Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

sadece55

Alıntı yapılan: mehmet yılmaz - 14 December 2013, 23:51:37
Evet. Çok ilginç bir hal aldı durum. Bence gekas devre arası gider, çalışmaz bakkal ile.

Para herşeyi unutturmaya yarayan bir araçtır Profesyonel futbolda :) Sarılırlar barışırlar ben dememiştim derler

King1965

Konyasporda Şok ! Mesut Bakkal GeLdi Gekas Şehri Terketti

özkan

15 December 2013, 14:20:16 #38927 Son düzenlenme: 15 December 2013, 14:31:14 özkan
sen git trabzonsporlu tolganın anasını an,yad et,kendi şirin ananı unut.değerlerini unutanların klübü Samsunspor.

jurista

Tolga için taziye ilanı vermek ne kadar doğruysa , bu kulübün en büyük sevdalısı Şirin Anayı unutmak onu yad etmemek bir o kadar vefasızlıktır,ayıptır.

Şirin Ana Samsunspor için canını feda etmiş bu takım için hayatını kaybetmiş heykeli dikilecek bir annedir.

Onu unutmak insanlığın unutulması demektir.

##kdc##

Alıntı yapılan: özkan - 15 December 2013, 14:20:16
sen git trabzonsporlu tolganın anasını an,yad et,kendi şirin ananı unut.değerlerini unutanların klübü Samsunspor.
Alıntı yapılan: jurista - 15 December 2013, 15:36:12
Tolga için taziye ilanı vermek ne kadar doğruysa , bu kulübün en büyük sevdalısı Şirin Anayı unutmak onu yad etmemek bir o kadar vefasızlıktır,ayıptır.

Şirin Ana Samsunspor için canını feda etmiş bu takım için hayatını kaybetmiş heykeli dikilecek bir annedir.

Onu unutmak insanlığın unutulması demektir.

Şirin Ana'yı bu sene Şirinler de unuttu, Çiço Reis bile vefatının yıldönümünden 3 4 gün sonra facebook'tan andı.
Özkan ve Jurista siz hatırladınız mı da yönetime laf ediyorsunuz, sırf yönetime sallamak için yazıyorsunuz.

Ha burdan yönetimi koruyorsun falan çıkmasın ben de yönetimin birçok hareketini tasvip etmiyorum, birçok yerde de taraftar olarak eleştiriyorum ama sizin yaptığınız fırsattan istifade yönetime birde böyle çakalım anlayışıdır.

jurista

Sen beni tanıyor musun ? Benim yönetime çakmak gibi bir gayemin olduğundan emin misin ? Fırsattan istifade etmekmiş ,çok ayıp ve çok tahrik edici bu lafların .Kişiler unutur ama kurumlar unutmaz! Unutmamalı .

Şirin ana Rahmetli Muzaffer Gibi,Tomiç gibi iMete Gibi Nuri abi gibi değerlidir ,hatırlanmalıdır Samsunsporun tarihinde olmalıdır.Bunu söylemek Fırsattan istifade etmekse yazıklar olsun böyle düzene.Fırsattan istifade edecek kadar ******* olsaydım aklının tahayyül edemeyeceği şeyler olurdu kdc ...

Benim Samsunsporluluğumun yanına fırsatçılık tamlaması koymak bana küfür etmekten daha ötedir.

beşnumara

Jurista,kdc senin samsunsporlulugunu sorgulamiyor ki. Bu siteye son yazdıklarını aç bak. Sadece laf vurmaya geliyorsun buraya. Laf sokacaksan sosyal hesabindan laf sokabilirsin. Buraya normalde bir seyler yazmayıp sadece sallamaya geldiğinin farkına varmalisin.
Tolga ve Şirin ana konusunda ben de sizin gibi düşünüyorum ama bu siteye girop sallayıp gitme işini bir kenara bırakın.

##kdc##

Değerler tabiki de unutulmamalı. Ama Şirinler'in bile unuttuğu bu dönemde, üyelerinin yarısının Samsunsporlulukla
uzaktan yakından ilgisinin olmadığı bir yönetimden bunu beklemeniz saçma.. Gördüğünüz üzere ben de eleştiriyorum yönetimi...

Ben sadece gördüğümü söyledim. Son bir aydır attığınız mesajlar ben de böyle bir izlenim oluşturdu.
Siz veya Samsunsporluluğunuz hakkında yorum yapmak veya laf söylemek gibi bir niyetim yoktu.
Bence son bir iki aydır attığınız mesajları kontrol ederseniz ne derece haklı olduğumu göreceksiniz.

jurista

15 December 2013, 16:21:40 #38933 Son düzenlenme: 15 December 2013, 16:44:52 jurista
Alıntı yapılan: beşnumara - 15 December 2013, 16:10:45
Jurista,kdc senin samsunsporlulugunu sorgulamiyor ki. Bu siteye son yazdıklarını aç bak. Sadece laf vurmaya geliyorsun buraya. Laf sokacaksan sosyal hesabindan laf sokabilirsin. Buraya normalde bir seyler yazmayıp sadece sallamaya geldiğinin farkına varmalisin.
Tolga ve Şirin ana konusunda ben de sizin gibi düşünüyorum ama bu siteye girop sallayıp gitme işini bir kenara bırakın.

ben de merak ettim ne yazmışım ben hep geçirmeye geliyor muşum ..geriye dönük baktım ne geçirmişim allah aşkına ! emin başkanı överken iyi ,desteklerken iyi bordo mavi amfi olayından dolayı eleştirirken mi kötü ? inanamıyorum ya site nasıl bir hale geldi, !

hangi mesajımda hakaret var hangisinde küfür var hangisi eleştiri sınırını aşmış ...

şunu anlamıyorum anlayamıyorum , emin kar bizden biri dedik hep sahip çıktık bir şey yoktu da amfi konusunda eleştirdik diye neden kötü olduk .

[41   Samsunspor.biz  / Samsunspor.biz Forumu / Ynt: Samsunspor Yönetimi Olağanüstü Genel Kurul Kararı Aldı  : 13 Haziran 2013, 21:41:27  

Emin Başkanla bu sene daha güzel bir sene geçireceğimize inancım tam .Allah mahcup etmesin.

Divan kurulunda Samsunsporun s sinden haberdar olmayan , Galatasaray fanatiklerini görmek içimi dağladı ...Divan Kurulunu oluşturup oya sunan Hakkı Tomaçı kınıyorum kınıyorum kınıyorum  

43   Samsunspor.biz  / Samsunspor.biz Forumu / Ynt: Yeni Yönetimden beklentilerimiz nelerdir ?  : 08 Mayıs 2013, 21:35:03  

Bu takıma zor zamanında sahip çıkıp en zor anlarında yanında olup en azından ligde kalmasını sağlayan Yönetime teşekkür etmek bir borç olmalı aslında ...

Yeni sezon için Emin Kar Başkanlığındaki yönetimin devam etmesi Samsunspor için hayırlı olacaktır .

Birçok arkadaşın da söylediği gibi tek isteğimiz var Dobi Hasan ve Besim Hoca olmadan ...

Bunları yazan benim ,şimdi ben kimim ? Yönetimi mi düşürmeye çaşlışıyıorum ! Samsunsporluyum ben arkadaş tabiki eleştireceğim

bu sitenin bordo mavi hassasiyeti neden şimdi ön planda değil .

yıllarca borsanı renklerinden dolayı eleştiren ,otogar için aylarca renk kavgası yapan biz değil miyiz.omü de bordo maviyi kabul etmemek mi ihanet ,bordo mavi olmasın demek mi fırsatçılık ,bunları yazmak mı suç ! yazık ya !

kuzey55

Tolga'nın taziye mesajı nasıl hatırlanıyorsa 10 kasım,şirin ana gibi önemli konular mutlaka hatırlanmalı...beklenmez demek saçmalıktır beklerim tabi ki.

utb 55

Antalyaspor'u çalıştırırken Samsun'a geldiğinde "Memleketine hoşgeldin Ladik'li Şifo Mehmet" yazılı pankart yaptırmıştık.Bize teşekkür etmişti.Burada paylaşmak istedim :)

seydo55

Samsunspor resmi dergisi son sayısında şirin ana anilmis yönetime bok atmaya gerek yok her firsatta.

AllydeenleaR

dün oynanan rayo vallecano-granada maçındaki kaçan gol, ekighoya selamlar :)

http://youtu.be/HHyHvoQPKoo

ngonge

Ben de futbolcunun annesinin vefatı dolayısıyla anılmasına karşı değilim. Hoş bir hareket.

Ama... böyle birşey yapılacaksa ayrım gözetmeden Süper lig ve 1.lig'in tüm futbolcuları için yapılmalı.. Yoksa ilk 3-4 takım için yapılacaksa burada anma değil yaranma olur, Allah o duruma düşürmesin.

orucreis

Alıntı yapılan: AllydeenleaR - 15 December 2013, 20:16:18
dün oynanan rayo vallecano-granada maçındaki kaçan gol, ekighoya selamlar :)

http://youtu.be/HHyHvoQPKoo

Kesinlikle akrabalik var kesin  .:.:. .:.:.