Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

er55

Haber gazetesinde tam sayfa başkanın açıklamaları vardı bugün . Dün şampiyon yap bizi derken şimdi kötü hoca mı oldu diyerek Kalpara sahip çıkmış ,Adiloviç ağlamış vs ...Benim çocuklarım da ağladı başkan ne yapacağız ? Eleştirmeyecekmiyiz sizi ? o soğukta benimle maça gelmek için cüzdanımı saklşayan Orduspor maçından sonra 40 derece ateşle yatan evladımın hakkını nasıl vereceğiz ? sadece benim evladım mı ? bu takıma gönül vermiş 200 lira haftalık alan çsanayideki çırakların , harçlıklarını biriktiren öğreencilerin kar kış demeden deplasma yapan taraftarın hakkını kim ödeyecek ! herşey olabilir anlıyorum ama bırakın da eleştirme hakkını kullansın taraftar küfür mü ettiler ? hakaret mi, ettiler ? ne oldu da taraftar kaka oldu şimdi ? yıllarca emin başkan diye sahip çıkıp baş üstüne koyup yüceleştirip sırf emin başkan olduğun için sen olduğun için bu zamana kadar yıpranma diye eleştirmeyen taraftara böyle giydirmek yakışmıyor başkan !!!

Sadece Samsunspor

Futbolculara moral olsun diye odeme yapilmis ksk maci oncesi. Hani ceza verilcekti bide odeme yapmislar. Ksk macini kazanip alsalardi daha iyidi

cakir55

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 12 December 2013, 19:41:30Futbolculara moral olsun diye odeme yapilmis ksk maci oncesi. Hani ceza verilcekti bide odeme yapmislar. Ksk macini kazanip alsalardi daha iyidi
Futbolcular bu kadar nankör ışte görürsün karsiyaka maçını rahat aliriz ama adamlarda haklı sen bir yerde calisip patron maasini vermezse ne kadar istekle çalışabilirsin ki bu paraya imzalattıysan vereceksin parasını.
Mağlubiyetlerde de gereken cezayi vereceksin tabi.

* tapatalk

doðan

Alıntı yapılan: er55 - 12 December 2013, 14:46:19
Haber gazetesinde tam sayfa başkanın açıklamaları vardı bugün . Dün şampiyon yap bizi derken şimdi kötü hoca mı oldu diyerek Kalpara sahip çıkmış ,Adiloviç ağlamış vs ...Benim çocuklarım da ağladı başkan ne yapacağız ? Eleştirmeyecekmiyiz sizi ? o soğukta benimle maça gelmek için cüzdanımı saklşayan Orduspor maçından sonra 40 derece ateşle yatan evladımın hakkını nasıl vereceğiz ? sadece benim evladım mı ? bu takıma gönül vermiş 200 lira haftalık alan çsanayideki çırakların , harçlıklarını biriktiren öğreencilerin kar kış demeden deplasma yapan taraftarın hakkını kim ödeyecek ! herşey olabilir anlıyorum ama bırakın da eleştirme hakkını kullansın taraftar küfür mü ettiler ? hakaret mi, ettiler ? ne oldu da taraftar kaka oldu şimdi ? yıllarca emin başkan diye sahip çıkıp baş üstüne koyup yüceleştirip sırf emin başkan olduğun için sen olduğun için bu zamana kadar yıpranma diye eleştirmeyen taraftara böyle giydirmek yakışmıyor başkan !!!

Sozun özü budur. ..
Soylediklerine dibine kadar katılıyorum. .
Eleştiri doğruyu buldurur, yanlıştan döndürür çoğu zaman ..Eleştiri adi altinda yapilan hakaret leride küçümsemeyin,  yaşayan bilir bunuda tıpkı  bizim tribünde yaşadıklarımı zi başkalarının bilmediği gibi...

celebi

Alıntı yapılan: er55 - 12 December 2013, 14:46:19

al bendende o kadar

cgr

Ölünün arkasından konuştu diyecekler ama, bize ne Tolga Zengin'den resmi site yönetimi!
2 sene önce trabzonda attıkları golden sonra, bizim tribüne yaptığın o el kol hareketini unutmayız Tolga Zengin...

cakir55

Alıntı yapılan: cgr - 13 December 2013, 19:14:07
Ölünün arkasından konuştu diyecekler ama, bize ne Tolga Zengin'den resmi site yönetimi!
2 sene önce trabzonda attıkları golden sonra, bizim tribüne yaptığın o el kol hareketini unutmayız Tolga Zengin...
abi o kadarda değil böyle kötü günlerde milli futbolcuya baş sağlığı verdik diye elimize yapısacak değil çok doğru bir şey yaptik helal olsun yönetime.
O gün öyle birşey yapmış olabilir ama işin içinde ölüm var.

* tapatalk

Desiqner

İyiki yapmışlar.Tolganın o günki hareketi çok büyük terbiyesizlikti ama belki bugün o bile o hatasından pişmandır.
Hangimiz hata yapmıyoruz ki ?
Bugün hepimiz için en kıymetlilerimiz annelerimizdir.Ve ondan mahrum kalan bir insana dua etmek,destek olmak onun acısını hafifletecek...
Teoman Taş'ın arkasında bıraktığı bir oluşuma bence tamda böyle bir anlayış yakışır...

##kdc##

Alıntı yapılan: Desiqner - 13 December 2013, 20:02:24
Teoman Taş'ın arkasında bıraktığı bir oluşuma bence tamda böyle bir anlayış yakışır...

fanatik samsunsporlu

adana  berabere kal bari de urfayı yakalayalım

AllydeenleaR

şimdi trt spordaki spor programında söylediler.

Mesut Bakkal Konyaspor ile 1,5 yıllık anlaşmış, Gekas ile aralarındaki mevzuyu bilmeyen yoktu. Gelişmeleri merakla bekliyoruz  :deli:

mehmet yılmaz

Evet. Çok ilginç bir hal aldı durum. Bence gekas devre arası gider, çalışmaz bakkal ile.

Stoper

Alıntıcan üstel ‏@canustel

Konya'da Mesut Bakkal ve Gekas güzel ikili olur... Biri hocasına 'adam değil' der; diğeri sakat olmadığı halde bilerek oynatmaz.... Karışık.

https://twitter.com/canustel

cezayir55

uğur tütüneker de bize gelsin bence iyi hoca