Eyvah : Yazıklar olsun.. Kan emiciler!

Başlatan liseliler, 09 December 2007, 20:19:47

« önceki - sonraki »

Çaðrý55

yaaa hani buluşacaz olayın hemen arkasına olmalı yapcağımız şeyler diyoruz anca forumda.halen bişe yok bugünde yarında ne zaman toplancaz biz bile acizlik yapıyoz üstüne düşmüyoz şeklimizi bi koyamadık gitti.
hani nerde grup liderleri anlaşsınlarya aralarında hep boş laflar hep halen forumdan bi haber bekliyoz

istanbul grubu

Şafak başkan perşembe akşamı tüm yönetim kurulunu kulübe toplantıya çağırmış.Toplantıya Sezgin Gümüş katılmayacakmış.Öğrendiğimiz kadarı ile yapılacak bu toplantıya kadar eğer Sezgin başkan ikna edilip geri döndürülemezse Şafak Başkan'da istifa edecekmiş.Bu da demektir ki, İstanbul kanadıda istifa eder bu durumda  diğer yöneticilerde.Cem'in daha önce yazdığı gibi sadece konuşup kılımızı kıpırdatmazsak bu yönetim gidiyor ve inanın bırakın bu süper yönetim gibi bir yönetim bulmayı Samsunspor tarih olur.Bizde artık Giresunspor'u,Orduspor'u filan takip eder onları destekleriz!!!Fitil Samsundan ateşlenmeli.2 gün kaldı beyler.Bu arada Hüseyin Başgöl,yönetimden ve Sezgin başkan dan özür dilemiş.Aday olmadığını açıklamış.Ben bu yönetimle göreve geldim ve Sezgin Başkan varken aday olmam söz konusu değil beni kullandılar demiş.Eee geriye bir tek medya maymunu kalıyor hainlik yapan.

istanbul grubu

Başgöl de istifa etti
Samsunspor´da görevinden istifa eden Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Başgöl,dün oynanan Sakaryaspor maçının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada Can yoldaşım Sezgin Gümüş´e ihanet edemezdim dedi.Dün oynanan Sakaryaspor maçı sonrasında istifasını açıklayan Hüseyin Başgöl, şunları söyledi:

MAÇTAN SONRA AÇIKLADI
"13 Ağustos 2007 tarihinden itibaren can yoldaşım, dava arkadaşım, Sayın Sezgin Gümüş´ün başkanlığında bir ekip ruhu ile bugüne kadar görev yapmış bulunmaktayım. Yaklaşık 1 haftadır Samsunsporumuza zarar vermek için ve yakaladığımız başarıyı yok edebilmek için düğmeye basılmış bulunmaktadır. 3 aydır her şeyini Samsunspor´a adamış olan Başkanımız Sezgin Gümüş´ü yıldırmak, ekibini dağıtmak ve en önemlisi Samsunspor üzerinde prim yapmak çabasında olan, isimleri kamuoyunda bilinen şahıslar bir defa daha ortaya çıkmış bulunmaktadır. Her nedense bence hainlik kavramına varan karalama kampanyaları yaparak kulübümüze zarar vermek çabası içindedirler.

BENİ KULLANMAYA ÇALIŞTILAR
Bugüne kadar sadece TV ve gazetelerde şov yaparak kulübümüze maddi hiçbir katkıları olmadığı halde reklamlarını yapmışlardır. Şimdi ise can yoldaşım, dava arkadaşım Başkanım Sezgin Gümüş´ün bu kişilere engel olması Samsunspor´un reklam ve geçim amacıyla kullanılmayı engellenmesi bu kişilerin zoruna gitmiş ve canımdan bir parça olan dava arkadaşım, can yoldaşım, gardaşım Sezgin Gümüş´e karşı beni kullanmaya kalkmışlardır.

ŞEREFİMLE YAŞADIM
Takımımızın 10 aralık 2007 saat 19.00´da çok önemli olan Sakarya deplasmanında maçı bulunmaktadır. Böyle bir günde birlik ve beraberliğe ihtiyacımızın en üst seviyede olması gerekirken (bazı arkadaşlarımızın) takımımıza ihanet etmeye kalkmaları affedilir bir olay değildir. Ben Hüseyin Başgöl olarak bugüne kadar şerefim ve namusumla yaşadım. Dava arkadaşıma, can yoldaşıma, gardaşıma ihanet edecek kadar alçalmam beni tanıyanlar bilir ki hayal edilecek, kabul edilecek bir şey değildir.

İSTİFA EDİYORUM
Gardaşım, canım Sezgin Gümüş´ün olmadığı bir Samsunspor camiasında bulunmam kadar aşağılık bir şey olamaz. Tebrik etmek gerekir ki Samsunspor´u yıkmak isteyenler başarıya ulaşmak üzeredirler. Benim ismim üzerinden prim yapmak isteyenlere bugüne kadar yol vermedim, bundan sonra da canım pahasına olsa imkan vermem. Gardaşım, can yoldaşım, dava arkadaşım Başkanım Sezgin Gümüş´ten özür dileyerek, affına sığınarak, daha fazla yıpranmasına engel olmak için istifa ediyorum. Beni tüm kamuoyunun anlamasını, dostlarımın beni affetmelerini temenni eder, saygılarımı sunarım.

