Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

muzaffer4

özkan

cüneyt yanlışı yazmayalımmı ? sen yanlıs var ama yazma dıyosun.

fatih abi sıteye cakmaya gelıyosunuz demıssın,yonetımdekıler benım dusmanım ya ben solcuyum onlar akpliya sanki,yada tıcarı cıkarlarımız cakısıyo ya haklısın sende tabı,ne demek lazım dünya ıslerı.

ıstersenız sızde bı yanlıslara göz yumdurulma modunda cıkın yanlısları yazmakdan cekınenler.burada Samsunspor'u ikili ilişkilerinizin onune koyarsanız yapılanlarla yapılmayanları daha kolay görürsünüz.

King1965

Alıntı yapılan: south_london - 16 December 2013, 13:15:24
Samsunspor bugün yaklaşık 1 buçuk milyon tl'sinin bloke edildiği bir davayı kazanmış. Yetkili arkadaşlardan bilgi alabilir miyiz?

amisos5506

ankara barosundan bir arkadaş bugün abdullan Öcalan teröristinin 2015 de serbest kalması için çalışmalar yapıldığını söyledi.

Burak

adepoju trt nin dünya kupasi reklamında gören devre arasında :-)

mimar55

cgr

evolution55

mesut bakkal konyaspor ile anlaşmış.bakkal & gekas  ???

##kdc##

Ankara'da eğitim uçuşu yapan bir helikopter düşmüş. Dört askerimiz şehit olmuş malesef. Allah'ım mekanlarını cennet eylesin, ailelerine sabır versin.

utb 55

İbrahim Hacıosmanoğlu'da gözaltına alındı.

yirmiuc

Geleneksel bilyoner com taraftar anketi :
Samsun : %36 Gs , %25 Fb , %18 Bjk

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

yirmiuc

Alıntı yapılan: özkan - 16 December 2013, 15:49:35

burada Samsunspor'u ikili ilişkilerinizin onune koyarsanız yapılanlarla yapılmayanları daha kolay görürsünüz.
Aynen dogru tespit.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

mehmet yılmaz

Benim 'tevatür' dediğim 'twitter' alemine geçiş yapmış bulunmaktayım. Bilmiyorum; iyi mi olur kötü mü ama bakalım o dünyada durumlar nasılmış? Paslaşmak, paylaşmak isteyenler için buyurunuz adresim;

https://twitter.com/mehmet_yilmaz55

Çok acayip, bomba bir twit attım şimdi. Gündemi sarsabilir. İrkileceksiniz, bugüne kadar yaşadığınız her şeyi sorgulayacaksınız. ( Şaka la şaka, takip edin diye yazdım bunu... :) )

utb 55

Alıntı yapılan: mehmet yılmaz - 17 December 2013, 20:32:34
Benim 'tevatür' dediğim 'twitter' alemine geçiş yapmış bulunmaktayım. Bilmiyorum; iyi mi olur kötü mü ama bakalım o dünyada durumlar nasılmış? Paslaşmak, paylaşmak isteyenler için buyurunuz adresim;

https://twitter.com/mehmet_yilmaz55

Çok acayip, bomba bir twit attım şimdi. Gündemi sarsabilir. İrkileceksiniz, bugüne kadar yaşadığınız her şeyi sorgulayacaksınız. ( Şaka la şaka, takip edin diye yazdım bunu... :) )
Tivitırda olması gereken insanlardan biriydin abi.

samsunum

Burası Trabzon değil, Samsun cumhuriyet meydanı... Fazla söze gerek yok sanırsam :kafa: :kafa: