Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

samsunum

Kendi şehrimizde azınlıktan başka birşey değiliz kim ne derse desin bu bi gerçek.   :(

kamuri

Zamaninda fenerium acilmayacakti guya acildi sonra ts clup gs store kartal yuvasi hepsi acildi hatta ts clupa aradaki magaza yetmedi adamlar gazi caddesine taşındı omude  bordo mavi amfi olayi yasandi simdi de yaz futbol okullari aciliyo teker teker bakalim daha neler gorecez ama pardon bu sehrin bi takimi vardi o da samsunspordu unutmusum

##kdc##

25 July 2014, 15:30:36 #41342 Son düzenlenme: 25 July 2014, 17:11:52 ##kdc##
Alıntı yapılan: beşnumara - 25 July 2014, 13:53:42
Parayı veren düdüğü çalar. Samsunda Samsunlu sadece yzy kaldı. Bence bunlar iyi günlerimiz. Samsunlular Samsunsporlular (corbacilar) omurgasiz olduğu müddetçe bu tür şeyleri daha çok yaşarız.

Kongre üyesi olmayan adamlar kongre salonunda kongre üyesi olanların üzerine yürüyor, Başkan da o Samsunsporluları arkasına alıp kongre kazanıyor, kongreden 1 ay sonra o Samsunsporlular başkanları hakkında sallamaya başlıyor..
Bizim şehrimizi müdafaa etmemiz için önce kendi içimizde ayakları yere basan bir düzgün yapıya sahip olmamız gerekir.

sadece55

Yzy bir de Ts li olsa neler yapardı onu düşünemiyorum. Kusura bakmayın da adam sayesinde kaç yıldır belimiz doğrulmuyor.Samsunspor konusunda şu adamı kimse yalandan savunmasın.

551

Adnan gelemez denildi geldi kaptan oldu 55 giydi kim getirdi efsane kaptan statta ne diye bagrildi buyuk kaptan. Olay zaten bitmis bunlar hikaye..

Sadece Samsunspor

AlıntıBin 943 Turist Kruvaziyerle Geldi

"Riviera" adlı gemi ile bin 943 turist Trabzon'a geldi

Bin 943 turisti taşıyan "Riviera" adlı dev gemi, Trabzon Limanı'na demirledi.

Dünyanın ultra lüks transatlantiklerinden biri olan "Riviera" adlı dev gemide tenis kortu, golf sahası, helikopter pisti, açık ve kapalı yüzme havuzlar ve birbirinden lüks daireler ile odalar yer alıyor. Marhall Island bayraklı turist gemisinde bin 166'sı yolcu, 777'si mürettebat olmak üzere bin 943 kişi bulunuyor.

Trabzon Liman İşletme Müdürü Muzaffer Ermiş, yaptığı açıklamada, geminin sezonun en büyük gemisi olduğunu söyledi.

Yaklaşık 240 metre boyundaki dev geminin Trabzon Liman rıhtımını boydan boya kapladığını belirten Ermiş, "Gemi yolcuları, kendilerini karşılayan 12 otobüs, çok sayıda midibüs ve taksi ile şehir turuna çıktı. Yolcularımız en çok Sümela Manastırı'na ilgi gösterdi. Bunun dışında bir çoğu da şehir turu yaparak alış veriş gerçekleştirdi" dedi.

Ermiş, gemide 39 ülkeden turist bulunduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"Gemide 11 de Türk bulunuyor. Turistlerin çoğunluğu ABD, İngiliz, Avustralya, Almanya, Kanada, Belçika ve Malezya'dan. 2014 yılı sezonu içerisinde Trabzon Limanı'na 39 kurvaziyer gemi bekleniyor. Bugüne kadar 11 gemi geldi ve 28 gemi daha bekliyoruz. Bu güne kadar kentimize 3 bin 500 civarında turist ve 2 bin 500 mürettebat olmak üzere yaklaşık 6 bin kişi kurvaziyer aracılığı ile geldi. "

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu ise Doğu Karadeniz turuna çıkan ultra lüks geminin Batum'dan Trabzon'a, buradan da akşam saatlerinde Sinop Limanı'na hareket edeceğini söyledi.

Doğu Karadeniz'de kurvaziyer turizminin ciddi bir ivme kazandığına dikkati çekerek, "Kasım ayında Trabzon'da uluslararası kurumların işbirliğinde kurvaziyer günleri düzenlenecek. Özellikle bu tanıtım günleri etkinliğinin ardından bölgeye daha çok gemi ve yolcu gelecektir" diye konuştu.

trabzondan sonra sinop a gidecek Samsun nerde Samsun ? Ulan arkadaş her gün yeni bir sahipsizlik haberi bu nedir ya isyan çıkartacam. 2 gün önce aa bölge müd. trabzona gitti diye haber aldık dün ts altyapı okulu açıldı dediler bugünde bu. kafayı yememek elde değil

Sadece Samsunspor

Ayrica bu aralar dikkati mi cekti; valinin uzerine oynamaya basladi medya nedendir bilemiyorum. Ilk once canik belediyesinin 1 haftada 2 kere valiyi canikle ilgilenmiyor diye cikismalar ve bugun denge gazetesinde valili paralelci mi manseti kafami karistirmaya basladi. Birseyler donuyor valinin etrafinda ama hayirlisi. Ben valimizin Samsunspor a hep destek olmaya calistigi oldugunu hissediyorum icerigini bilemem tabiki.

Sadece Samsunspor

26 July 2014, 14:10:33 #41347 Son düzenlenme: 26 July 2014, 14:14:50 Sadece Samsunspor
Samsunspor'umuzun Tüm Golleri (2013-2014)

https://www.youtube.com/watch?v=KUwIfWoT4qo

desperate1

vali de trabzonlu zaten.bu şehir şaka gibi...

Dartagnan

Bı kampanya yapsak samsunspor formalı dolansak ya.  Caddeler olmus trabzonlu cıft takımlı.

lato

Alıntı yapılan: Dartagnan - 26 July 2014, 18:42:44
Bı kampanya yapsak samsunspor formalı dolansak ya.  Caddeler olmus trabzonlu cıft takımlı.

Bu iş kampanyayla falan olacak gibi değil. Malesef başarıya bağlı olarak şehirde hareketlenme başlıyor. Ne zaman üst lge çıkıp istikrar yakalarsak o zaman bir şeyler değişir bu şehirde. Şehri yönetenlerin mentalitesi değişmediği sürece bu hareketlilikte bir sınıra kadar olur malesef. Benim bu şehirden fazla bir umudum yok. En azından önümüzdeki on sene için :(

eprianu

Başakşehir Stadının açılış maçında bakan da forma giymiş.
Forma numarasını da 55 seçmiş. Sevinsek mi üzülsek mi bilemedim...

eprianu

Mersin Finalinde bize yapılan zulme sessiz kaldı ya istediği numarayı giysin pek farketmiyor. Şekilcilikten çok öze önem vermek lazım.

Sadece Samsunspor

mersin maçı gibi süper lige çıkma şansının son maçındaki haksızlığa göz yummasını asla unutmam. bakan dediğin yumruğu masaya koyar. o kuralı 2 dk içinde değiştirirdi geçiniz.

atalanta8