--------------------------------------------------------------------------------

selahattin55

arkadaşlar ne yapmak gerekiyorsa yapalım.şayet iki gün kaldıysa bu işe sezgin ve şafak başkanı yönetimde tutamassak samsunsporun sonu demektir.koskoca yaz geldi geçti.neredeymiş bu 5tirilyonu samsunspor aşığı olan bu gün yönetime geçmek isteyen.....ler.şu bu bir gerçekki bu adamlar dürüstlüğünün kurbanı oluyorlar.gelecek olanlarda bazı kişilerin açıklarını kapatmak için geliyorlar.bunlar 50 tirilyonlada gelseler bir şey yapamazlar.sezgin ve şafak başkanımıza sahip çıkalım.KÖPEKLER İSTEDİ DİYE ATLAR ÖLMESİN.

selahattin55

dün akşam sakaryada samsundan gelen bir gazeteci arkadaşla röportaj yaptık adam aynen şuları dedi.bld başkanı bana samsunspordan bahsetmeyin adını duyunca iğreniyorum .demiş bu adam bizimle resmen uğraşıyor inşallah seçimde samsunda yaşayan insanlarımız bu adama seçımde dersini verir.

pitbul055

HADİ ARTIK YAZIN ŞURAYA TOPLANMA YERİNİ VE SAATİNİ.UZATMANIN ANLAMI YOK.SAMSUNSPORUMUZUN GELECEĞİ İÇİN HADİ BEYLERRRRRRRRRR

cem 55

dün istanbul grubu olarak sakaryadaydık mac öncesi sezgin baskanımızla sarıldık sarmas dolas olduk buyuk baskanımız bizi bırakma dedik o da duygulandı tamam cocuklar bakacaz dedi safak baskanımıza bu taraftar sizinle gurur duyuyo seviyoruz sizi diye bagırdık duygulandı eline kalbine götürdü arkadaslar bu insanlar cok iyi niyetli inanın bizden daha fazla samsunsporlular bu işin sakası yok artık kendi kaderimizi kendimiz belirleyecez eger bu 2 gün bişey yapmazsak sonradan hayıflanmanın üzülmenın hiçbi anlamı yok hadi samsun artık harekete geçin bizlerde istanbuldan baslattıgınız harekete destek olalım yanınızda size yoldas olalım sezgin ve safak baskanımızı geri döndürelim son olarak dün mactan önce hüseyin basgollede görüstuk bize yanlıs anlasıldıgını bu mactan önce istifa edecegini ama sezgin baskanın ricası üzerine istifa etmek için sakarya macının bitişini bekledigini söyledi göreve sezgin baskanla birlikte geldigini aynı yola bas koyduklarını ona ihanet etmeyecegini sezgın baskan yoksa kendisinin de olmayacagını söyledi bana cok iyi niyetli düzgun bi insan gibi gözüktü

Çaðrý55

yaaa arkadaş bunca insan haber bekliyor hadiyaaa
benmi ayarliyim keşke sözüm geçsede hemen zaman versem
ama nerde bu lider dediklerimiz hani iş işten geçiyo çabuk artık hadi yaaa

HoLiGanisT

yarın seçim olsun y.ziya yılmaz yüzde 75 le belediye başkanı olmassa ben bir şey bilmiyorum
u.lan ne kadar kör bi milletiz her taşın altından çıkıyor buraya yazıyorum seçim olsun yüzde75le seçilir.

Şafak Gedikoğlu Belediye Başkanı olmalı,Sezgin Gümüş Samsunspor Başkanlığına devam etmeli ama yok biz Samsunsporun anasını ağlatanlara oy veririz dimiiii

ozkan17

bole bi baskanı daha bulurmuyuz bılmem...

samet

ne olcak şimdi döndük yine başa kayyuma kaldık...şimdi birlik zamanı beraber hareket edelim...

south_london

kayyumluk fln bir durum yok arkadaslar gereken yapilacaktir bu kadar uzulmeyin...

berusa55

Baskanlık icin adı gecen Hamdı KOSKOS da kim arkadaslar?

HoLiGanisT

Alıntı yapılan: "berusa55"Baskanlık icin adı gecen Hamdı KOSKOS da kim arkadaslar?

millet aya giderken sizde kös kös elaleme bakacaksınız demek gibi bir şey herhalde :?

celebi

Alıntı yapılan: "HoLiGanisT"
Alıntı yapılan: "berusa55"Baskanlık icin adı gecen Hamdı KOSKOS da kim arkadaslar?

millet aya giderken sizde kös kös elaleme bakacaksınız demek gibi bir şey herhalde :?

çarşambalı eski gireş ağlarından biri ssanırım.