Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

cgr

Gitti ya la Bülent Ersoy.... :( Rakıyı fazla mı kaçırdı acabaa ?  :)

mehmet yılmaz

Ne oldu? Öldü mü? Hangi kanalda?

mehmet yılmaz

Meğer bir TV programı varmış. Reklam sayesinde bunu da öğrenmiş olduk. Rezil yaratık!
Yaşıyormuş, bir şeyi yokmuş.

cgr

Uğur Yıldız

0:23 korku filmlerinden sahneleri aratmıyor valla

doðan

16 December 2013, 11:44:26 #38945 Son düzenlenme: 16 December 2013, 14:23:49 doðan
Alıntı yapılan: ##kdc## - 15 December 2013, 16:10:54
Değerler tabiki de unutulmamalı. Ama Şirinler'in bile unuttuğu bu dönemde, üyelerinin yarısının Samsunsporlulukla
uzaktan yakından ilgisinin olmadığı bir yönetimden bunu beklemeniz saçma.. Gördüğünüz üzere ben de eleştiriyorum yönetimi...

Ben sadece gördüğümü söyledim. Son bir aydır attığınız mesajlar ben de böyle bir izlenim oluşturdu.
Siz veya Samsunsporluluğunuz hakkında yorum yapmak veya laf söylemek gibi bir niyetim yoktu.
Bence son bir iki aydır attığınız mesajları kontrol ederseniz ne derece haklı olduğumu göreceksiniz.
Alıntı yapılan: jurista - 15 December 2013, 16:21:40

ben de merak ettim ne yazmışım ben hep geçirmeye geliyor muşum ..geriye dönük baktım ne geçirmişim allah aşkına ! emin başkanı överken iyi ,desteklerken iyi bordo mavi amfi olayından dolayı eleştirirken mi kötü ? inanamıyorum ya site nasıl bir hale geldi, !

hangi mesajımda hakaret var hangisinde küfür var hangisi eleştiri sınırını aşmış ...

şunu anlamıyorum anlayamıyorum , emin kar bizden biri dedik hep sahip çıktık bir şey yoktu da amfi konusunda eleştirdik diye neden kötü olduk .

[41   Samsunspor.biz  / Samsunspor.biz Forumu / Ynt: Samsunspor Yönetimi Olağanüstü Genel Kurul Kararı Aldı  : 13 Haziran 2013, 21:41:27 

Emin Başkanla bu sene daha güzel bir sene geçireceğimize inancım tam .Allah mahcup etmesin.

Divan kurulunda Samsunsporun s sinden haberdar olmayan , Galatasaray fanatiklerini görmek içimi dağladı ...Divan Kurulunu oluşturup oya sunan Hakkı Tomaçı kınıyorum kınıyorum kınıyorum 

43   Samsunspor.biz  / Samsunspor.biz Forumu / Ynt: Yeni Yönetimden beklentilerimiz nelerdir ?  : 08 Mayıs 2013, 21:35:03 

Bu takıma zor zamanında sahip çıkıp en zor anlarında yanında olup en azından ligde kalmasını sağlayan Yönetime teşekkür etmek bir borç olmalı aslında ...

Yeni sezon için Emin Kar Başkanlığındaki yönetimin devam etmesi Samsunspor için hayırlı olacaktır .

Birçok arkadaşın da söylediği gibi tek isteğimiz var Dobi Hasan ve Besim Hoca olmadan ...

Bunları yazan benim ,şimdi ben kimim ? Yönetimi mi düşürmeye çaşlışıyıorum ! Samsunsporluyum ben arkadaş tabiki eleştireceğim

bu sitenin bordo mavi hassasiyeti neden şimdi ön planda değil .

yıllarca borsanı renklerinden dolayı eleştiren ,otogar için aylarca renk kavgası yapan biz değil miyiz.omü de bordo maviyi kabul etmemek mi ihanet ,bordo mavi olmasın demek mi fırsatçılık ,bunları yazmak mı suç ! yazık ya !

Sevgili Kdc (c... ;
Sevgili Jürista ( F...;
Öncelikle nasıl aynı şeyleri söyleyerek (farklı açılardan olsa gerek ) , bu konuma gelebiliyorsunuz hayretler içindeyim , ikinizinde SAMSUNSPOR sevgisibi tartışamam bile , konunun özü unutmak kavramı ise , vefasızlık olarak adlandırılmadan olsun ki haklısınız , yönetim unutkanlk sergilemiş olabilir , dövmeyelim ,önerelim hatırlatalım çünkü biz yönetim değiliz , çok güzel şeylere imza atan yönetim arkasında çok iş yapan bir ekipsiniz , Jurista fikir super  şirin ana , 20 ocak , teoman vb. değerlerimizin tarihelerini asla unutmadan daha farklılaştırabiliriz, öncülük edin lütfen...
ha bu arada , rahmetli Şirinana nın vefaat ettiği noktada Kdc de ciddi bir trafik kazası geçirdi ve yaralandı ... ilginç bir tesadüf ..
ya bırakın eleştrebilelim yönetimi , ama Jurista senin tarzında eleştirelim...  :kanka:
benim tek takıldığım nokta belden aşağı vurulmasıdır .
o zman nasıl cırladığımı bilmeyen yok herhalde  :evet: :evet:
Bu sene Şirin anayı , şirinler unutmuş olabilir , yönetim unutmuş olabilir , kişilerde unutmuş olabilir..(unutmuşla kastım tarihi atlamış olabilir manasında ).. birdaha atlamamaya özen gösterelim...
Bu arada Anneler kutsaldır arkadaşlar , herkimin annesi olursa olsun taziye sunmak onurdur , yapılan şerefsizlik dahi olmuş olsa ...

south_london

Samsunspor bugün yaklaşık 1 buçuk milyon tl'sinin bloke edildiği bir davayı kazanmış. Yetkili arkadaşlardan bilgi alabilir miyiz?

jurista

Seyın Doğan , beni az çok tanıyorsunuzdur bel altından vuracak kadar kalleş biri olduğumu söylesin biri tek kelime yazmadan terk ederim burayı.yönetim için söylediğim desteklediğim güzel sözleri mesajları görmezden gelip mesela bordo mavi amfi olayı için yaptığım eleştiriyi bel altından vurmak olarak değerlendirmek bence çok art niyetli.sadece yönetimin bazı konularda sessiz kaldığını söyledim ben bel altı bunun neresinde var Allah aşkına.hep yağ mı çekelim padişahım çok yaşa mı diyelim bir alkışlayıp bir eleştirmek daha güzele götürmesini arzu etmek fırsatçılık mı ben liste çalışması yapıp yönetimi mi devirmeye çalışıyorum sahi nedir benim amacım söyleyin de ben de bileyim

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: south_london - 16 December 2013, 13:15:24
Samsunspor bugün yaklaşık 1 buçuk milyon tl'sinin bloke edildiği bir davayı kazanmış. Yetkili arkadaşlardan bilgi alabilir miyiz?

doðan

Alıntı yapılan: jurista - 16 December 2013, 13:20:43
Seyın Doğan , beni az çok tanıyorsunuzdur bel altından vuracak kadar kalleş biri olduğumu söylesin biri tek kelime yazmadan terk ederim burayı.yönetim için söylediğim desteklediğim güzel sözleri mesajları görmezden gelip mesela bordo mavi amfi olayı için yaptığım eleştiriyi bel altından vurmak olarak değerlendirmek bence çok art niyetli.sadece yönetimin bazı konularda sessiz kaldığını söyledim ben bel altı bunun neresinde var Allah aşkına.hep yağ mı çekelim padişahım çok yaşa mı diyelim bir alkışlayıp bir eleştirmek daha güzele götürmesini arzu etmek fırsatçılık mı ben liste çalışması yapıp yönetimi mi devirmeye çalışıyorum sahi nedir benim amacım söyleyin de ben de bileyim

Sevgili fatih;
Benim bel altı eleştiri tabirim senin için değildi nasıl olduda öyle anladın çıkartamadım..
aksine eleştiri anlayışını benimseyip örnek göstermeye çalıştım...
bel altı eleştiri yapanlara senin gibi yapmalrı konusunda örnek vermeye çalıştım ..
sanırım yanlış ifade ettim..
ve kimseyi tanımadan eleştirmek haddime asla değil..

doðan

Alıntı yapılan: jurista - 16 December 2013, 13:20:43

sanırım düşük cümle kurmuşum pardon...

jurista

O zaman özür dilerim.Ayrıca teşekkür ederim .HEpimiz Samsunspor'un bir neferiyiz hepimizin tek derdi sevdası Samsunspor alkışlayalım eleştirelim birbirimizi sevelim .

Desiqner

Akşam maçı Store'da izleyen olur mu ? Tek başına evde sarmıyor da? :)
Veya herkesin birlikte izlediği biryer varmı ?

since1965

Resmi sitede bazı şeylerin adeta boku çıkıyor.1461 trabzon'un hocası Kadir Özcan öldü emin kar ayrı yönetim kurulu ayrı hüseyin kalpar ayrı başsaglıgı mesajı yayınlandı.Ölülerin üzerinden birilerine vurma gibi bir düşüncemiz yok ama vefasızlıgında anlamı yok.GEç ögrendiyseniz geç yayınlarsınız.Yayınlamamak ne demekmiş.Allah Suat Kılıç'a filan uzun ömürler versin.Bu yönetim görevde filan olursa herkes kendi adına birer tane mesaj yayınlar.

utb 55

Alıntı yapılan: Desiqner - 16 December 2013, 14:30:15
Akşam maçı Store'da izleyen olur mu ? Tek başına evde sarmıyor da? :)
Veya herkesin birlikte izlediği biryer varmı ?
Site cami fena olmaz.