Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

55.hakan

Alıntı yapılan: samsunmania - 23 December 2013, 21:03:36
Bombaya bak.TRT3 de A.demir Denizli maçı yerine Akhisar-Sivas MAÇI CANLI. digitürk fena yumulacak TRTye. Mantarlı kekte son durak.
Gerçekten şaka gibi

samsunmania

GökhanÇağlar

Adnan konusunda başta daha büyük tepki koymamız lazımdı, hele Musa Aydın varken kaptan yapılmasını hiç anlayamadım. Oynadığı da top olsa.

amisos5506

bu saatten sonra bu adnan da olsa destek vermeliyiz.biz destek verelim ki o da utansın zamanında konuştuklarından.

amisos5506

muzaffer badalıoğlu nun eşinin konuştukları beni çok duygulandırdı.ah ah.

cakir55

Alıntı yapılan: amisos5506 - 23 December 2013, 21:40:40
bu saatten sonra bu adnan da olsa destek vermeliyiz.biz destek verelim ki o da utansın zamanında konuştuklarından.
ne desteğinden bahsediyosun gelecek taraftara artistik yapacak birde destek mi verecem ona. Adnan eğer gitmezse takımı içten içe karistiracak biliyorum.

* tapatalk

city ultras

arkadaslar bu dev ekranda aslinda samsunun deplasman maclarini göstere bilir :ok

altunay

Atilla cebeci programinda 2 ci yaridan sonra tavsanli macinda adnan yuhlanirsa spor 55 programini daha yapmicskmis

kuzey55

mimar55

Atilla cebeci ednanın o malum takıma gittiğinde yaptığı konuşmayı arşivden cıkarsında bir daha yayınlasın ondan sonra konuşsun nedir bu unutkanlık kardeşim ama bunlar hep omega3 müdür nedir onun eksikliğinden çıkıyor. Balık yiyin kardeşim sadece futboldan anlayan aslında futboldan hiç anlamıyor demektir.

55.hakan

Alıntı yapılan: altunay - 24 December 2013, 02:35:00
Atilla cebeci programinda 2 ci yaridan sonra tavsanli macinda adnan yuhlanirsa spor 55 programini daha yapmicskmis
Ne olursun yap Atilla Cebeci her hafta iple çekiyordum ben de zaten.

özkan

Beynin stoklarda tükenmişliğidir bu durum..

Ertuğrul Sağlam

Bu akşam saat 19:00'da twitter'dayız

Haydi Samsunspor Taraftarı Twittera ‪#‎YaşarDoğuSporSalonuKırmızıBeyazOlacak‬ etiketi ile birlikteliğimizin nasıl olduğunu gösterelim Samsun Kırmızı Beyazdır

Ertuğrul Sağlam

25 December 2013, 14:40:54 #39013 Son düzenlenme: 25 December 2013, 14:46:50 Ertuðrul Saðlam
Dur hocam ne diyorsun sen yüreğimize indirme kaynak varmı? Edit

Şanlıurfa maçında sarıkart cezasından dolayı oynamamış ondan sonra Adana ve mersin maçlarında sarı kart görmüş toplam iki sarı kartı gözüküyor olumsuz birşey söz konusu değil.

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/saban-oezel/leistungsdaten/spieler_58659.html

mimar55

Mersin macında 6. Sarı kartını gördü nasıl oluyor o