberinde masada oturtularak reklamı yapılan Erdoğan Tok... Kulüp değil reklam ajansı gibiyiz zaten. Bu güne kadar çok reklam yapan adam gördük. İbrahim Ersöz de reklam peşindeyse diğerlerine veremediğimiz tepkileri ona veririz. Değilse de kulübü pisliklerine alet edenlerden hesap sorma fırsatını tepmeyiz..

Aslankaya

son 1 ayda gündeme geldi ibrahim ersöz.daha öncesini bilen duyan çok az kişi vardır.ibrahim ersöz eski tedaş binasının sahibiydi hala onun mu bilmiyorum.isviçre de yaptığı işler vardı.
vezirköprülü..
geçen sene hasbi menteşeoğlu'nun oğlu vardı bu sene ibrahim ersöz. her sene farklı birileri çıkıyor.ibrahim ersöz samsunspor için inşallah birşeyler yapar.kim bu takımdan rant elde ettiyse ortaya çıksın.

lato

Deprem olmuş az önce ev ahalisi hissetmiş ama ben anlamadım

cgr

Az önce deprem mi oldu ? yoksa bana mı öyle geldi ?

Dartagnan

Aynen bende hıssettım

cgr

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre saat 17.07' de merkez üssü Samsun, Fener-Bafra olan 4.2 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi

Nuri Asan

bafra da son 8 gunde 2. deprem. az önce 4 saniye kadar sallandik. depremin merkez üssü bafra faner koyu. sehir merkezine çok yakin.

bu sefer deprem 4.2 şiddetinde oldu. yerin 15 km altından.  gecen sefer ki deprem 20 km ve 3.7 siddetinde idi.

2 gündür sabah saatlerinde martılar çığlık çığlığa dolasiyorlardi.  bilmiyorum hayvanlarin depremi onceden hissetme olasiligi var mi?

Allah beterinden saklasin. hepimize gecmis olsun.

ask55

Alıntı yapılan: Nuri Asan - 20 July 2014, 17:38:38

2 gündür sabah saatlerinde martılar çığlık çığlığa dolasiyorlardi.  bilmiyorum hayvanlarin depremi onceden hissetme olasiligi var mi?

evet var.sesin frekansı ile ilgili bir durum.
insanlar belli aralıklardaki ses frekanslarını duyabilirler.
hayvanlarda ise cinsine göre değişiklik gösterir.
martılara özel değil bu durum.o frekanstaki duyabilen tüm canlılar için geçerli.